به گزارش مشرق، در مراسم افتتاح این مرز، وزیر راه و شهرسازی و معاون وزارت امور خارجه کشور، زبیده جلال، وزیر راه آهن پاکستان و چند تن از مقامات این کشور و همچنین تعدادی از مسئولان سیستان و بلوچستان حضور داشتند.
پس از مرز رسمی میرجاوه، مرز ریمدان، دومین مرز رسمی ایران و پاکستان برای تبادلات کالا و جابجایی مسافر است.
اتصال مرز ریمدان به بندر کراچی مهم و اقتصادی پاکستان ، زمینه را برای اتصال کشور چین و کشورهای جنوب شرق آسیا به شرق اروپا هم فراهم خواهد کرد.
ببینید:
فیلم/ مرز تجاری و رسمی ایران و پاکستان افتتاح شد
محمداسلامی وزیر راه و شهرسازی در سفر به سیستان و بلوچستان ، همچنین طرح جامع پایانه این مرز را کلنگ زنی میکند.
مرز ریمدان در شهرستان دشتیاری در مرز ایران و پاکستان قرار دارد.
مرز ریمدان ظرفیت و توانمندی مناسبی برای صادرات و واردات کالا، انتقال زائران پاکستانی و گردشگران و مسافران دارد و از آنجایی که فاصله آن تا بندر گوادر پاکستان حدود ۷۰ کیلومتر است اتباع کشور دوست و همسایه میتوانند از این مسیر به دشتیاری و چابهار و سپس از طریق ناوگان زمینی و هوایی به شهرهای مذهبی و مناطق تفریحی و گردشگری ایران سفر کنند.
سیستان و بلوچستان دارای هفت بازارچه مرزی شامل بازارچه های مرزی گمشاد و میلک در شهرستان هیرمند، میرجاوه در شهرستان میرجاوه، بازارچه مرزی کوهک و جالق در شهرستان سراوان، بازارچه مرزی پیشین شهرستان سرباز و بازارچه مرزی ریمدان دشتیاری است.
شهرستانهای ساحلی چابهار، دشتیاری و کنارک با داشتن مرز خاکی و دریایی و اتصال به آب های اقیانوسی و همجواری با کشور پاکستان و کشورهای دور و نزدیک میتوانند ارتباط تجاری، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی داشته باشند و علاوه بر حدود ۴۰۰ هزار نفر جمعیت خود، هزاران نفر از مردم سایر شهرهای همجوار سیستان و بلوچستان را از مزایا و فرصت بهدستآمده بهرهمند کنند.