کد خبر 1142
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۹

يکي از اعضاي ارشد سازمان مجاهدين انقلاب که در حوادث سال گذشته نيز دستگير شده بود، نامه تاج زاده را اقدامي براي بي اثر کردن تلاش هايش براي ايجاد روحيه ميان جريان اصلاحات عنوان کرده است.

به گزارش مشرق به نقل از جوان آنلاين، در پي انتشار نامه مصطفي تاج زاده تحت عنوان «پدر،مادر باز ما متهميم» که در آن تلاش پنهان براي بدست گيري نقش رهبري جريان اصلاحات مستتر بود، اختلاف نظرهاي جدي از سوي سازمان مجاهدين انقلاب با وي رخ داده است.
گفته مي شود يکي از اعضاي ارشد سازمان مجاهدين انقلاب که در حوادث سال گذشته نيزدستگير شده بود، نامه تاج زاده را اقدامي براي بي اثر کردن تلاش هايش براي ايجاد روحيه ميان جريان اصلاحات عنوان کرده و خطاب به تاج زاده گفته است که وي با اين اقدام خودسري کرده و به تشکيلات لطمه زده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس