کد خبر 114181
تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۲

بقاياي يك قربانگاه 2000 ساله به همراه ده‌ها اثر تاريخي در يونان كشف شدند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، در جريان كاوش‌هاي باستان‌شناسان در يكي از محوطه‌هاي تاريخي مشهور به جا مانده از تمدن يونان باستان در شهر آتن، پايتخت كشور يونان، بقاياي يك قربانگاه 2000 ساله به همراه ده‌ها اثر تاريخي كشف شدند.

به گزارش گريك ريپورتر، اين قربانگاه بخشي از محوطه‌ي تاريخي مشهور «پاللاديون» كه در هزاران سال قبل يك دادگاه بوده و قربانيان آن به الهه‌ي «آتنا» تقديم مي‌شده‌اند، قرار داشته و تاكنون در آن علاوه‌بر بقاياي يك قربانگاه، ده‌ها اثر تاريخي ديگر شامل سلاح و زيورآلات نيز كشف شده‌اند.

كشور يونان با ميراث فرهنگي ارزشمند كه در محل اتصال سه قاره‌ي آسيا، اروپا و آفريقا واقع شده به عنوان مهد تمدن مغرب زمين و وارث ميراث تمدن يونان باستان، عصر بيزانس و نزديک به چهار قرن سلطه‌ي امپراتوري عثماني شناخته مي‌شود.

پروژه‌ي كاوش در محل كشف قربانگاه 2000 ساله براي كشف ديگر آثار تاريخي احتمالي همچنان ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
    0 0
    جای سوال است که چرا در دنیای امروز منشاء و محل پیدایش ابتدایی تقریبا تمامی علوم و پیشرفت های بشری، یونان باستان و غرب معرفی می شود؟! معرفی شدن غرب بعنوان مرکز پیدایش علوم، باعث شده تا آنها خود را یگانه صاحبان و وارثان علم و فناوری، چه در زمان گذشته و چه در زمان حال، در جهان بدانند. که همین موضوع باعث نوعی سلطه گری و انحصار طلبی علمی توسط کشورهای غربی گردیده است. درست است که اسلام بسیار به علم آموزی حتی از غیر مسلمانان تاکید داشته، ولی این موضوع نباید باعث شود علاوه بر علم، فرهنگ های نادرست و خود باختگی را هم به همراه آن بپذیریم. و باید صحت و درستی آنها مورد بررسی قرار گیرد. حقیقت آن است که برخلاف چیزی که سال هاست تبلیغ می شود، غرب مرکز پیدایش و گسترش علوم نبوده است. زیرا تقریبا تمام دانشمندان مطرح غربی در دوران باستان از مناطق کوچکی در شرق اروپا یعنی یونان و مقدونیه بوده اند که آن هم بدلیل ارتباط و استفاده علمی از تمدن های شرق بوده است و مابقی پهنه وسیع اروپا مانند: امپراطوری رم، بریتانیا و... فاقد چنین اندیشمندانی در این سطح بوده اند. متاسفانه این نگرش به همراه علوم غیر بومی وارد کشور شده و بسیاری از اساتید محترم ما نیز بدون تحقیق کافی آن را پذیرفته اند. بعنوان نمونه استادی شناخته شده در خصوص تاریخچه علم آمار می گفتند که این علم ابتدا در یونان بوجود آمد و آن هم به این شکل که چوپانان یونانی برای شمارش گوسفندان خود از نوعی آمارگیری ابتدایی استفاده می کردند. بنده به این استاد محترم عرض کردم که چرا بر یونان تاکید دارید؟! در صورتی که در طول تاریخ در همه جای دنیا تمامی چوپان ها برای شمارش گوسفندان خود یقینا از یک روش آمارگیری استفاده می کردند. چرا از زحمات و خدمات عظیم علمی کشورهای دیگر، مخصوصا کشورهای مسلمان کمتر سخن گفته می شود؟! در حالی که این مسلمانان بودند که با گسترش علوم مختلف و پیشرفت های علمی خود موجب ایجاد پیشرفت های امروز بشر گردیدند. آیا ترویج این نگرش باعث خودباختگی کشورها و قبول سلطه فکری غرب که به دروغ مدعی ایجاد و گسترش علوم در گذشته و حال می باشند، نیست؟!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس