کد خبر 113610
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱

نماینده مجلس ایتالیا و مسئول بخش سیاست خارجی حزب دموکراتیک این کشور و جمعی از نمایندگان مجلس ایتالیا در جلسه علنی امروز پارلمان حضور داشتند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، جمعی از اندیشمندان و نخبگان مسلمان و مسیحی علمی و فرهنگی کشور آلمان امروز میهمان مجلس شورای اسلامی بودند.

همچنین نماینده مجلس ایتالیا و مسئول بخش سیاست خارجی حزب دموکراتیک ایتالیا و جمعی از نمایندگان مجلس این کشور در جلسه علنی امروز پارلمان در جایگاه مهمانان حضور داشتند.

محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس که در غیاب لاریجانی ریاست ساعتی از جلسه علنی را بر عهده داشت، پس از معرفی میهمانان توسط دهقان عضو هیئت رئیسه مجلس، گفت: بنده از طرف خودم و هیئت رئیسه و نمایندگان مجلس حضور هیئت پارلمانی ایتالیا را در مجلس خیرمقدم می‌گویم و امیدوارم در مدتی که در ایران هستید، مذاکرات خوبی داشته باشید و خاطره خوبی از ایران در ذهن شما باقی بماند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس