کد خبر 1135074
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
ماجرای ساخت داروی درمان قطعی کرونا/شرایط تایید دارو

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در واکنش به ادعای ساخت داروی درمان قطعی کرونا، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش مشرق، احمدحسین فلاحی نماینده مردم همدان در مجلس، ۲۷ مهر ۹۹ در صحن علنی مجلس ادعا کرد که هشت ماه پیش داروی درمان قطعی کرونا به دانشگاه بقیه‌الله (عج) ارائه شده اما اقدامی در این مورد انجام نشده است.

بیشتر بخوانید:

ابتلای مجدد به کرونا ممکن است؟

یونس پناهی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در واکنش به این ادعا گفت: طبق قوانین سازمان غذا و دارو، هر دارویی جهت ورود به چرخه درمان، باید توسط یک شرکت داروسازی تولید شود و بعد سازمان غذا و دارو مجوز مطالعه این دارو بر روی انسان را می‌دهد. در گام بعد باید دارو در یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مجوز اخلاق کسب کند و فرآورده دارویی در سامانه مطالعات بالینی ثبت شده و بعد به صورت یک مطالعه بالینی روی بیمار انجام شود.

وی با بیان اینکه در جریان داروی مورد ادعای نماینده مردم همدان در مجلس، این مراحل قانونی صورت نپذیرفته، تصریح کرد: این گروه داروی خود را پیش از طی این مراحل به مراکز غیردانشگاهی و برخی درمانگاه‌ها برده و برای بیمار تجویز کرده اند، سپس به دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) مراجعه کردند.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار داشت: طبیعتاً دانشگاه مقید به قوانین سازمان غذا و دارو است و به این مجموعه اعلام شد که یک شرکت داروسازی باید این فرآورده را تولید کند و با توجه به اهمیت دستیابی به یک ترکیب دارویی برای درمان کرونا اعلام شد که مجموعه دانشگاه مجوز اخلاق و مطالعات بالینی را کسب می‌کند که بر همین اساس مجوز اخلاق این دارو توسط دانشگاه بقیه الله (عج) حدود ۳ ماه پیش اخذ شده است اما هنوز این فرآورده دارویی از سوی شرکت داروسازی تولید نشده است.

پناهی در ادامه گفت: در مطالعات بالینی مخصوصاً برای بیماران مبتلا به کرونا باید شأن و منزلت فرد مورد مطالعه دارویی حفظ شود، یعنی هر آنچه که قرار است تحت عنوان یک دارو برای بیمار تجویز شود باید بدانیم که چه ترکیبی در آن بکار رفته است، چرا که ممکن است بدن بیمار نسبت به این دارو واکنش خطرناکی نشان بدهد و اگر ندانیم این واکنش از چه چیزی است چگونه می‌توانیم عارضه بیمار را درمان کنیم؟! به عبارت دیگر سلامت داروی مورد مطالعه شرط اول است و این سلامتی در شرکت داروسازی تأمین می‌شود.

وی در پایان افزود: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) حاضر است مطالعات بالینی این دارو را انجام دهد به شرط آنکه این فرآورده توسط یک شرکت داروسازی ساخته شود و مجوز شروع مطالعه بالینی بر روی انسان (CTA) صادر شود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    6 2
    این دارو توی شهرما جواب داده شما هرکی رو که تحقیقاتی داشته باشه انقد تو پیچ وخم اداری گرفتار میکنین که بنده خدا از کرده خودش پشیمان میشه این بنده خدا هم باید بره خارج داروش رو ارائه بده تا استقبال کنن
  • IR ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    5 2
    مردم دارن صد تا صد تا میمیرن، بعد شرط میزارید برای تست دارو!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    5 0
    پناهی:"یعنی هر آنچه که قرار است تحت عنوان یک دارو برای بیمار تجویز شود باید بدانیم که چه ترکیبی در آن بکار رفته است، چرا که ممکن است بدن بیمار نسبت به این دارو واکنش خطرناکی نشان بدهد و اگر ندانیم این واکنش از چه چیزی است چگونه می‌توانیم عارضه بیمار را درمان کنیم؟! " پس الان که ما تو موش آزمایشگاهی شدن سازمان بهداشت جهانی اول شدیم تو 200 کشور از اول میدونستیم داروهای اونا چی توش بوده ؟؟؟ برای سلامتی بیمار مفید بوده مضر بوده یا بی تاثیر بوده؟؟؟!!!! چرا بی چون و چرا داروهای شیمیایی از سازمان بدنام به مقدار زیاد توزیع و آزمایش میشه ولی داروی گیاهی باید انقدر برای مراحل تولیدش سنگ اندازی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    5 0
    اشکال نداره داروهای سازمان بهداشت جهانی و رو مردم ایران ازمایش کنید از نظر اخلاقی خیلی خوب هستش
  • IR ۱۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    5 0
    مسئولان تنبل ، مافیای دارو و قوانین رانت ساز، مشکل این کشور در حوزه دارو و درمان هستند
  • IR ۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    1 2
    دارو باید ترکیب و مکانیسم اثر و عوارضش معلوم باشد در غیر این صورت حقه بازی است
  • IR ۲۰:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    6 0
    الآن که داروهای تجویزی سازمان جهانی بهداشت رو روی مردم از همه جا بیخبر آزمایش کردند، کار اخلاقی و انسانی انجام شد؟ فقط نوبت به داروی امام کاظم سلام الله علیه که شد اخلاق و انسانیت یادتون افتاد؟ واقعاً در شرایط اضطراری باید این همه مراحل طولانی طی شود؟
  • مهدی IR ۲۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۵
    6 0
    اینا برای تست داروهایی که سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده بیشتر تلاش و عجله دارند تا این همه داروی درمان کرونا که تو کشور تولید شده! تو عراق و افغانستان که ماسک هم اکثرا نمیزنند آمار مرگ کرونایی پایینه!
  • IR ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
    1 0
    سلام بنده از دارویی که دکتر خادم الحسینی متخصص پرستاری عضو هییت علمی دانشگاه بقیه الله توصیه کردن استفاده کردم و بیماری کرونای خودم درمان شد. پس خواهش میکنم در انتشار اخبار به منبع مراجعه کنید. نه به یک عضو هییت علمی که مخالف سرسخت داروهای گیاهی است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس