image-20200929110251-1.jpeg

درحالی که کمتر از دو ماه به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، صف‌بندی و جناح بندی سیاسی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان هر روز شکل جدی‌تری به خود می‌گیرد.

سرویس جهان مشرق - به اعتقاد نشریه انگلیسی «گاردین» می‌توان «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا و «مایکل بلومبرگ»، میلیاردر و شهردار سابق نیویورک را دشمنان «بالفطره» در این دور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قلمداد کرد.

امپراطوری رسانه‌ای بلومبرگ از ماه ها قبل با تمام توان فعالیت علیه ترامپ را آغاز کرده و در این راستا صدها کارمند فعال در رسانه های ۳۰ ایالت آمریکا را با هزینه کرد ۱۰ میلیون دلار جهت تبلیغ و فعالیت رسانه ای گسترده برای حمایت از نامزد دموکرات ها به خدمت گرفته است.

مایکل بلومبرگ

اقدامی که خشم ترامپ و درگیری لفظی او با بلومبرگ را پس از توئیتش به همراه داشت. ترامپ در توئیتش بلومبرگ را مورد تمسخر قرار داده و به او توصیه کرده بود، به مشاورانش که در پی اخاذی از او هستند، پول ندهد.

ترامپ همچنین پس از انتشار ویدئویی از بلومبرگ در صفحه اینستاگرامش که نشان می داد، وی پس از ناخنک زدن به خوراکی‌ ها در ستاد انتخاباتی اش، انگشتان خود را لیس می‌ زند، در توئیتر نوشت: «مایک کوچولو، انگشتان کثیفت را لیس نزن هم برای دیگران و هم خودت غیر بهداشتی و خطرناک است».

توئیتی که به شدت بلومبرگ را عصبانی کرد و او را وادار کرد، در پاسخ، ترامپ و دولتش را دروغگو توصیف و در تجمع انتخاباتی اش در شهر «تنسی» ترامپ را به تلاش برای فروپاشی آمریکا متهم کند. وی همچنین در سخنرانی دیگرش در «فیلادلفیا» ترامپ را فردی کودن خطاب کرده بود که نمی داند، چگونه امور را اداره کند. در ادامه بلومبرگ ترامپ را نه یک تاجر، بلکه یک پیمانکار ساختمانی و بازاریاب توصیف کرده بود.

این درگیری های لفظی درحالی بین ترامپ و بلومبرگ جریان داشت که نظرسنجی های مرحله مقدماتی انتخابات از پیش افتادن نامزدهای دموکرات همانند بلومبرگ از جمهوری خواهان خبر می داد و این برای بلومبرگ و دموکرات ها توأمان حائز اهمیت بود، چون بلومبرگ تنها نامزد دموکرات ها از ایالتی بود که ترامپ به عنوان نماینده جمهوری خواهان از آن نامزد شده بود.

سرآغاز دشمنی و خصومت بلومبرگ و ترامپ

دشمنی و خصومت بلومبرگ با دونالد ترامپ به سال ۲۰۱۶ باز می گردد، زمانی که بلومبرگ در نشست سراسری حزب دموکرات‌ها گفته بود: «به هیچ حزبی وابستگی ندارد و عضو آن نیست»، اما برای تشویق رأی‌دهندگان به انتخاب «هیلاری کلینتون»، نامزد وقت دموکرات‌ها در انتخابات و شکست دونالد ترامپ از هیچ اقدامی فروگذاری نمی‌کند.

ترامپ در پاسخ به این سخنان در حساب رسمی خود در توئیتر نوشت که «مایکل بزدل وقتی نه شجاعت نامزدی در انتخابات را داری و نه چیزی از من می دانی درباره من حرف نزن ... دوره اخیر شهرداریت در نیویورک افتضاح بود».

اگرچه پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ روابط او با بلومبرگ به حالت عادی و دوستانه بازگشت، اما با آغاز رقابت های انتخابات ریاست جمهوری پیش رو و آغاز جنگ بر سر تصاحب قدرت روابط آنها بار دیگر تیره شد.

بلومبرگ در اولین حمله با انتشار مقاله‌ای به سیاست های ترامپ در اداره کشور به شدت انتقاد کرد: «به نظرم ترامپ در رفتارها و برخوردهایش فاقد ذکاوت و سیاست است، دو عاملی که نداشتن آن، نه تنها برای کشور خوب نیست، بلکه به نظرم بسیار ناخوشایند است».

کمک یک صد میلیون دلاری به ستاد بایدن در فلوریدا

در ادامه رویارویی های بلومبرگ و ترامپ و با آغاز رقابت نامزدها بلومبرگ از نامزدی خود برای شرکت در این دور از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد.

تحلیلگران نامزدی بلومبرگ در این دور از انتخابات را به این جهت که می‌توانست، ترکیب و نوع رقابت های نامزدها برای راهیابی به کاخ سفید را به شدت تحت تاثیر قرار دهد، حائز اهمیت دانستند.

بلومبرگ، صاحب شبکه رسانه ای «بلومبرگ» با وجود صرف یک میلیارد دلار برای نامزدی در انتخابات، ۳ ماه پس از ورود به این عرصه از انصراف خود از ادامه رقابت ‌ها به نفع «جو بایدن»، رقیب هم حزبیش خبر داد، اما تاکید کرد که خروجش از عرصه انتخاباتی که ۳ ماه پیش برای شکست ترامپ وارد آن شده بود؛ به معنای خروج از میدان نیست، بلکه امروز در راستای شکست او از انتخابات کناره ‌گیری می‌کند.

به همین منظور وی اعلام کرد، یک صد میلیون دلار را برای کمک به ستاد انتخاباتی بایدن در ایالت فلوریدا جهت شکست ترامپ در رقابت ‌های انتخابات پیش رو اختصاص داده و قرار است، این مبلغ صرف بالا بردن مشارکت آرا در این ایالت و جذب هرچه بیشتر آرای آمریکایی های اسپانیایی تبار شود.

پرداخت ۲۰ میلیون دلار برای آزادی زندانیان

از سوی دیگر و در ادامه این فعالیت ها بلومبرگ به همراه شماری از شخصیت های مشهور آمریکایی مانند «جان لگند» و «لیبرون جیمز» ۲۰ میلیون دلار را به آزادی زندانیان جرایم مالی در ایالت فلوریدا اختصاص داد و هدف از این اقدام را فراهم کردن امکام مشارکت آنها در انتخابات سوم نوامبر اعلام کرد.

ناظران با بیان اینکه این مبلغ آزادی ۳۲ هزار زندانی جرایم مالی آمریکایی در ایالت فلوریدا را به دنبال دارد، خاطر نشان کردند: این به معنای مشارکت ۳۲ هزار رای در انتخابات پیش رو، آن هم در ایالتی است که به جهت داشتن بالاترین میزان رأی دهندگان از اهمیت بسیار زیادی در انتخابات آمریکا برخوردار است، چراکه آراء این ایالت همواره در تعیین فرد پیروز در انتخابات سرنوشت ساز بوده است.

مایکل بلومبرگ کیست؟

مایکل روبنس بلومبرگ یهودی زاده روسی که در سال ۱۹۴۲ در بوستون آمریکا به دنیا آمد. از همان کودکی علاقه زیادی به درس داشت و با کمک هوش بالای خود توانست به راحتی وارد دانشگاه خصوصی «چارلز هاپکینز» و ۴ سال بعد در رشته برق فارغ التحصیل شود. مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته بیزینس از دانشگاه «هاروارد» دریافت کرد.

بعد از فراغت از تحصیل وارد بورس وال استریت شد و به کمپانی «سالمون برادرز» پیوست، اما پس از مدتی از این شرکت جدا شد، تا فعالیت های تجاری خود را با ۱۰ میلیون دلار سودی که از سالمون برادرز به دست آورده بود، آغاز کند.

وی با همین سرمایه موسسه اطلاعات مالی بازار نوآور را تاسیس کرد که بعدها به «بلومبرگ ال. پی» تغییر نام داد. در ادامه وی مرکز داده کامپیوتری طراحی کرد که به سرمایه گذاران اجازه می داد، به صورت آنلاین با به اطلاعات بازارهای مالی و محیط های کسب و کار دسترسی داشته باشند و این زمینه توسعه کار شرکتش نه تنها در آمریکا بلکه در دیگر کشورهای دنیا شد.

در سال ۲۰۰۱ میلادی پس از پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک به عنوان شهردار این شهر مشغول به کار شد که برای دو دوره دیگر نیز ادامه داشت.

با آغاز رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۰ آمریکا بلومبرگ از نامزدی خود در این انتخابات خبر داد. برخی ناظران ورود بلومبرگ به کارزار انتخابات را تبدیل شدن آن به میدان رویارویی و جنگ ثروتمندان توصیف کردند، اگرچه ثروت بلومبرگ قابل قیاس با ثروت ترامپ نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 10
  • IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    10 5
    خخخخخخخخخ 2 کفتارخخخخخخخ
  • علیرضا LU ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    36 7
    در آمریکا هر شخصی که رییس جمهور بشه بر اساس سیاستهای کلیِ امریکا حرکت میکنه. ولی در ایران عملکرد رؤسای جمهور رو بررسی کنید می بینید که سیاستهای کلی در نظر گرفته نمیشده و نمیشه و بیشتر سلایق شخصی و حزبی حرف اول رو میزنه
  • اشنا SE ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    7 14
    بگذارید اینجانب حقیقتی را به موعود گرایان مسیحی مومن در ایالات متحده عرض کنم و ان این می باشد بسیاری از طرفداران دموکرات ها در امریکا هلاک شده می باشند و موعود گرایان مسیحی مومن می توانند و یا امکانش هست که بوسیله ی علوم غریبه رای این افراد را به سمت دموکرات ها نکشانند و شاید جمعیت رای دهنگان بیش از 70 میلیون نفر باشد یعنی اگر مسیحیان موعود گرای مومن در امریکا دارای جمعیت 60 میلیونی باشند و هر کدام هم بتوانند مانع رای دادن یک فرد طرفدار دموکرات ها شوند یعنی جمعیتی تقریبا و احتمالا 60 میلیونی از طرفداران دموکرات ها کم می شود و اینجانب از مسیحیان موعود گرای مومن می خواهم بوسیله ی علوم غریبه ی حلال حلال در صورتی که سران جمهوری خواه متعهد واقعی شوند جهت براوری چند شرط 1-خروج سفیانی و ... انها از علوم غریبه ی حلال حلال استفاده کنند جهت در همشکستن طرفداران دموکرات ها و فکر کنم این موضوع امکان پذیر می باشد انشاالله
    • ه IR ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
      24 0
      چی می گی خودت فهمیدی دیوید کاپرفیلد؟
  • IR ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    2 1
    کسی که کمرش شکسته
  • IR ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    1 1
    با توجه به تغییرات اساسی حکومتها وکشورها،درقرن اخیر،تمام حکومتها به اسامی،شعارها واشکال مختلف(دموکراسی،پادشاهی،احزاب وگروه ها،ریاست جمهوری دائمی ومحدود...)-گویی ازیک روش وتئوری مشترک تبعیت میکنند(مافیای مخوف قدرت،ثروت،علم،نخبگان،ارتباطات،رسانه،سلاح،جنایت،سرکوب،خرابکاری،غارت،جاسوسی،خیانت،تبعیض،بی عدالتی،هزاران فامیل خودی وغیر خودی،باندبازیها،پارتی بازیها،ژنهای برتر،آقازاده پروری،ترور،زوروتزویر،چاپلوسی،عوام فریبی،دروغ....)استفاده میکنندومردم چه بی رای وچه با رای،عملا درسرنوشتشان نقش کلیدی ندارند(سند: تداوم حکومتها بجای تداوم فرهنگ ومردم...)-والا اگر حکومتهای (خدایی،دینی،مذهبی،فرقه ای،مردمی وانسانی)بودندکه براساس شفافیت،صداقت،اخلاق،راستی وانسانیت بنا شده بودند،فقط درحد چند سال آثار ابدی خودشان را نسلهابرجا گذاشتندوازثروت،دروغ غارت وبی عدالتی وکاخهایشان...اثری نگذاشتند تا انسانیت وسیره شان جاودان باشد‌
  • IR ۱۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    3 3
    دراصل ترامپ وبایدن تمام حکومتهای دنیا را برملا کردن که همه شان براساس مافیای(قدرت،ثروت،رسانه،سلاح،جنایت وفساددروغ ترور ..)ساخته شده اند
  • IR ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    6 6
    واقعا نشان دادند ازاحمدنژاد چیزی کم ندارند
  • IR ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    5 0
    هشتاد سالشه!
  • IR ۱۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    9 3
    انکس که کمرش شکست ملت ایران است خدا بانی و باع را محو و نابود کند انشالله
    • محمد IR ۲۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
      16 5
      دردهای امروز جامعه من بخشی از سیر تکامل کشور سربلند ایرانه!!! کمر ما نشکسته ما جوانه می زنیم ، رشد می کنیم ، بزرگ می شیم.....
    • IR ۲۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
      8 1
      کسانی که طلاهای خزانه کشور را خالی کردند و پول کشور را بدون پشتوانه کردند عاملان بدبختی ملت شدند
    • IR ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
      6 6
      ریشه شما و دوستان و فرزندان شما در رگ و خون ملت و خزانه کشور است بله که جوانه میزنید
  • IR ۲۲:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
    10 10
    شماکه خیلی دل به ترامپ بستین، معلوم نیست چرا آنقدر مواضع شما به صهیونیست ها و عربستان نزدیک است؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس