کد خبر 112126
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۲

پس از انتشار اخباری در خصوص ارتباط نامشروع مأموران امنیتی آمریکا در کلمبیا، رقاصی وزیر خارجه آمریکا در باشگاه شبانه این کشور آمریکای لاتین خبرساز شد.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از رویترز نوشت:  "هیلاری کلینتون" پس از گذراندن یک روز همراهی با "باراک اوباما" در نشست 30 کشور آمریکایی که کوبا در آن حضور نداشت، پس از نوشیدن مشروبات الکی به همراه مأموران امنیتی در یک باشگاه شبانه "کافه هاوانا" با یک آهنگ کوبایی مشغول به رقاصی شد.



درست ساعاتی پس از گذشت این مهمانی شبانه، عکس‌هایی از کلینتون در حال رقصیدن در اینترنت پخش شد و یک علائمی در عکس دیده می‌شد که روی آن نوشتته شده بود "هاوانا".

یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، این اقدام وزیر خارجه آمریکا را تأیید کرد و گفت که وی لحظات بسیار خوشی را در این مکان داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
    0 0
    خوب که چی؟
  • ۱۹:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
    0 0
    مامان بزرگ چه جلفم هست
  • ۲۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
    0 0
    رقص خون آشام
  • ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۴
    0 0
    خوب برقصه به ماچه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس