کد خبر 112091
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۱

آلیا عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: قوه قضائیه باید به اتهاماتی که از 10 سال پیش تاکنون درباره مرتضوی مطرح بوده، رسیدگی کند.

به گزارش مشرق ، فاطمه آلیا عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو با  فارس درباره عدم استیضاح وزیر کار و استعفای مرتضوی، اظهار داشت: شیخ‌الاسلام از لحاظ عملکردی، شخصیتی و خدمتگزاری به نظام جزء مسئولان موفق است که مجلس به وی اعتماد دارد و با وجود ادغام سه وزارتخانه مدیریت خوبی دارد.

آلیا با بیان اینکه استیضاح وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی نظر کلی مجلس نبود، تصریح کرد: اما برخی از نمایندگان این استیضاح را مطرح کردند و برای این کار تخلفاتی را از جانب مرتضوی برشمردند.

* قوه قضائیه باید به اتهامات مرتضوی رسیدگی کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تأکید بر اینکه تخلفات تا زمان اثبات باید در قوه قضائیه پیگیری شود، ادامه داد: برخی از تخلفات مرتضوی مربوط به سال 80 و 82 و مسائل مربوط به کهریزک نیز مربوط به سال 88 است لذا قوه قضائیه باید به اتهامات رسیدگی کند.

وی با تأکید بر اینکه ما فرافکنی نمی‌کنیم، گفت: سوال‌های استیضاح‌کنندگان مربوط به تخلفات و اتهامات مرتضوی است در حالی که عدم کفایت مدیریتی مرتضوی بر سازمان تامین اجتماعی با قانون مدیریت کشوری و لزوم شایسته‌سالاری تطبیق بیشتری دارد.

آلیا بر همین اساس افزود: توکلی، زاکانی و سایر سوال‌کنندگان بیشتر به تخلفات مرتضوی توجه کردند در حالی که این موارد به قوه قضائیه مربوط می‌شود لذا قوه قضائیه نیز باید اتهاماتی را که از 10 سال پیش تاکنون مطرح بوده، بررسی کند.

این نماینده مجلس در خصوص اخباری مبنی بر نپذیرفتن استعفای مرتضوی از سوی احمدی‌نژاد ادامه داد: اگر قرار باشد دوباره استیضاحی صورت گیرد قطعاً به این مجلس نمی‌رسد چراکه هفته بعد مجلس تا 17 اردیبهشت تعطیل می‌شود و در آن  زمان نیز لایحه بودجه در دستور کار قرار می‌گیرد.

آلیا گفت: اگر نمایندگان معتقدند که می‌شود یک سال کشور را بدون بودجه اداره کرد می‌توانند استیضاح مرتضوی را جایگزین این لایحه کنند!

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه استیضاح باید صورت می‌گرفت چرا که رئیس‌جمهور نیز برای دفاع از استیضاح وزیرش  راهی  مجلس بود خاطرنشان کرد: البته فضای عمومی حاکم بر مجلس عدم استیضاح وزیر و باقی ماندن شیخ‌الاسلام بر وزارت کار بود.

* حکمیت نمایندگان بدعت‌ در مجلس است

وی با بیان اینکه برخی امور مثل حکمیت نمایندگان بدعت‌ در مجلس است، افزود: وقتی در دستور کار مجلس استیضاح وزیر مطرح شد و دولت هم بر همین اساس به مجلس آمد، نمایندگان گفتند به دلیل حکمیت استیضاح نمی‌کنیم و این امر مشروط است در حالی که چنین ادبیاتی در آئین‌نامه مجلس دیده نمی‌شود.

آلیا تأکید کرد: نمایندگان با این کار وقت مجلس و مردم را گرفتند در حالی که باید مسائل را جدی‌تر گرفت و اگر قرار بود استیضاحی صورت بگیرد، باید این جلسه برگزار می شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس