کد خبر 11169
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۴

شبکه بي بي سي در اقدامي بي سابقه به پوشش باشکوه و تجليل آميز سفر دکتر احمدي نژاد به لبنان دست زد.

به گزارش مشرق، آينده نوشت: شبکه بي بي سي وابسته به دولت انگليس که در طول 30 سال گذشته همواره موضعي انتقادي و تضعيف کننده نسبت به جمهوري اسلامي اتخاذ کرده و در دوران دفاع مقدس و پس از آن سعي مي کرد در پوشش موضع بيطرفانه و به ظاهر حرفه اي توانمندي هاي جمهوري اسلامي را تضعيف کند، در اقدامي بي سابقه به پوشش باشکوه و تجليل آميز سفر دکتر احمدي نژاد به لبنان دست زد.
اين پوشش که در شبکه بي بي سي انگليسي با صدها ميليون مخاطب اهميت استراتژيکي دارد، به حدي بود که از نگاه برخي ناظران، تصاوير بي بي سي از استقبال و سخنراني هاي دکتر احمدي نژاد به مراتب از صدوسيماي ايران قوي تر و مهيج تر بود و صداوسيما در برخي موارد از تصاوير بي بي سي استفاده مي کرد.
اکنون پس از گذشت حدود يک هفته، سياست بي بي سي کم کم رمزگشايي مي شود و اين شبکه با نام بردن از پايگاه ايران در منطقه سعي در تحريک و ترساندن دولتهاي عربي از نفوذ ايران دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس