کد خبر 1115831
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۵
رژیم غذایی نمایه

گرم کردن غذایی که از وعده‌های قبلی باقی مانده است اصول دارد. برخی از مواد غذایی با حرارت دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می‌شوند.

به گزارش مشرق، ایرنا نوشت: متاسفانه وقتی باقیمانده‌ی وعده‌ی پیش را گرم می‌کنیم از کیفیت، طعم و ارزش غذایی اولیه برخوردار نیست. همچنین ممکن است ما را بیمار کند. در واقع برخی از پزشکان معتقد هستند که با خوردن غذاهای مانده به مرور زمان در پوست ما میخچه به وجود می‌آید.

فقط این بیماری پوستی، ضرر غذاهای مانده بر بدن ما نیست. برخی از غذاهای مانده، ما را مسموم می‌کنند و فشاری سنگین بر دوش کبد ما می‌گذارند.

۱. چغندر

ما چغندر را به عنوان مواد غذایی با ارزش می‌شناسیم که غنی از آنتی اکسیدان و آهن است. اما اگر وقتی کاملا سرد نشده است آن را دوباره گرم کنیم، نیترات موجود در چغندر به نیتریت تبدیل می‌شود که سمی است.

۲. نیم‌رو

به علت وجود باکتری سالمونلا در تخم‌مرغ نباید آن را دوبار گرم کنیم؛ زیرا ممکن است موجب مسموم شدن ما شود. در واقع نیم‌رو تنها بار اول تازه و خوشمزه است بنابراین نگذارید مدت زیادی از پخت تا سرو بگذرد و بیش از یک بار به تخم‌مرغ حرارت ندهید.

۳. سیب‌زمینی

پوره‌ی سیب زمینی را بعد از سرد شدن دوباره گرم نکنید؛ زیرا وقتی این غذا سرد شود موجب وجود باکتریی به نام کلوستریدیوم بتولیسم می‌شود که دلیل ایجاد بیماری بوتولیسم است.

۴. اسفناج

اسفناج غذایی، پر خاصیت است که با یکبار حرارت دیدن بخشی از خواص خود را از دست می‌دهد و در گرم شدن بعدی دیگر نه تنها خاصیتی ندارد؛ بلکه موجب ایجاد سم نیز می‌کند. اسفناج را بهتر است کمی سرخ کرده و کمتر از ۶ ماه در فریزر نگه‌دارید.

۵. برنج

اگر برنج از وعده‌ی غذایی‌تان اضافه آمد آن را در دمای اتاق نگه‌ندارید و سریعا به یخچال منتقل کنید. اگر برنج در دمای اتاق بماند موجب رشد باکتریی به نام باکیلوس سروس می‌شود که برای بدن مضر است.

۶. مرغ

مرغ نیز مانند تخم‌مرغ شامل سالمونلا است که گذشت زمان پس از پخت، تولید شمار بسیاری باکتری می‌کند که خوردن آن خطرناک است.

۷. غذاها دریایی

مانده‌ی غذاهای دریایی را دیگر نخورید. باکتری‌ها در هوای گرم بیشتر رشد می‌کنند و هر چه بیشتر در هوای اتاق بمانند تعدادشان بیشتر می‌شود و با گرم شدن از بین نمی‌روند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • بهروز IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
    36 0
    کسی که نیمرو را دوباره گرم میکنه چیزی برای از دست دادن نداره
    • لتعب ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
      9 0
      خخخخخخخخخخخخخخخ
    • IR ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
      3 0
      بمیرم الهی
  • سعید IR ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
    4 0
    سئوالی دارم: اگر برنج که داخل یخچال گذاشته ایم موقعی که میخواهیم بخوریم گرم بکنیم آیا مشکلی بوجود می اورد یا اصلا گرم نکنیم و نخوریم و دور بیندازیم اگر ممکنه پاسخ دهید ممنون می شوم.
    • IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
      0 0
      می گویند برنج را نباید دوباره گرم کرد . من خودم پلو و چلو را که از یخچال درمی آورم سعی می کنم همان به صورت سرد بخورم . البته بعضی وقتها برنج خیلی در یخچال سفت و پلاستیکی مانند میشه و نمیشه خوردش
    • IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
      1 0
      اگر پخته شده و درون یخچال نگهداری شده فقط یکبار میتونید اون رو گرم کنید وفرضا اگر بعد از گرم کردن دوباره اضافه ماند اون رو نخورید.میتونید بریزید لب پنجره برای پرنده ها
  • IR ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
    5 1
    بهترین کار مصرف به اندازه وعده غذایی است برای اینکه خانم خانه دار که همه زحمات را قبول کرده اند تشویق شوند هدیه ای به آنان بدهیم
    • IR ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
      3 1
      حرف از جایزه نزن که پول همون غذا رو هم نداریم
  • ناشناس IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
    3 1
    بهتر بود تیتر میزدی چه غذاهایی رو میشه دوباره گرم کرد. راحت تر نبود.
  • جوجه تیغی بدنساز IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
    3 1
    هر دستوری که زندگیتونو سخت میکنه بیریزد دور. شما با رعایت این چیزا نهایتا ۱۰ سال بیشتر عمر میکنید، ولی ۲۰ سال از عمرتونو تلف رعایت این مسخره بازیا میکنید
  • IR ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
    1 0
    جالبه در رمانه ای که مردم نان برای خوردن ندارند واندک مانده غذایی شان را برای وعده های بعدی نگه میدارند این مطالب در تمام سایتهای خبری و مجلات رایانه ای فراوان نوشته شده و مردم را از اندک ته مانده خوردنشان هم میترسانند و یا باز میدارند! جنابتان که آن سمینار های شیشلیکی و جلسات غذایی شبه کاری و گعده های ریاستی به صرف کباب تشریف میبرید میتوانید از ته مانده سیخ های دولا پهنا بگذرید و نیشگونی از دریافتی تان را برای مردم بریزد که مردم را از مال خودشان هذر میدارید؟؟؟
    • وطن پرست IR ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
      1 0
      این مدل مطالب فقط برای ترغیب افراد به مصرف زدگیه که اگه این فرهنگ نهادینه بشه کشور رو بیچاره میکنه که تا حدودی کرده متاسفانه.حتی خانواده های قشر ضعیف رو دیدم که وحشتناک اسراف میکنن و غذای شب رو برای فردا نگه نمیدارن و دور ریز غذاشون بیداد میکنه.خودم و خونواده پدرم هیچوقت برنج پخته ساده که در یخچال بوده نریختیم بیرون حتی تا5/4 روز بعد استفاده کردیم.خورشجات که یه هفته هم در یخچال نگهداری و استفاده شده.پدرم خدابیامرز بعد85سال عمرش داد به شما هیچ وقت اسراف نمیکرد.خدارحمتش کنه. اگه نصف ایرانیها در مصرف آب و برق و ...مثل ایشون زندگی میکردند ایران گلستان میشد.پس استرس نداشته باشین و غذا رو گرم بخورین که غذای سرد معده رو مختل میکنه.بعضیا از حول حلیم میفتن توی دیگ
  • IR ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
    0 0
    مگه چیزی هم داریم که بمونه واسه بعد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس