کد خبر 111409
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۷

نگارش سري جديد خنده بازار ويژه ماه مبارك رمضان با موضوعات متفاوت آغاز شد.

به گزارش مشرق ، شهاب عباسي كارگردان و نويسنده طنز خنده بازار در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در سري جديد خنده بازار ما جنس و نوع شوخي هاي خودرا با اقشار متفاوت تغيير مي دهيم و مخاطبان شاهد شخصيت هاي جديدي خواهند بود.

وي افزود: مرحله نگارش طنز خنده بازار آغاز شده تا بتوانيم مجموعه اي متفاوت را درماه مبارك رمضان تقديم مخاطبان كنيم.

وي با بيان اين مطلب كه شوخي با رجال سياسي براي مردم عادي شده است اظهار داشت: ما هر سر فصل را با سياستيهايي كه از سوي سازمان به ما داده مي شود توليد مي‌كنيم و طبق نظر و سياستهاي صدا و سيما به كار خود ادامه ميدهيم.

اين بازيگر تصريح كرد: خنده بازار نوروزي تا حد امكان از بعضي ارگانهاي دولتي نيز برنامه هاي ماهواره اي انتقاد كرد و سعي ما بر اين است كه از تكرار آن جلوگيري شود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس