
تکذيب و تاييد امري بديهي در کشور ما شده است به گونه اي که شهروندان به مسائلي که به شدت تکذيب مي شوند و چند ساعت يا چند روز بعد مورد تاييد قرار مي گيرند عادت کرده اند . آنچه در بين مردم جا افتاده اين نکته است که پشت پرده مسايلي که به شدت تکذيب مي شوند حتما واقعيتي وجود دارد. از اين تکذيبيه و تاييديه ها در کشور ما فراوان وجود دارد و احتياج به شمارش نيست اما آخرين نمونه هاي موضوع آب آلوده است که هنوز هم ساعت به ساعت تکذيب و تاييد مي شود و شهروندان خصوصا تهراني ها مانده اند سر در گم که بالاخره دم خروس را باور کنند يا قسم حضرت عباس را .
آخرين اظهار نظرها در خصوص آلوده نبودن آب تهران ساعاتي پيش منتشر شد. آنجا که مدير عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن تکذيب هرگونه آلودگي آب تهران، اخبار مربوط به آلودگي و ميزان بالاي نيترات موجود در آب برخي مناطق تهران را بياساس خواند.
از سوي ديگر استاندارتهران نيز هم سو با پرورش از آلوده نبودن آب تهران خبر مي دهد و مي گويد: شهروندان اطمينان داشته باشند که آب تهران کاملاً بهداشتي است و با آرامش خاطر از شبکه آب آشاميدني تهران مصرف کنند.
مرتضي تمدن با گلايه از امانتدار نبودن رسانه در خصوص پخش سخنان وزير بهداشت مدعي شده است که رسانه ها سخنان طبيعي و عادي وزير بهداشت را وارونه جلوه داده و موجب نگراني شهروندان شده اند. البته آقاي استاندار فراموش کرده اند سري به سايت هاي خبري بزنند و صحبت هاي وزير بهداشت را در روز گذشته بخوانند . آنجا که مرضيه وحيد دستجردي در واکنش به اظهارات وزير نيرو که از آلوده نبودن آب تهران خبر داده مي گويد: ما در اين رابطه اطلاعات کاملي داريم و درنقاط مختلف تهران نمونه برداري را انجام مي دهيم . اما به هرحال دربرخي از نقاط تهران آب شرب داراي نيترات بالا تر از حد مجاز است .
البته هنوز رسانه هاي جمعي و کارشناسان فراموش نکرده اند که استاندار تهران روز 28 خرداد نيز با بيان اين که آب شرب تهران هيچ مشکلي ندارد گفته است: هر کس بگويد آب آلوده است مورد پيگرد قانوني قرار مي گيرد. اما معلوم نيست آب تهران که در کمتر از يک ماه گذشته و به گفته استاندار تهران فاقد آلودگي بوده است چرا به يک باره نيترات موجود در آن افزايش پيدا کرده است.
اما اعضاي کميسيون بهداشت مجلس نيز نظري خلاف نظر وزير نيرو و استاندار تهران و مدير آب و فاضلاب تهران را دارند. به عقيده آنها ميزان نيترات در يافت آباد در حد بسيار بالا و به نحوي است که قابل استفاده نيست. امروز حسن تاميني يکي از اعضاي کميسيون بهداشت در اين باره گفت: بر اساس توضيحات مسئولان وزارتخانههاي نيرو و بهداشت، کميسيون بهداشت مجلس به اين نتيجه رسيد که آب يافتآباد ناسالم است
اين در حالي است که کاظم ندافي، مدير کل بهداشت محيط وزارت بهداشت روزگذشته گفته بود: فقط آب منطقه 6 آبفاي تهران نيترات بيش از حد مجاز دارد و غرب و ساير مناطق تهران از اين نظر مشکلي ندارد، براي کاهش نيترات آب اين منطقه نيز قرار است از سد ماملو آب به اين منطقه داده شود که حدود 20 ماه طول ميکشد. به گفته ندافي برنامه ميان مدت نيز اين است که با مخلوط کردن آب اين منطقه با آب ساير مناطق ميزان نيترات آب را به حد مجاز برسانيم و برنامه کوتاه مدت نيز همان طور که اعلام شده اين است که کودکان و زنان باردار ساکن منطقه 6 آبفا فعلاً از آبهاي بطري بسته بندي شده استاندارد استفاده کنند.
اين در حالي است که محدوده منطقه 6 آبفاي تهران، حدود 80 کيلومتر مربع است که از شمال به ميدان خراسان با خيابان شوش ميدان راه آهن، از شرق به خيابان خاوران گردنه تنباکويي، از غرب به خيابان زمزم جاده ساوه و از جنوب به حرم مطهر حضرت امام خميني (ره) و جاده ورامين محدود ميشود و مجموعاً 5 منطقه شهرداري و 185 هزار مشترک آب را تحت پوشش دارد و از تراکم ساخت و ساز و قدمت 3000 ساله شهري برخوردار است.