کد خبر 1090618
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۲
ماریا زاخارووا

سخنگوی وزارت خارجه روسیه قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران را قطعنامه‌ای در راستای سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا علیه ایران خواند.

به گزارش مشرق به نقل از ریانووستی، «ماریا زاخارروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در نشست خبری هفتگی خود قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را تلاشی در راستای سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران خواند و تأکید کرد که روسیه وضع هرگونه محدودیت جدید علیه ایران را غیرقابل توجیه می‌داند.

بیشتر بخوانید:

بازی موذیانه انگلیس برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه درباره قطعنامه پیشنهادی واشنگتن به شورای امنیت برای تمدید نامحدود تحریم تسلیحاتی علیه ایران گفت: «این قطعنامه مجموعه‌ای از اقدامات محدودکننده در راستای سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران است و به مسائلی می‌پردازد که هیچ کمکی به حل مشکلات کنونی نمی‌کند.»

وی افزود: «ما معتقدیم که وضع کردن هرگونه محدودیت تازه علیه ایران نه‌تنها غیرقابل توجیه است، بلکه به چشم‌انداز حفظ برجام که راهکاری برای حل اختلافات درباره برنامه هسته‌ای ایران است، آسیب می‌زند.»

اواسط خردادماه سال جاری «کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد اعلام کرد که پیش نویس قطعنامه‌ای را که خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است را میان اعضای شورای امنیت از جمله روسیه توزیع کرده است.

نماینده آمریکا گفت که او می‌خواهد ابتدا با سفرای کشورها صحبت کرده تا اطمینان حاصل کند که همه می‌دانند که شورای امنیت سازمان ملل اجازه نخواهد داد این ممنوعیت‌ها در ماه اکتبر به پایان برسند.

برای تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل متحد باید دست‌کم ۹ کشور عضو شورای امنیت با آن موافقت کنند و در عین حال قطعنامه از سوی هیچ‌یک از اعضای دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس و فرانسه) وتو نشود.

بیشتر بخوانید:

موسوی: گزینه نظامی علیه ایران، روی میز آمریکا کپک زده است

هفته گذشته چند دیپلمات غربی در مصاحبه با نشریه آمریکایی فارن پالیسی اعلام کردند که قطعنامه پیشنهادی آمریکا -که از امروز چهارشنبه بررسی و بحث درباره آن در شورای امنیت آغاز می‌شود- برخلاف تبلیغات دولت ترامپ از حمایت کافی در شورای امنیت برخوردار نیست و احتمالاً این قطعنامه حتی بدون در نظر گرفتن وتوی آن از سوی روسیه و چین، به تصویب نخواهد رسید.

روز سه‌شنبه در نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره مسائل مرتبط با ایران (برجام، قطعنامه ۲۲۳۱ و تحریم تسلیحاتی) نمایندگان روسیه و چین قاطعانه علیه قطعنامه پیشنهادی آمریکا موضع‌گیری کردند و حتی نمایندگان چندین کشور متحد آمریا نیز برخلاف انتظار مقامات واشنگتن از حمایت صریح از این قطعنامه امتناع ورزیدند.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
    8 9
    رای گیری لازم نیست آمریکا به تنهایی می تواند آن را عملی کند همانطور که اقتصاد ایران را نابود کرده
    • سوسان IR ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
      4 3
      اقتصاد ایران رو آمریکا نابود نکرده پول پاشی و حقوقهای اضافی و برداشتهای خارج از برنامه اقتصاد ایران رو نابود کرده نصف دولت باید تعطیل بشه و تمامی حقوقها تعدیل بشه و همه در حد یک کارمند جزء حقوق بگیرند حتی خود وزیر 4 میلیون کارمند ؟؟؟ هفتصد هزار نجومی بگیر؟؟؟ یعنی کشور احمقهای سفیه و دیوانه در سرزمین لی لی پوت هم اینهمه کارمند ندارند.
    • IR ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۲
      5 4
      سلام. انوقت دیگر لازم نیست اتمی نباشیم. لازم نیست در معاهده یی باشیم. دیگی که برای ایران نجوشد چه بهتر کله آمریکا در آن بجوشد.
    • IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
      0 0
      اقتصاد ایران را دولت اصلاح طلبان جیب اصلاح طلبان دزدی اقازاده های اصلاح طلب بی کفایتی اصلاح طلبان خیانت اصلاح طلبان سر سپردگی اصلاح طلبان و البته زمان نشناسی اصولگرایان نابود کرد
    • IR ۲۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۷
      0 0
      امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند بزودی از کل خاورمیانه بیرونشون می کنیم با زور
  • IR ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
    0 0
    ببینید تمدید تحریم تسلیحاتی یا چیزی شبیه این یکسری تبعات و یکسری معایب داره اگر دولت برخلاف این رویه ۲ ساله پس از خروج ایالات متحده آمریکا از برجام عمل بکنه و قاطع و هدفمند و پیگیر باشه بردیم مثلا ۱.خروج از پروتکل الحاقی و کد ۳.۱ و ۲. غنی سازی درصدهای بالا فراتر از ۲۰ یا ۴۰ درصد منظوره ترجیحا نزدیک ۹۰ و ۹۰ درصد تا داشته ای برای ایران و اهرمی فشار قوی باشه اما اگر روس و چین تونستن قطعنامه رو وتو کنند که هیچ. اما اگر توان مقابله با امریکا رو نداشتن و مکانیسم ماشه فعال شد. لزومی به موندن تو ان پی تی هم نیست.
  • رضا IR ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
    0 0
    همه تحريم ها و كارشكنى هاى امريكا يكطرف، و حرص سيرى ناپذير يه عده بى شرف در غارت منابع ملى هم يك طرف

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس