اخبار ویژه روزنامه ها

رفتار دستوری دولت با بازار مسکن و همچنین زمزمه ساخت خانه‌های ۲۵ متری در حالی که دولتمردان مسکن مهر ۸۰ متری را قوطی کبریت و مزخرف می‌خواندند، انتقاد مطبوعات طیف‌های مختلف را در پی داشته است.

سرویس سیاست مشرق- روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.

**********

کیهان

حقوق کارگران را با ائتلاف‌های اشرافی حفظ کردید؟!

عضو فراکسیون امید در مجلس دهم مدعی شد «وضع کارگران را حفظ کردیم»!

در حالی که رکورد تورمی به عارضه اقتصادی مهم در دوره مدیریت مدعیان اعتدال و اصلاحات شده و بر اشتغال و معیشت کارگران تاثیرات جدی گذاشته، سهیلا جلودارزاده، می‌گوید توانستیم وضعیت کارگران را حفظ کنیم. وی به همراه محجوب جزو افرادی است که طی دوره‌های پنجم، هفتم و دهم مجلس با استفاده از پوشش«خانه کارگر» توانستند به مجلس راه پیدا کنند. جلودارزاده، به روزنامه آفتاب‌یزد گفت: در ارتباط با قانون‌گذاری و مسائلی که مطرح می‌شد، برآیند خاص نمایندگان مجلس دهم حمایت از مردم و تقویت وضعیت معیشتی آنها بود و رساندن امتیازات به مناطق. در مجموع این مجلس در راستای انجام وظیفه خودش نسبت به مردم حرکت کرد.

در حالی که خانه کارگر به ویژه در دو سه دهه اخیر با احزاب اشرافی مانند کارگزاران و حزب مشارکت ائتلاف کرده، جلودارزاده مدعی شد: ما از مجلس پنجم این درگیری را داشتیم که می‌خواستند مثلا قانون کار را در کارگاه‌های کوچک حذف کنند. حذف کردند و گفتند اشتغال سراسر کشور را فرا می‌گیرد. بعد دیدیم هیچ اتفاقی نیفتاد یعنی باز همان تعداد بیکاران اضافه‌تر شد و ظلم و ستم حقوقی هم تقریبا دیگر رسمی شد. مجلس ششم مسئله جدا کردن سازمان تامین اجتماعی و بردنش در وزارت رفاه بود در صورتی که یک سازمان خصوصی عمومی است و باید مستقل می‌بود ولی رفت در وزارت رفاه و بعد دوباره یک عده دیگر آوردندش و چسباندنش به وزارت تعاون و کار و حالا می‌خواستند جدا کنند و بخش درمانش را ببرند یک جای دیگر... اتفاقات این جوری که ما در هر دوره‌ای که در مجلس بودیم، بزرگترین چالش ما این بود که به قول معروف چهار چنگولی این دارائی‌های کارگران را بچسبیم و نگذاریم که یک  عده‌ای ببرند. این یکی از چالش‌های ما بود.

وی همچنین درباره این که برای کارگران کاری کردند یا نه گفته است:

شما می‌آیید مثلا کنار رودخانه بنایی می‌سازید... خداوند می‌گوید آیا کسی که یک بنایی را کنار رودخانه می‌سازد و سیل می‌آید و آن را خراب می‌کند، می‌گوید این خیر نیست آیه ۱۰۹ سوره توبه می‌گوید: «آیا کسی که مسجدی به نیت تقوا تاسیس کرده و رضای حق را طالب است مانند کسی است که بنایی سازد بر پایه سستی در کنار مسیل (لبه پرتگاه دوزخ) که زود به ویرانی کشد و عاقبت او را به آتش دوزخ درافکند؟! و خدا هرگز ستمکاران را هدایت نخواهد فرمود.»

شاید کارهایی که ما کردیم، از همین قسم بود. ما سعی کردیم رفع تبعیض کنیم که قانونش تصویب شد چون مجلس کارش قانون تصویب کردن است. خب ما این را تصویب کردیم و نگذاشتیم در طول هر چهار - پنج دوره سازمان تامین اجتماعی را ببرند یا اگر خواستند از درون فساد در آن اوج بگیرد مخالفت کردیم، ایستادگی کردیم آن‌ هم به کمک خود کارگران. یعنی این کارها را انجام دادیم ولیکن وقتی که شرایط اقتصادی اجازه ندهد... مثلا یک کسی آمده یک خانه خوبی را ساخته. وقتی سیل آمده آن را خراب می‌کند اگر این‌جوری نگاه کنیم، نه. الان کارگر ما حداقل حقوقی را که خود مجلس تصویب کرده، هنوز نتوانسته است بگیرد و دولت به کارمندان خودش که کارشان نسبت به یک کارگر خیلی کمتر است...

در مورد بدهی‌های تامین اجتماعی چقدر ما تلاش کردیم. در قانون تصویب شده که اینها بیاید ولی هنوز خیلی‌هایش نیامده. در مورد همسان‌سازی، قانونش تصویب شد و در برنامه ششم آمد.

استعفای عارف از ریاست پیش‌دستی برای انحلال شورای اصلاح طلبان بود

یک فعال اصلاح‌طلب می‌گوید شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به خاطر اختلاف‌ها در حال انحلال بود و عارف با استعفای چند ماه قبل خود را به این انحلال پیشدستی کرد.

هادی غفاری در گفت‌وگو با روزنامه فرهیختگان اظهار داشت: «من به‌عنوان موضع مجمع نیروهای خط امام و نه موضع شخص خودم، می‌گویم ما از ابتدا این شورا را به رسمیت قبول نداشتیم، چراکه معتقد هستیم باید مجمع شورای هماهنگی اعضا تقویت شود.»

غفاری ادامه داد: «ما با رویه شخصی‌گرایی و اینکه عده‌ای را آقای خاتمی و عده‌ای را آقای عارف انتخاب کنند و از یک حزب پنج‌نفر عضو باشند، مخالف بودیم و به همین دلیل در جلسات شورای عالی نیز شرکت نمی‌کردیم.»

وی با بیان اینکه ما معتقد بودیم به دلیل وجود شورای هماهنگی جبهه احزاب اصلاح‌طلب، فعالیت شورایی دیگر معنایی ندارد، افزود: «نظر شخصی من این است که راه نجات کشور برخورداری از احزاب قوی است نه احزابی که شخص‌ساخته هستند.»

هادی غفاری با تاکید براینکه شورای اصلاح‌طلبان خود به خود کمرنگ می‌شد و چنانچه آقای عارف استعفا می‌داد یا خیر، این اتفاق می‌افتاد، گفت: «آنها چون فارغ از احزاب می‌خواستند عمل کنند مشخص بود به این سرنوشت دچار می‌شوند اما آقای عارف پیش‌دستی کرد درحالی که این جریان درحال منحل‌شدن بود.»

همچنین حسن رسولی عضو هیئت مدیره بنیاد باران با اعلام بی‌خبری از استعفای عارف، درباره شعسا (شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان) گفت: شورای‌عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان آخرین تجربه سازمان وحدت‌بخش و انسجام‌آفرین اصلاح‌طلبان بوده و هست، لذا تا زمانی که شورای هماهنگی احزاب اصلاح‌طلب و سایر شخصیت‌های حقیقی موثر در عرصه سیاست‌ورزی اصلاح‌طلبانه به یک سازمان جایگزین کارآمدتر نرسند، به‌نظر من ناگزیر به استفاده از این ظرفیت هستیم. اینکه رئیس این مرجع انسجام‌بخش چه کسی باشد طبق سازوکار مشخص پیش می‌رود؛ در گذشته بنابر توافق صددرصدی اعضای حقیقی و حقوقی شورای سیاستگذاری، دکتر عارف بدون رقیب انتخاب می‌شد. اما اینکه ایشان قصد ادامه همکاری داشته باشد یا قصد کناره‌گیری باید از خودشان پرسید.

رفتار تشریفاتی در بازار مسکن با قوطی کبریت ۲۵ متری

رفتار دستوری دولت با بازار مسکن و همچنین زمزمه ساخت خانه‌های ۲۵ متری در حالی که دولتمردان مسکن مهر ۸۰ متری را قوطی کبریت و مزخرف می‌خواندند، انتقاد مطبوعات طیف‌های مختلف را در پی داشته است.

روزنامه هفت صبح از روزنامه‌های حامی دولت در تیتر «ورود تشریفاتی دولت به بازار اجاره» نوشت: تعیین سقف افزایش مبلغ اجاره به میزان ۲۵ درصد در تهران، ۲۰ درصد در بقیه کلان‌شهرها و ۱۵ درصد در بقیه شهرها، هر چند طرح خوبی به نظر می‌رسد، ولی صرفاً جنبه پیشنهاد دارد. چرا که در عمل بعید است بتوان صاحبخانه‌ها را به رعایت این سقف مجبور کرد.

خیلی از قراردادهای اجاره به صورت غیررسمی امضا می‌شوند و هیچ کد رهگیری برای آنها صادر نمی‌شود.  از طرف دیگر اغلب صاحبخانه‌ها و مستاجرها برای تمدید قراردادشان سراغ مشاوران املاک نمی‌روند و صرفاً قرارداد قبلی را تمدید می‌کنند. حالا در این بین افزایش مبلغ اجاره‌خانه صرفاً براساس توافق دو طرف تعیین می‌شود. اگر صاحبخانه کوتاه بیاید و به مبالغ کم راضی شود، خدا را شکر؛ ولی اگر صاحبخانه بخواهد اجاره بیشتری بگیرد، مستاجر چاره‌ای جز تخلیه ندارد. حالا با کنار رفتن مستاجر قبلی، صاحبخانه سراغ افراد جدیدی می‌رود که اطلاعی از وضعیت اجاره سال قبل خانه ندارند و معلوم نیست در قرارداد جدید مبلغ اجاره خانه چقدر افزایش پیدا کند.

آنچه در بازار شاهد بودیم، عمل نکردن صاحبخانه‌ها به این مصوبه بود.

روزنامه جام جم نیز تعیین سقف اجاره بها را «سقف کاذب» خوانده و نوشت: مصوبه دولت به نظر می‌رسد به چند دلیل ازجمله عدم‌مشخص‌بودن سازوکار اجرای آن، اقدامات دولت برای تنبیه موجرانی که به این مصوبه عمل نکنند، وجود بازار رقابتی در حوزه اجاره مسکن، نرخ بالای تورم و ... چندان قابلیت اجرا نداشته و با اما و اگرهای فراوانی مواجه شود.  ضمن این‌که تعیین سقف برای اجاره‌بها می‌تواند به‌نوعی یک پالس مثبت برای افزایش اجاره‌بها در برخی از مناطق کشور به‌شمار رود.

چنانچه تعیین سقف ۲۵درصدی برای تمام مناطق تهران یا سقف ۲۰درصدی برای تمام کلانشهرهای کشور می‌تواند علاوه‌بر آثار کنترلی، به افزایش نرخ اجاره‌بها در برخی از مناطق کشور منجر شود به گونه‌ای که حتی برخی از موجران خوش‌انصاف که به‌واسطه شرایط اقتصادی مستاجران خود و تبعات اقتصادی ناشی از ویروس کرونا بر اقتصاد خانوار قصد افزایش اجاره‌بهای خود را نداشتند با تعیین این درصدها از سوی دولت، افزایش اجاره‌بها را اقدامی طبیعی تلقی کنند که حتی دولت نیز موافق افزایش آن در محدوده‌ای مشخص است.

همچنین روزنامه وطن امروز ذیل تیتر «دستور به مسکن!» می‌نویسد: بدون راه‌اندازی سامانه ملی املاک و اسکان و با وجود تورم ۴۱ درصدی در سال ۹۸، تعیین سقف ۲۵ درصدی برای افزایش اجاره بها قابلیت اجرایی ندارد.

این روزنامه می‌افزاید: روش دولت برای حل مسائل به‌ویژه در حوزه اقتصادی بسیار عجیب است. دولتمردان در مواجهه با مسائل اقتصادی، به‌جای حل آنها، راهکارهایی برای انطباق مردم با شرایط پیش آمده ارائه می‌کنند. ایده ساخت خانه‌های ۲۵ تا ۴۰ متری برای جبران گرانی مسکن و تامین سرپناه حداقلی در حالی مطرح می‌شود که راهکارهای اصلی برای حل ریشه‌ای معضل تورم افسارگسیخته بویژه در حوزه مسکن طی ۷ سال گذشته در حاشیه بوده است. مهم‌ترین عامل افزایش قیمت‌ها در بخش‌های مختلف از مسکن گرفته تا خودرو و ... رشد نقدینگی بیش از ۲۰ درصدی است.

عامل دیگر در افزایش قیمت مسکن، کاهش شدید ساخت‌وسازها در دوره مدیریت دولت فعلی است. دولتی که تنها برنامه‌اش در حوزه مسکن، کند کردن سرعت پیشرفت طرح مسکن مهر و فحاشی به این پروژه عظیم بود، اکنون و در سال پایانی خود، هیچ دستاوردی برای عرضه جهت کنترل تورم افسارگسیخته در بازار مسکن ملکی و بویژه استیجاری ندارد تا جایی که مجبور به تصویب طرحی برای ممنوعیت افزایش اجاره‌بها بیش از حد تعیین شده خود می‌شود.

عامل دیگر افزایش بی‌ضابطه قیمت‌ها در بازار مسکن، نبود نظارت متمرکز بر معاملات مسکن و مالکیت املاک است. خبر راه‌اندازی «سامانه املاک و اسکان» در حالی در ماه اخیر منتشر شد که در ۷ سال گذشته هیچ اقدامی‌ برای راه‌اندازی این سامانه جهت رصد معاملات و مالکیت‌ها به منظور شناسایی خانه‌های خالی و همچنین معاملات سوداگرانه به عنوان یکی از عوامل افزایش قیمت مسکن و اجاره‌بها نشد. هم‌اکنون این سامانه تنها به صورت اسمی راه‌اندازی شده و هیچ موردی در آن ثبت نشده است. تعلل در اصلاح قوانین مالیاتی برای اخذ مالیات بر عایدی مسکن و مالیات بر خانه‌های خالی، دیگر اهمال دولت در ساماندهی بازار مسکن برای کنترل تورم در این بخش است.

روزنامه جوان نیز در گزارشی با تیتر «قوطی کبریت ۲۵ متری مزخرف!» خاطرنشان کرد: دولت در حالی طرح ساخت آپارتمان‌های ۲۵ متری را داده که روحانی مسکن مهر ۷۵ متری را قوطی کبریت و وزیر او، آن را مزخرف خوانده بود.

صورت حساب مختصر خیانت‌های ۲۰ ساله باند خوئینی‌ها

«آقای موسوی خوئینی‌ها در حالی از شیوه حکمرانی انتقاد می‌کند که هنوز برای کوتاهی‌های مدیریت مورد حمایتش کمترین عذرخواهی از مردم انجام نداده است.»

روزنامه رسالت با اشاره به نامه سرگشاده موسوی خوئینی‌ها نوشت: در هر دو فتنه سال ۷۸ و ۸۸، مجمع روحانیون به‌ویژه حجت‌الاسلام سیدمحمد موسوی خوئینی‌ها نقش‌آفرین بودند. این دو فتنه محصول توطئه‌ سرویس‌های امنیتی آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی و به کارگردانی بنیاد سوروس و کمک‌های مستقیم مالی وی صورت گرفت.

متأسفانه مجمع و آقای خوئینی‌ها در مسیر وحدت و همگرایی جماعتی قرار گرفتند که یک سرش سرویس‌های امنیتی، سر دیگرش منافقین و سلطنت‌طلب‌ها و ضدانقلاب و سر سوم آن احزاب به اصطلاح اصلاح‌طلب بودند.

نویسنده می‌افزاید: در وسط معرکه نبرد نرم و سخت جمهوری اسلامی ایران با آمریکا و اروپا یک دفعه نامه سرگشاده آقای خوئینی‌ها سر باز می‌کند و برخی ناگواری‌ها در مدیریت دولت و غفلت مسئولین و عدم عمل به وعده‌ها را به حساب رهبری و شیوه و روش مدیریت کلان کشور فاکتور می‌کند،‌ آن‌هم از سوی کسی که خود و جریان او در به وجود آمدن وضعیت کنونی و کارکرد دولت فعلی مسئولیت مستقیم دارند.

آقای خوئینی‌ها کافی است یک بار دیگر شعارها و وعده‌های آقای روحانی را در میتینگ‌های انتخاباتی که این روزها در فضای مجازی مورد بازخوانی قرار گرفته، مطالعه کنند، ببینند از چه کسی حمایت کرده‌اند و او چه کارنامه‌ای از خود باقی گذاشته است و نقش او و دوستانش در این دولت و نابسامانی‌های به‌وجود آمده چیست؟ انصاف این بود حداقل نقش خود و دوستان خود را در نابسامانی‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می‌پذیرفت و می‌گفت دولت فعلی که مورد حمایت اوست، قیمت دلار را از دولت قبل چند تحویل گرفت و الان چند است؟

آقای خوئینی‌ها در این هفت سال کجا بودند که یک دفعه به فکر نقد روش و شیوه مدیریت کشور افتاده‌اند؟ این نامه قاعدتا باید خطاب به رئیس‌جمهور باشد و عذرخواهی از ملت که همه آرزوها و راه‌حل‌های مدیریت کشور را در سبد برجام گذاشتند و آمریکا با لگد خود به این سبد، هرچه در آن بود به زمین ریخت.

ایران

شناسایی ۳۶ نفر مرتبط با ترور سردار سلیمانی

خبر اول اینکه، دادستان تهران از شناسایی ۳۶ نفر از افرادی که در ترور سردار سلیمانی نقش داشتند، خبر داد. به گزارش ایسنا، القاصی مهر دادستان تهران در جلسه دیروز مسئولان قضایی با اشاره به اقدامات انجام شده برای پیگیری پرونده ترور سردار قاسم سلیمانی، افراد شناسایی شده را «مسئولان سیاسی و نظامی امریکا و دیگر دولت‎ها» معرفی کرد که «برای آنها دستور جلب و اعلام وضعیت قرمز از طریق پلیس بین‌الملل صادر شده است.» وی عنوان اتهامی این افراد را «قتل» و «اقدام تروریستی» اعلام کرد و افزود: در رأس این فهرست دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا قرار دارد و تعقیب قضایی او حتی پس از پایان دوره مسئولیتش نیز پیگیری خواهد شد.

پیگیری شکایت ناطق در دادگاه ویژه روحانیت

خبر دیگر اینکه، وکیل حجت‌الاسلام ناطق نوری از پیگیری شکایت موکلش از حمید رسایی خبر داد. به گزارش ایرنا، علی اصغر نیک‌نهاد با اشاره به شکایت ناطق نوری از اظهارات خلاف واقع حمید رسایی اظهار داشت: «شکایت از این فرد در دادسرای ویژه روحانیت تقدیم، دستور ثبت و شعبه رسیدگی‌کننده تعیین، مراحل تعقیب قضایی نامبرده در حال پیگیری است.» حمید رسایی پنجم تیرماه با انتشار رشته‌توییتی اتهاماتی را علیه علی‌اکبر ناطق نوری مطرح کرد و از جمله مدعی شد اکبر طبری با اصرار او و در حالی که سابقه عضویت در گروهک منافقین را داشته «بدون نیاز به استعلامات رایج از مراکز امنیتی» به «فرمانداری شهرستان نور» منصوب شد. او تأکید کرده که مروی، معاون آیت‌الله شاهرودی در زمان ریاست بر دستگاه قضا در نامه‌ای خطر حضور طبری را یادآوری و البته این گزاره را مطرح کرده که «لازم است در پرونده طبری، روابط وی با ناطق‌نوری مورد بررسی قرار گیرد. خصوصاً درباره منبع تأمین هزینه‌ ساخت ‎حوزه علمیه مجلل ناطق‌نوری در لواسان و ارتباطش با طبری.» رئیس دفتر ناطق نوری این ادعاها را رد کرده است.

طلبه‌هایی که زیر ۸۰۰ هزار تومان شهریه می‌گیرند

شنیدیم که، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درخصوص انتقاد عده‌ای مبنی بر دخالت حوزه در امور سیاسی، گفت: در پاسخ به آنهایی که می‌گویند حوزه در سیاست دخالت نکند، می‌گویم که مگر دانشگاه‌ها در سیاست ورود نمی‌کنند! مدعیان بگویند طبق کدام اصل و قانون، طلبه و حوزه حق ندارد در امور سیاسی دخالت کند و اول مصداق را ذکر کنند و دوم درست یا نادرست بودن آن مصداق را مطرح کنند و سوماً بگویند ملاک‌شان چیست؟ به گزارش جماران، مجتبی ذوالنور نماینده قم با انتقاد از وضعیت معیشتی طلاب، گفت: بودجه‌های حوزه‌های علمیه بدترین وضعیت را دارد و نمی‌توانند امور جاری خود را اداره کنند؛ طلبه‌ای که ۸ سال درس خوانده و مدرکی معادل دکترا دارد، زیر ۸۰۰ هزار تومان شهریه می‌گیرد. اگر بخواهند یک اتاق در زیرزمینی در حاشیه شهر هم اجاره کنند، نمی‌توانند. منبع درآمد دیگری هم ندارند و با شیوع کرونا سفرهای تبلیغی آنها هم کنسل شده و از راه تبلیغ هم نمی‌توانند زندگی خود را تأمین کنند.

سپاه به دنبال تصدی‌گری در حوزه خودرو نیست

دست آخر اینکه، فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: سپاه قرار نیست در حوزه صنعت خودرو تصدی گری کند و وارد خودروسازی شود بلکه هدف ما کمک و مشورت است.

به گزارش مهر، سردار امیر علی حاجی زاده ، فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه بازدید از پژوهشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت و در جمع خبرنگاران، درباره برنامه سپاه برای کمک به صنعت خودرو، گفت: کار ساخت با خودرو سازهاست و ما به رفع کاستی‌هایی که در صنعت خودرو وجود دارد کمک خواهیم کرد، این کاستی‌ها در بخش‌های فناوری و در ساخت برخی قطعاتی است که وابسته بودند و امروز می‌خواهند بومی شوند. وی افزود: ما آدرس صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان داخلی را بیشتر از دیگران بلد هستیم و می‌توانیم برای قطعه‌ای که مشکل دارند آدرس فلان صنعتگر و شرکت دانش بنیان را ارائه دهیم.

خراسان

هشدار درباره پدیده «فرار کالا» به خارج کشور

یک نهاد مسئول در حوزه اقتصادی در نامه روزهای اخیر خود به تعدادی از مدیران وزارتخانه های کشور و صنعت، از آن‌ها خواسته است با توجه به کاهش ارزش پول ملی و به تبع آن وقوع پدیده ای به نام «فرار کالا در شهرهای مرزی» به سمت خارج از کشور، وزارت کشور و سازمان‌های صمت در استان‌های مرزی باید در این زمینه نظارت لازم را انجام دهند و جلوی رخ دادن چنین اقداماتی را بگیرند.

تذکر مهم بابت تشویق کارمندان اهل تحقیق و ترجمه

پس از ابهامات و سوالاتی که برخی ادارات و سازمان‌های دولتی در خصوص پرداخت مبالغی به کارمندان فعال در حوزه ترجمه و تالیف مطرح کرده بودند، یک مسئول مهم اجرایی در نامه روزهای اخیر خود تاکید کرده، در صورتی که انجام اقداماتی چون تحقیق، تدریس، ترجمه و تالیف جزو وظایف جاری کارمند بر اساس شرح وظایف وی باشد، مبلغی با عناوین مذکور به وی تعلق نمی گیرد، اما چنان چه این وظایف خارج از ساعات اداری توسط آن مستخدم انجام شود، پرداخت مبالغی در چارچوب ضوابط اضافه کار ساعتی مجاز است. 

آرمان

فروش قرآن به قیمت ۷ میلیون پوند

یک قرآن عتیقه ایرانی متعلق به قرن پانزدهم میلادی در حراجی کریستیز لندن به قیمت ۷ میلیون و ۱۶ هزار و ۲۵۰ پوند فروخته شده است. در این رابطه متن این قرآن نایاب روی صفحاتی طلاکوب شده متعلق به دوره حکمرانی سلسله مینگ در چین، در رنگ‌های سرمه‌ای، فیروزه‌ای، ارغوانی روشن، سبز، نارنجی و کرم حک شده است.‌ این در حالی است که حکاکی عنوان سوره‌ها با طلا در کنار خطاطی و صفحه‌آرایی زیبا و درجه یک، این قرآن نفیس را به یکی از آثار استثنایی و منحصربه‌فرد مزایده «هنر دنیای اسلام و هند» کریستیز تبدیل کرده بود. گفتنی است براساس پیش‌بینی‌های اولیه انتظار می‌رفت این کتاب با قیمتی بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ هزار پوند به فروش برسد اما در کمال شگفتی، قیمت‌های پیشنهادی از مرز ۷ میلیون پوند نیز عبور کرده است.

ابتلای شهرستانی به کرونا

در پی بروز علائم بالینی بیماری کرونا در حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهرستانی نماینده تام‌الاختیار حضرت آیت‌ا... سیستانی، با تشخیص پزشکان از ایشان تست کرونا به عمل آمده، که نتیجه آن مثبت اعلام شده است. بر این اساس ایشان تحت درمان قرار گرفته است. خوشبختانه عوارض بیماری شدید نیست و پزشکان اظهار امیدواری کرده‌اند که با دعای خالصانه مومنان و مردم خیراندیش و طی دوره درمان، ان‌شاءا... بهبودی عاجل و کامل برای ایشان حاصل شود. وی نماینده آیت‌ا... العظمی سیستانی و از شخصیت‌های برجسته مذهبی و فرهنگی است که نهادهای فرهنگی مذهبی پرشماری به دست ایشان تاسیس و منشأ خدمات بزرگ و ابتکاری مذهبی و مردمی در ایران و بسیاری دیگر از کشورهای منطقه و جهان بوده‌اند.

دفاع از روابط اقتصادی با ونزوئلا

سعید جلیلی، در دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی - مشورتی گفت: یادم می‌آید هر زمان که آقای چاوز به ایران می‌آمد، برخی از رسانه‌ها عکس بزرگ می‌زدند و تیتر می‌کردند؛ باز چاوز به ایران آمد! در سرمقاله می‌نوشتند که چاوز از ایران چه می‌خواهد؟ این ترسیمی است که آنها از واقعیت داشتند. حالا واقع قضیه این بود که در آن زمان ده‌ها پروژه اقتصادی با ونزوئلا دنبال می‌شد که همه‌ پول حاصل از پروژه‌ها به ایران می‌آمد.

دستگیری شهردار و ۳ شورای ویس

شهردار و سه عضو شورای شهر ویس دستگیر شدند. یک منبع آگاه اظهار داشت: در راستای دستور قاطع رئیس دستگاه قضا در مبارزه با مفسدین اقتصادی و جلوگیری از تضییع حقوق و اموال بیت المال، شهردار و ۳ نفر از اعضای شورای شهر ویس بازداشت شدند. وی افزود: دستگاه قضایی هیچگونه مماشاتی با مفاسد اقتصادی نداشته و در برخورد با هیچ شخص، گروه و جناحی واهمه‌ای ندارد. به گفته‌ این منبع آگاه، متهمان این پرونده به دلیل اتهامات اقتصادی بازداشت شدند.

کشف لباس‌هایی با نماد شیطان پرستی

فرمانده انتظامی بابلسر از کشف ۵۰۰ ثوب البسه با علائم نامتعارف در این شهرستان خبر داد. سرهنگ حسین اسدی در گفت: در پی عرضه و فروش البسه‌هایی با تصاویر و علائم نامتعارف در تعدادی از واحدهای صنفی این شهرستان، موضوع در دستور کار ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی این شهرستان قرار گرفت. وی تصریح کرد: ماموران با اجرای طرح‌های نظارتی در سطح بازار و مجتمع‌های تجاری تعداد ۵۰۰ ثوب البسه با طرح‌های نامتعارف و ۳۰ عدد گردنبند با علائم شیطان‌پرستی کشف کردند. در اجرای این طرح ۲ واحد صنفی متخلف پلمب شد و به ۱۶ واحد صنفی نیز اخطار داده شد.

بازداشت ضاربان پزشک پیرانشهری

دادستان پیرانشهر از بازداشت متهمان اصلی پرونده ضرب و جرح پزشک بیمارستان امام خمینی پیرانشهر خبر داد و گفت: هم‌اکنون ۳ نفر از متهمان اصلی این پرونده در اختیار مراجع قانونی قرار گرفته‌اند. سعید خدایی در ادامه سخنانش اظهار داشت: در پی درگذشت یکی از شهروندان پیرانشهری در روز یکشنبه (اول تیرماه) در بیمارستان امام خمینی(ره) پیرانشهر اعضای خانواده فرد متوفی پس از حضور در بیمارستان با حمله به یکی از پزشکان بخش ایزوله بیماران کرونایی ( متخصص بیهوشی) باعث ایراد ضرب و جرح به وی شدند. سعید خدایی دادستان پیرانشهر ادامه داد: این افراد در ادامه این اقدام ناشایست خود تعدادی از دستگاه‌ها و تجهیزات درمانی را تخریب کرده و خسارات سنگینی وارد کرده‌اند.

سهم شهرداری از جرائم رانندگی

مسعود رنجبریان، مدیرکل برنامه‌ریزی و توسعه شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری درباره سهم شهرداری از جرائم رانندگی اظهارداشت: بر اساس ماده (۲۳) قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، سهم شهرداری تهران از وجوه حاصل از جریمه‌های تخلفات رانندگی در داخل محدوده شهر تهران به میزان ۶۰ درصد تعیین شده است. بر این اساس مطابق گزارش‌های دریافتی از پلیس راهور ناجا در سال ۱۳۹۸، جمعا مبلغ ۱۸۷/۱ میلیارد تومان وصولی جرائم به خزانه کشور واریزشده است که با استناد به قانون مذکور، ۷۱۲ میلیارد آن سهم شهر تهران است. البته صرفا ۳۵ میلیارد تومان تخصیص بابت این موضوع در سال ۱۳۹۸ به شهرداری تهران اختصاص یافته است.

تقلب وحید امیری!

علیرضا حقیقت پزشک پرسپولیس، درباره آسیب‌دیدگی وحید امیری که در نیمه نخست دیدار با پیکان رخ داده است، اظهار داشت: عضله همسترینگ پای راست وحید امیری دچار کشیدگی شده است که معاینات اولیه روی پای او انجام شده است. وی در این باره ادامه داد: آزمایش‌های تکمیلی روی پای مصدوم امیری انجام خواهد شد و سپس شدت آسیب‌دیدگی او و اینکه احتمالا چقدر از میادین دور خواهد بود معلوم می‌شود. گفتنی است نکته اینجاست که دو بازیکن استقلال یعنی فرشید اسماعیلی و ارسلان مطهری هم اخیرا با مصدومیت همسترینگ روبه‌رو شده‌اند. این در حالی است که در بازگشت لیگ، به نظر می‌رسد بحران همسترینگ به وجود آمده است.

روایتی از کمک به خودروسازان

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه بازدید از پژوهشکده خودروی دانشگاه علم و صنعت گفت: کار ساخت با خودروسازان است. ما به رفع کاستی‌هایی که عزیزانمان در صنعت خودرو دارند کمک می‌کنیم. گفتنی است بنای تصدی‌گری نداریم، تنها برای رفع وابستگی کمک می‌کنیم. تمام کشورهای دنیا قائل به این امر هستند که ماهواره و ماهواره‌بر لبه تکنولوژی است، این فناوری را ما به کمک آمریکا و اروپا به دست نیاوردیم، بلکه به کمک طرفیت‌های داخلی به این فناوری رسیده‌ایم. حرکت خوبی در این رابطه آغاز شده و این ریل‌گذاری که برای بحث خودرو شده است آینده بسیار خوبی دارد.

به خاطر کشورم سیلی خوردم

رئیس فدراسیون جودو گفت: به خاطر نظام و جودو سیلی خوردیم و حتی در داخل هم شرایط به نحوی پیش رفته که کار ما سخت‌تر شده است. آرش میراسماعیلی در ادامه با تاکید بر اینکه صالحی امیری به خوبی در جریان پرونده جودوی ایران در دادگاه بین‌المللی ورزش قرار دارد گفت: خط قرمزهای نظام را می‌دانم و افتخار می‌کنم که به خاطر کشورم سیلی خورده‌ام اما متاسفانه حمایت خوبی نشدیم. در این رابطه رئیس فدراسیون جودو با اشاره به کمبود بودجه این فدراسیون گفت: از بودجه‌ای که برای فدراسیون در نظر گرفته‌اند ۶۰ درصد را دریافت کرده‌ام که با این بودجه نمی‌توانم کاری انجام دهم. نیازمند کمک بیشتر هستیم.

ماجرای نطق آخر سلحشوری

طیبه سیاووشی، نماینده مجلس دهم گفت: یکی از ویژگی‌های اصلی اصلاح‌طلبان این است که معتقدند زنان هم موجودات انسانی‌اند؛ بنابراین باید عدالت بین آنها برقرارشود، اما متأسفانه من در اصلاح‌طلبان این را ندیدم. یعنی شما در حوزه سیاسی اصلاح‌طلبی می‌بینید، ولی در حوزه زنان نه. برخوردهای غیرمحترمانه هم بوده است. حتی یک بار هم به دلیل فحش زشتی که از یکی از مردان نماینده شنیدم. به هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کردم ولی هیچ‌وقت به نتیجه‌ای نرسیده است. بعد از نطق آخر خانم سلحشوری ما به او گفتیم از صحن خارج شود. دنبالش راه افتاده بودند و فحش می‌دادند. یک نفر می‌گفت ما می‌بینیم که بعد از مجلس، سلحشوری می‌رود آن‌ور آب و فلان و بیسار.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • sajjad GB ۲۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۰
    0 0
    لعنت برکذاب آقایون خیلی ازخودمتشکرتشریف دارند اصلا انتقادات آقایان اصول گرا هیچ (غلاف ) آقای دولت برو انتقادات وایرادات رفقای هم حزبی خودت (شترگاو پلنگ ها ) را کمی جوابگو باش اونها آدرس ثبتی فداکاریهاتونو سرکوچه که بماند سر خزینه هم دارند باوجدان ها یه طوری میان ازبچه مذهبی ها خودشونو طبلکار نشون میدن که انگار تنهامنتقداینها چندتا سایت ونشریه حزب اللهیه وفقط انتقادات سیاسی وجناحیه (توکرتم ...خودتی )

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس