کد خبر 1838234
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۲
شروع پرقدرت بارسلونا در لیگ قهرمانان؛ فلیک و شاگردانش حریف می‌طلبند

تیم فوتبال بارسلونا در هفته اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان، فاینورد را شکست داد تا آبی‌واناری‌ها مانند لالیگا، در اروپا نیز شروع پرقدرتی داشته باشند.

به گزارش مشرق، هفته اول مرحله گروهی فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا از ساعت ۲۰:۱۵ با برگزاری ۲ بازی همزمان پیگیری شد.

در مهم‌ترین بازی، بارسلونا در نیوکمپ میزبان فاینورد بود. بارسا که در لالیگا شروع طوفانی داشته و با ۴ برد و ۱۷ گل زده در ۴ بازی اول صدرنشین لالیگا است، به دنبال یک شروع قدرتمند در فصل جدید یو سی ال هم بود.

فاینورد هم که در لیگ هلند در پایان هفته پنجم، با ۳ برد و ۲ مساوی تیم سوم جدول است، برای تداوم شکست‌ناپذیری در فصل جدید فوتبال اروپا کار سختی در نیوکمپ پیش‌رو داشت.

آبی‌واناری‌ها تماشاگران‌شان را برای دیدن گل خیلی منتظر نگذاشتند و در دقیقه ۳، رافینیا روی پاس لامین یامال دروازه فاینورد را باز کرد تا با این گل زودهنگام، آنها یک بر صفر پیش بیفتند.

در دقیقه ۲۲ کریم آدامی برای دومین بار دروازه تیم ‫جووانی فن‌برونکهورست را باز کرد تا نتیجه ۲ بر صفر به نفع بارسلونا شود.

نیمه اول با پیروزی ۲ بر صفر بارسلونا سوت پایان آن زده شد.

در نیمه دوم هم این بارسلونا بود که به گل رسید. رافینیای برزیلی که پس از مصدومیت در جام جهانی ۲۰۲۶ ، این هفته‌ها در اوج است، در دقیقه ۵۷ دبل کرد تا بارسلونا ۳ بر صفر پیش باشد و کار فاینورد سخت‌تر شود.

ناچو فری در دقیقه ۵۹ یکی از گل‌های خورده فاینورد را جبران کرد اما این گل از سوی داور پس از بازبینی توسط VARمردود اعلام شد.

یامال در دقیقه ۷۷ چهارمین گل بارسلونا را وارد دروازه فاینورد کرد تا خط آتش تیم فلیک مهارناپذیر نشان دهد.

سم استین در دقیقه ۸۲ یکی از گل‌های خورده فاینورد را جبران کرد تا غم این شکست برای این تیم هلندی کمتر شود.

بارسا اما دست‌بردار نبود و گابریل ژسوس در دقیقه ۸۵ گل پنجم بارسلونا را به ثمر رساند.

در نهایت بارسلونا توانست در اولین بازی در فصل جدید لیگ قهرمانان مانند لالیگا پرقدرت شروع کند و فاینورد را ۵ بر یک شکست بدهد.

در دیگر بازی همزمان هم، اشتوتگارت با هت‌تریک ارمدین دمیروویچ، ۳ بر یک تیم وایکینگ نروژ را شکست داد. تک گل تریپیس نتوانست مانع شکست نماینده نروژ شود.

در ادامه بازی‌های هفته اول لیگ قهرمانان از ساعت ۲۲:۳۰ امشب ۴ بازی همزمان برگزار می‌شود که برنامه این مسابقات به شرح زیر است:

لیورپول - اتلتیکومادرید

ناپولی - آرسنال

پاری‌سن‌ژرمن - اسلوان براتیسلاوا

اسپورتینگ - گالاتاسرای

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس