
در همين زمينه، "حجتالاسلام جعفر شجوني" عضو شوراي مرکزي جامعه روحانيت مبارز در گفتوگو با شبکه ايران با اشاره به اين فرمايشات رهبر انقلاب در مورد واکسينه شدن انقلاب در برابر ميکروب هاي سياسي به واسطه فتنه 88، گفت: وقتي فتنهاي آغاز ميشود، برخي افراد پشت نقاب القاب و سابقه خود پنهان ميشوند اما هرچه که به پيش ميرود، ماهيت واقعاي آنان بيشتر مشخص ميشود.
به گفته وي، انقلاب مانند قطاري است که افرادي که داراي ناخالصي هستند، در طي مسير از آن جدا ميشوند اما آن قطار بدون هيچ مشکلي به راه خود ادامه ميدهد.
حجتالاسلام شجوني با اشاره به اينکه از ابتداي انقلاب ناخالصيهايي مانند بني صدر و منافقين راه خود را از انقلاب جدا کردند، تصريح کرد: ميکروبهاي سياسي فتنه سال گذشته مثلث شوم کروبي، موسوي و خاتمي بودند که البته برخي مسئولان نظام هم با آنها همراهي ميکردند.