کد خبر 108101
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۶

رئال مادرید با پنج گلی که دیروز زد به رکورد 100 گل در لالیگا رسید.

به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاین، تیم مورینیو هفت گل تا رکورد تاریخ لالیگا در فصل 90-89 با 107 گل در یک فصل توسط رئال مادرید توشاک فاصله دارد . آماری که برای رئال مادرید فعلی کاملا دست یافتنی به نظر می رسد چرا که در فاصله هشت بازی ، تیم به رکورد 3.3 گل در هر بازی رسیده است.

کریستیانو دیروز با گلی که زد به رکورد 37 گل در لالیگا رسید . او فقط سه گل تا رکورد تاریخ که خودش فصل گذشته با 40 گل به ثبت رساند فاصله دارد . برای اولین بار در لالیگا ، یک مهاجم در دو فصل بیش از 37 گل می زند . او همچنین بهترین میانگین گلزنی تاریخ باشگاه را با 133 گل در 133 بازی دارد .

هیگواین نیز دیروز به رکورد 101 گل رسید . با پنج گل دیروز ، مثلث هجومی رئال به رکورد 99 گل رسید تا آنها در یک قدمی رکورد 100 گل مسی - اتوئو و هانری قرار گیرند . کریستیانو 47 گل زده (37 تا در لالیگا ، شش تا در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی در سوپرکاپ) ، بنزما 28 تا (17 تا در لالیگا ، هفت تا در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی در سوپرکاپ) و هیگواین 24 تا (20 تا لالیگا ، سه تا چمپیونزلیگ و یکی کوپا) . تا قبل از این فصل ، دو مثلث هجومی دیگر به رکورد 92 گل رسیده بودند : پوشکاش ، دی استفانو ، دل سول (61-60) و کریستیانو ، بنزما - هیگواین (11-10) . از سویی پیروزی دیروز ، 1500مین برد تاریخ رئال مادرید بود . رکورد 1000 پیروزی در فصل 91-90 برابر کاستیون به دست آمد . پیروزی 500 در فصل 65-64 برابر سویا و اولین پیروزی در فصل 29-28 مقابل تیم "اروپا " .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس