رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه ایران قویاً با هر طرحی که آمریکایی‌ها در ارتباط با مسایل سوریه مبدع آن باشند مخالف است، تاکید کردند: ایران از سوریه به دلیل حمایت از خط مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی دفاع خواهد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری،‌ حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز(پنجشنبه) در دیدار آقای رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه و هیئت همراه وی، با تاکید بر لزوم تعمیق بیش از پیش همکاری‌های دو کشور، خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران به طور جدی معتقد به گسترش همکاری ها با ترکیه است و هرگاه دو کشور در زمینه مسایل مختلف با یکدیگر همراه بودند، این همراهی به سود ایران و ترکیه و همچنین دنیای اسلام بوده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار که در تالار آیینه حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های فراوان گسترش همکاری‌ها، بخصوص در زمینه نفت و گاز افزودند: ایران از لحاظ مجموع منابع نفت و گاز در جهان، بسیار غنی است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به شرایط حساس منطقه تاکید کردند: به لطف خداوند تحولات منطقه تاکنون به نفع اسلام و مسلمانان بوده است و از این پس نیز اینگونه خواهد بود.

ایشان افزودند: مهمترین مسئله در شرایط حساس منطقه این است که کشورهای مستقل، تصمیم‌های صحیحی بگیرند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به نگاه ابزاری قدرتهای مسلط دنیا بویژه آمریکا به کشورهای منطقه خاطرنشان کردند: آمریکایی‌ها هیچ ملتی را به عنوان ملت مستقل قبول ندارند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: آمریکایی‌ها با همه کشورها اینگونه رفتار می کنند و بنابراین همواره باید در تصمیم گیری‌ها مصالح کشورهای اسلامی در نظر گرفته شود.

ایشان با اشاره به حضور سیاستمداران با گرایش‌های اسلامی در راس قدرت ترکیه تاکید کردند: چنین شرایطی در ترکیه به هیچ وجه مطلوب آمریکا و غرب نیست و همان مقدار که آنها از این شرایط ترکیه ناخرسند هستند، جمهوری اسلامی ایران از حضور برادران مسلمان در راس قدرتِ ترکیه بسیار خرسند است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اوضاع سوریه با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران قویاً با هر طرحی که آمریکایی‌ها در ارتباط با مسایل سوریه مبدع آن باشند مخالف است، خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران از سوریه به دلیل حمایت از خط مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی دفاع خواهد کرد و با هر گونه دخالت نیروهای خارجی در امور داخلی سوریه به شدت مخالف است.

ایشان تاکید کردند: ما از اصلاحات در سوریه همواره حمایت می کنیم و اصلاحاتی که در سوریه شروع  شده، باید ادامه یابد.

آقای رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی فراوان از فراهم شدن فرصت ملاقات با رهبر معظم انقلاب اسلامی به پیوندهای تاریخی ایران و ترکیه اشاره کرد و گفت: ما معتقدیم با توجه به این سابقه کهن، باید روابط دو کشور بویژه در بخش همکاری‌های زیرساختی تعمیق بیشتری پیدا کند.

نخست وزیر ترکیه، ترکیب هیئت همراه خود را نشانگر عزم جدی ترکیه برای گسترش روابط با ایران بخصوص در بخش انرژی دانست و با اشاره به شرایط منطقه افزود: منطقه با شرایط بسیار سختی مواجه است که امیدواریم بتوانیم این دوران را سپری کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • فدایی امام خامنه ای ۲۳:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۰
    0 0
    فدای شجاعتت اقا! شاید اردوغان فکر اینم نمیکرد اقا به خاطر سوریه عزیز اینگونه بی پرده موضوع جمهوری اسلامی را بیان کند!
  • ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۰
    0 0
    ایول
  • علیرضا ۰۱:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    حیف دیدار آقا که این مرتیکه مذبذب نصیبش شد رفتار های پر تناقض اردوغ مشکوکه
  • علي ۰۱:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    ا ردوغان مات شد
  • ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    کاری که دستگاه دیپلماسی نتونست انجام بده آقا با شجاعت تمام انجام داد ایولا
  • ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    خوبه که تو دیگه واسه آقا هم تصمیم میگیری
  • احسان ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    ایشان هدفی جز کسب رضای خداوند ندارند و به همین خاطر خداوند همیشه پشتیبان و مراقب ایشان است و بیانات ایشان ، شجاعت ، قاطعیت، واشراف ایشان به امور نشانه پشتیبانی خداوند و حضرت بقیه الله است خداوند بر عزت و سربلندی ایشان بیفزاید انشاالله
  • افسون ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    به قول علیرضا اگه "این مرتیکه مذبذب""حرفای بقیه سرا ن مملکت رو جدی نگرفته حالا دیگه اتمام حجت براش شد. اقاست دیگه نایب برحق امام زمان (عج)/خداوند سبحان حافظشان
  • مجید ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    عشق است محل دیدار (حرم رضوی )
  • ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    آقای اردوغان موتظب باش کشتار قرقیسیا به گردن تو نیافتد. من فکر می کنم زمینه آن فراهم شده
  • قاسم خان ۱۶:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    لبیک یا سیدنا الامام خامنه ای
  • ص ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    شایدمسئولان ایران روزی دریابندکه ترکیه درهرزمینه ای میتواندالگوی مناسبی برای ایران باشد چون مدیرانش واقعاعاقلند.
  • ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    مرگ بر منافق!
  • amir ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    جانم فدای رهبر
  • سعید ۲۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۱
    0 0
    اردوغان باید به دامان اسلام ناب محمدی بازگردد
  • ali ۰۰:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    0 0
    ظاهرا اردوغان بعد از ديدار با احمدي نژاد و رحيمي فكر نمي كرد اينطور قاطع باهاش برخورد شود. جانم فداي رهبر
  • ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    0 0
    AHSANT, labeik ja SEID KHAMENEI LABEIK
  • ناشناس ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    0 0
    فرمایشاث وامر رهبر معظم قطعی وخیرو مصلحت امت اسلامی در ان نهفته است ومیلیونهای انسان اگاه ومجاهد درزیر پرچم ولایت ایشان اماده اجرای فرمایشات ایشان هستند
  • هومن ۲۰:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    0 0
    به خاطر وجود رهبری چون آقای خامنه ای خدا را هزاران مرتبه شکر.
  • ۲۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    0 0
    اتفاقا رهبری با اردوغان بسیار نرم با مصلحت صحبت کرد اگر مانند جدش حسین(ع) امیر المومنین (ع) صحبت می کرد...که برای کسانی که هم دین را می خواهند هم خرما را آبرویی نمی ماند...
  • جمال ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۴
    0 0
    ترکیه صداقت ندارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس