کد خبر 10590
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۷

رئيس جمهور گفت: اگر استعدادها و ظرفيتهاي طبيعي و انساني منطقه با نگاه راهبردي و برادرانه درکنار هم قرار بگيرد نه تنها موجب پيشرفت کشورها و ملتهاي منطقه شده بلکه منطقه را شکست ناپذير مي کند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر محمود احمدي نژاد عصر امروز دوشنبه در ديدار نوري مالکي نخست وزير عراق با بيان اينکه شرايط منطقه و جهان بسرعت در حال تغيير است اظهار داشت: کشورها و دولتهاي منطقه دست در دست يکديگر مي‌توانند کشورهاي خود و منطقه را به خوبي اداره کرده و با تامين نيازهاي خود حامي و پشتيبان هم باشند.
دکتر احمدي نژاد اظهار اميدواري کرد با تشکيل دولت عراق دوره طولاني سختي مردم اين کشور به پايان برسد و با همکاري همه گروههاي عراقي ويراني‌هاي عراق برطرف شده و مردم به رفاه و آسايش برسند.
رئيس جمهور خاطرنشان کرد: ايران از عراق متحد، مقتدر، مستقل و عزيز که در خدمت مردم عراق و آرمان‌هاي اسلامي و پيشرفت منطقه باشد به طور کامل پشتيباني مي‌کند.
نوري مالکي نخست وزير عراق نيز در اين ديدار با بيان اينکه تصميمات بسيار ثمربخش و مفيدي به نفع دو ملت ايران و عراق اتخاذ شده است اظهار داشت: عراق با نگاه راهبردي افزايش روابط با ايران را در همه زمينه‌ها پيگيري مي‌کند.
نخست وزيرعراق با بيان اينکه با تشکيل دولت عراق به دنبال ايجاد اتحاد، پيشرفت و استقلال عراق خواهد بود اظهار داشت: اولين ماموريت دولت عراق بازسازي خرابيهاي اين کشور و ايجاد روابط مثبت و سازنده با کشورهاي همسايه و اصلاح و تغيير کليه مسايلي است که رژيم فاسد گذشته عراق با کشورهاي همسايه ايجاد کرده است.
وي افزود: عراق بايد به کشوري براي تثبيت امنيت و پيشرفت منطقه تبديل شود.
نوري مالکي گفت: ماموريت سخت دولت عراق اين است که چهره واقعي مردم عراق را به ملتها و کشورهاي همسايه معرفي کرده و در راستاي دوستي و مودت گام بردارد.
نخست وزير عراق همچنين سفر دکتر احمدي‌نژاد به لبنان را موفقيت آميز و تاثيرگذار دانست و گفت: در زمان حضور شما در لبنان رژيم صهيونيستي در بالاترين حد آماده‌باش قرار داشت و اين ثابت کرد که آنها واقعاً ترسو هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس