کد خبر 1058692
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۲:۴۰
کرونا نمایه

به گفته یک متخصص ویروس شناسی، حتی اگر غذایی توسط فرد مبتلا به کووید۱۹ آماده شود، ریسک ابتلا به عفونت وجود ندارد.

به گزارش مشرق، «پائولا کنون» استاد میکروبیولوژی مولکولی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، در این باره می‌گوید: از آنجایی که در آشپزخانه رستوران‌ها پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود، از این رو این اماکن می‌توانند یکی از ایمن ترین جاها در زمان شیوع کرونا ویروس باشند.

وی عنوان می‌کند حتی اگر در بدترین حالت، یک سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه کند، خیلی ناراحت کننده نیست چراکه کرونا ویروس جدید با گرما از بین می‌رود و نابود می‌شود.

وی تاکید می‌کند بهتر است بعد از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم نمائید.

اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری کرده و در یخچال یا فریزر نگهداری نموده و روز بعد مصرف نمائید چراکه مرور زمان همانند گرما موجب نابودی کرونا ویروس جدید می‌شود.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
    1 0
    سلام. البته یحخچال و بویژه فریزر باعث ماندگاری بیشتر ویروس می شود و تاثیر مرور زمان را حذف می کند. لطفا در انتشار مطالب دقت بفرمایید.
  • IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
    1 0
    بالاخره ویروس با گرما میرود یا میماند؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس