کرونا

دولت بریتانیا می‌گوید که سیستم بهداشتی این کشور فعلاً فاقد توان کافی برای گرفتن تست از همه کسانی است که علائم کرونا را دارند و لذا فقط از بیمارانی تست می‌گیرد که در بیمارستان بستری می‌شوند.

به گزارش مشرق، عبدالله شهبازی مورخ و پژوهشگر تاریخ سیاسی معاصر طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

آخرین آمار منتشره از شیوع کروناویروس در جهان در بریتانیا (یکشنبه، ۱۰ فروردین ۱۳۹۹/ ۲۹ مارس ۲۰۲۰) تعداد بیماران کرونایی در این کشور را ۱۹٬۵۲۲ نفر و تعداد کل متوفیات را ۱٬۲۲۸ نفر نشان می‌دهد. طبق آمار رسمی، هم‌اکنون بریتانیا در رده پائین‌تر از ایران (۳۸٬۳۰۹ بیمار و ۲۶۴۰ فوت) و بالاتر از سوئیس (۱۴٬۸۲۹ بیمار و ۳۰۰ فوت) جای دارد. شبکه سی. ان. ان. در گزارشی این مسئله را مورد بررسی قرار داده که چرا آمار بریتانیایی کرونا در مقایسه با کشورهای دارای وضعیت مشابه کمتر است.

طبق این گزارش، دولت بریتانیا می‌گوید که سیستم بهداشتی این کشور فعلاً فاقد توان کافی برای گرفتن تست از همه کسانی است که علائم کرونا را دارند و لذا فقط از بیمارانی تست می‌گیرد که در بیمارستان بستری می‌شوند. در بریتانیا به افرادی که علائم ملایم بیماری دارند یا محتمل است بهبود یابند گفته می‌شود در خانه بمانند و به این ترتیب شمار آنان به آمار کرونا وارد نمی‌شود. ولی در آلمان از همه کسانی تست گرفته می‌شود که دارای علائم شبه سرماخوردگی هستند و در ۱۴ روز گذشته با یک بیمار تست مثبت کرونایی در تماس بوده‌اند یا به منطقه دارای ریسک بالا سفر کرده‌اند. و در کره جنوبی گرفتن تست برای هر کس که پزشک لازم بداند مجانی و ممکن است و دولت نیز از طریق تست تماس‌های فرد بیماران کرونایی را پیگیری می‌کند.

تعداد نسبتاً پائین تست‌های بریتانیا می‌تواند کمک کند به فهم این مطلب که چرا در آمارهای منتشره در نقشه‌های کرونایی تعداد مبتلایان به کرونا در بریتانیا در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی پائین‌تر است. این امر الزاماً بدان معنا نیست که تعداد بیماران کرونایی در بریتانیا کمتر است بلکه بدان معناست که افراد کمتری تست شده‌اند. و نیز بالا بودن نرخ مرگ‌ومیر در آمار بریتانیا به این دلیل است که در این کشور تنها از کسانی تست کرونا گرفته می‌شود که به شدت بیمارند.

گرفتن تست کرونا و گزارش از آن حتی در درون یک کشور نامنسجم است چه رسد به کشورهای مختلف که هر یک معیارهای خود را دارند. اینکه از چه کسی تست گرفته شود، و کجا و در چه زمانی، می‌تواند تغییر کند و این تغییرات و مکث‌های زمانی الزاماً در داده‌هایی که دولت‌های مختلف منتشر می‌کنند ضبط نمی‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
    17 61
    نه امار نمودار خطی شما درسته
    • IR ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
      4 0
      آقای شهبازی تحلیل گر هستند و نقشی در ارائه آمار ندارن که ایشونو مورد خطاب قرار میدید. مرجعیت آمار وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی هست.
  • IR ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
    10 49
    دقیقا همین استدلالها در مورد ایران هم درسته
  • US ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
    6 20
    سیستم بهداشتی این کشور فعلاً فاقد توان کافی برای گرفتن تست از همه کسانی است که علائم کرونا را دارند و لذا فقط از بیمارانی تست می‌گیرد که در بیمارستان بستری می‌شوند.................... مگه تو ایران غیر از اینه!!! آخه این خبر چیه میزنین. شما هم که دارین همون کاری را انجام میدین که بی بی سی انجام داد سر مبتلا شدن مقامات به کرونا. برای یک اتفاق مشابه،‌۲ تحلیل کاملا متفاوت مینوسین و این اصلا خوب نیست. لطفا اصلاح کیند و دیگه مثل اون ها نباشید
    • IR ۲۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
      6 2
      کلوخ انداز را پاداش سنگ است. در این شبکه های ضد ایرانی را که از صحبت تا شب مشغول لجن پراکنی علیه جمهوری اسلامی لجن پراکنی می کنند را گل بگیرند و پول هنگفت اون را صرف درمان مردمشون کنن. مطمئن باشید از این طرف کسی با آنها کاری نخواهد داشت.
  • IR ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۱
    6 23
    دیگ به دیگ میگه روت سیاه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس