کد خبر 104274
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۹

رئیس مجلس خبرگان رهبری وظیفه اعضای این مجلس را حفظ ولایت فقیه دانست و گفت: معنای نظارت خبرگان بر رهبری دفاع از این جایگاه رفیع و جلوگیری از بروز حوادثی است که موجب تضعیف رهبری در تصمیم‌گیری‌ها و اظهارنظرها می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از  فارس، آیت‌الله محمدرضا مهدوی کنی که در جمع اعضای مجلس خبرگان رهبری در دفتر ریاست این مجلس سخن می‌گفت ابراز امیدواری کرد ‌یازدهمین اجلاسیه رسمی دوره چهارم مجلس خبرگان برای نظام جمهوری اسلامی و تقویت رهبری مفید باشد.

وی تصریح کرد: برداشت من از نظر امام در خصوص نظارت بر رهبری این است که از رهبری دفاع کرده و از هجمه دشمن به این جایگاه رفیع و حوادثی که موجب تضعیف رهبری در تصمیم‌گیری و اظهارنظرها می‌شود، جلوگیری کنیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: ولایت فقیه که از سوی حضرت امام مطرح شد یک فتوا نبود بلکه یک نظریه بود و معنای آن رهبری مطابق اوضاع و زمان و مکان است.

آیت‌الله مهدوی کنی افزود: خبرگان ملت در مقام حفظ ولایت فقیه هستند نه در مقام نقد و تضعیف آن و لذا باید در راه صیانت از جایگاه ولایت فقیه فداکاری و گذشت بیشتر داشته باشیم.

وی تصریح کرد: ما به عنوان شاخه‌هایی از ولایت باید این درخت تنومند را حفظ کنیم نه اینکه منتظر باشیم که اگر در گوشه‌ای اشتباهی صورت گرفت شاخه را قطع کنیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنانش به توصیه‌های اخلاقی به اعضای مجلس خبرگان پرداخت و تأکید کرد: عالمی که عامل نباشد و جامعه را هدایت نکند و علم و فعلش تطابق نداشته باشد خود را ملامت و تخریب می‌کند.

وی بر همین اساس راز اثرگذاری کلام حضرت امام را اخلاص آن حضرت دانست و با تأکید براینکه حقیقت و فضلیت باقی می‌ماند، متذکر شد که باید آنگونه کار کرد که در پیشگاه خداوند متعال فضیلت داشت.

آیت‌الله مهدوی کنی گفت:‌ بسیاری از حرفهایی که می‌زنیم به گونه‌ای است که گویی خود را تفسیق می‌کنیم و این تخریب است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در بخش پایانی سخنانش علت ورود خود و آیت‌الله محمد یزدی و دو تشکل جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به انتخابات مجلس نهم را تشریح کرد و محور اصلی این حضور را تلاش برای وحدت نیروهای انقلاب و اصولگرایان اعلام کرد.

یازدهمین اجلاس دو روزه دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری صبح امروز در محل سابق مجلس شورای اسلامی در تهران آغاز به کار کرد و عصر فردا به کار خود پایان می‌دهد.

دیدار خبرگان ملت با رئیس این مجلس و مقام معظم رهبری و حضور در مرقد مطهر حضرت امام برای تجدید بیعت با آرمان‌های بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی از برنامه‌های معمول اجلاسیه‌‌های رسمی خبرگان رهبری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس