به گزارش مشرق، همزمان با دهه فجر و سالروز شهادت حضرت امالبنین(ع)، آیین گشایش سالن شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، لوگوی جدید موزه شهدا و نمایشگاه ملی آثار هنری شهیدان با عنوان «هنر مردان خدا» به کوشش معاونت اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح امروز (شنبه) در محل موزه شهدا برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام «محمدحسن کاویانیراد» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر «رحیم نریمانی» مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، «اشرف بروجردی» رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، «فریده اولادقباد» نماینده مجلس شورای اسلامی و خانوادههای معظم شهدا حضور داشتند.
طی این مراسم، از همسر و مادر شهیدان «حسن طهرانی مقدم»، «کوروش، رضا و روزبه هلیسایی»، «مسعود علی محمدی»، «مهدی و جواد طارمی»، «داریوش رضایی نژاد»، «میرهاشم ترکی»، «علیرضا ملکی» و «وحید زمانی نیا» به مناسبت سالگرد وفات حضرت ام المبنین (س) تجلیل شد.
همچنین از فریده اولاد قباد همسر شهید «صادق یارمحمدی» و اشرف بروجردی همسر شهید «غلامعلی معتمدی» قدردانی شد.
حجت الاسلام محمد حسن کاویانی راد، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید در این مراسم گفت: آثار هنری و نگاره هایی که از شهدا باقی مانده، آینه تمام نمای جهان بینی شهید در قالب تصویری است که در موقعیتی از حیات پُربرکت او بر روی صفحه ای نگاشته شده است.
وی با تجلیل از مقام مادران و همسران شهدا اظهار کرد: پشت سر هر مرد شهیدی، دامنی پاک از مادری و یا پشتوانه ای امن از همسری نقش آفرینی کرده تا این شهید بتواند خود را در عرصه ایثار و شهادت ارائه کند. این معجزه تربیت اسلامی است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید اضافه کرد: امروز مفتخریم که جامعه ما هنوز تحت سایه مبارک 98 هزار مادر دلسوخته و دلشکسته و 61 هزار همسر توانمندی است که سایه چادر آن ها برای این جامعه تا قیامت هم ارزش می آفریند و هم اقتدار و امنیت ایجاد می کند. مادران و همسرانی داریم که هر زمان مسوولین تا عموم مردم در مشکلات کشور ناامید می شوند، به دامن این مادران و همسران پناهنده می شوند و فرزندان آنها را شفیع برای خروج از بن بست های خود قرار می دهند.
حجتالاسلام کاویانی را افزود: ما وظیفه داریم هرساله و در هر زمانی به نقطه عطف انقلاب خود یعنی خانواده معظم شهدا و ایثارگران به ویژه مادران و همسران شهدا عرض ارادت کنیم و به آنها بگوییم که دستاورد و خون نگار شما بر صفحه دل و اندیشه مردم تا قیامت پاک نخواهد شد.
وی در پایان با تقدیر از دست اندرکاران برپایی نمایشگاه آثار هنری شهیدان در موزه مرکزی شهدا گفت: در این مراسم مجموعهای از آثار شهدای بزرگوار در قالب نمایشگاه افتتاح می شود. این نمایشگاه یک ابتکار عمل و روش پسندیده ای است. ما درباره شهید نگارههای زیادی دیده ایم اما آنچه توسط شهید تولید شده است، آینه تمام نمای جهان بینی یک انسان در قالب تصویری است که در موقعیتی از حیات پُربرکت او بر روی صفحه ای نگاشته شده و امروز داشته ما از نوع نگاه شهدای بزرگوار که این آثار را خلق کرده اند وابسته به این اثر و آثار هنری است که در اختیار ما قرار دارد.