کد خبر 10287
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۹

تلويزيون دولتي تايلند از دستگيري يک ايراني به جرم حمل 1.5 کيلوگرم مواد مخدر متامفتامين مايع معروف به يخ در فرودگاه بانکوک خبر داد.

به گزارش مشرق، مهر به نقل از تلويزيون دولتي تايلند نوشت: حميدرضا ج، 34 ساله مواد مخدر را در قوطي هاي شامپو جاسازي کرده بود و هنگامي که قصد عبور از بازرسي گمرک فرودگاه را داشت دستگير شد.
مقامات گمرک فرودگاه مقدار دقيق مواد قاچاق شده را 1550 گرم و به ارزش تقريبي 180 هزار دلار برآورد کرده اند.
بازرسي هاي اوليه حاکي از آن است که اين ايراني قاچاقچي با شرکت هواپيمايي قطر اير و از مبدأ تهران به دوحه و از دوحه به بانکوک سفر کرده است.
اين فرد براي تکميل پرونده قضايي تحويل مقامات سازمان مبارزه با مواد مخدر تايلند شد.
از ابتداي ماه جاري تا کنون 3 مورد دستگيري مرتبط با قاچاق مواد مخدر در اين فرودگاه صورت گرفته که در مجموع 5650 گرم و با ارزشي معادل 845 هزار دلار گزارش شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس