به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، به نقل از سايت اينترنتي النشره، عبدالمعز ابراهيم، رئيس كميته انتخابات مصر طي كنفرانسي مطبوعاتي اعلام كرد: اسلام گراهاي مصر بار ديگر توانستند با اخذ بيشترين آرا اكثر كرسيهاي مجلس شورا را از آن خود كنند.
وي با بيان اينكه ميزان مشاركت مردم در انتخابات ١٠ درصد بوده است، افزود: حزب آزدي و عدالت، شاخه سياسي گروه اخوان المسلمين با تصاحب ١٠٦ كرسي از كرسيهاي مجلس شورا يعني ٣/٥٨ درصد كل آرا و حزب سلفي النور با تصاحب ٤٥ كرسي و اخد ٢٥ درصد آرا جايگاهيهاي اول و دوم را از آن خود كردند.
رئيس كميته انتخابات همچنين اعلام كرد: حزب الوفد و فراكسيون مصر نيز به ترتيب با تصاحب ١٤ و هشت كرسي جايگاه سوم و چهارم را در انتخابات به دست آوردند.
در دومين مرحله از انتخابات مجلس شورا كه مجلس اعلاي پارلمان مصر محسوب ميشود اسلام گراها بار ديگر توانستند اكثريت كرسيهاي اين مجلس را از آن خود كنند.