کد خبر 100330
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۵

وزارت دفاع افغانستان به سربازاني كه خانواده‌هايشان در پاكستان هستند، دستور داد تا آنها را به افغانستان بازگردانند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين سياست جديد در واكنش به يك سري حوادث اخير در مورد ارتباط سربازان افغان با شبه‌نظاميان پاكستان اتخاذ شده است.

در اين گزارش‌ها اين موضوع ذكر شده كه برخي از سربازان افغان با شبه‌نظاميان ارتباط دارند و حملاتي را عليه نيروهاي ناتو انجام مي‌دهند.

به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، عبدالحميد حميد، فرمانده يگان‌هاي ارتش در قندهار با اعلام اينكه اين سياست هنوز نهايي نشده، گفت: از سربازان خود خواسته‌ايم تا خانواده‌هاي خود را از پاكستان خارج كنند.

وي افزود: برخي اوقات خانواده‌هاي اين سربازان در پاكستان گروگان‌ گرفته مي‌شوند تا سربازان افغان را براي انجام عمليات‌هايي در افغانستان تحت فشار قرار دهند.

خانواده بسياري از سربازان كه در قندهار به خدمت گرفته مي‌شوند، در پاكستان هستند.

اين شبه‌نظاميان كه گمان مي‌رود مكان‌هاي امني در پاكستان براي خود دارند، به انجام عمليات عليه دولت افغانستان و نيز نيروهاي خارجي دست زده‌اند.

سخنگوي وزارت دفاع افغانستان گفت: قوانين سختگيرانه‌اي را براي به خدمت گرفتن سربازان اتخاذ كرده‌ايم. آنهايي كه خانواده‌هايشان در پاكستان هستند، جدي‌تر مورد بررسي قرار مي‌گيرند.

مقام‌هاي ضد جاسوسي افغان پيشتر فهرستي از سربازاني كه خانواده‌اي در پاكستان دارند، تهيه كرده بود. در برخي از مناطق افغانستان به سربازان گفته شده بود كه يا خانواده خود را از پاكستان خارج كنند يا ارتش را ترك بگويند.

ژنرال عبدالشكور، يكي از مقام‌هاي ارشد ضد جاسوسي ارتش افغانستان به روزنامه واشنگتن پست گفت: به آن‌ها گفته‌ايم اگر خانواده‌هاي خود را از پاكستان خارج نكنند از نيروي ارتش اخراج مي‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس