به گزارش مشرق روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
مستقيما به اسلام حمله نكنيد با پنبه سر ببريد!
يكي از بانيان اهانت و هتاكي عليه ارزشهاي ديني در خارج كشور، نسبت به اثر معكوس اين رفتارها در ملت ايران هشدار داد.
به گزارش جرس، سروش در جمع گروهي از هم طيفان خود در دانشگاه IIT گفته است: سالهاي اخير دغدغه من اين بوده تا به برخي ايرانيان خارج از كشور كه تمام كوشش خود را صرف مبارزه با اسلام مي كنند بگويم اين اقدام از جنبه سياسي نتيجه بخش نيست و سبب موفقيت نخواهد شد.
وي مي افزايد: «شايد بتوان گفت به اندازه اي كه در اين چندين سال- در بيرون از ايران- حملات موهن به اسلام شده، در طول تاريخ به هيچ ديني اينگونه حمله و توهين نشده است. چه الفاظ و حملات ركيك، چه برخي موارد كه ظاهرا نقد است، اما زخمي بر دل و اعتقاد مسلمانان است.»
وي اين حملات را «سوء تدبير» و «سوء سياست» و بي نتيجه خواند و تصريح كرد: «اگر فردا دوستان قصد بازگشت به كشور را داشته باشند، چگونه مي توانند با مردمي كه به اعتقادشان توهين كرده اند، رو در رو شوند. حتي از جنبه سياسي نيز، حمله كنندگان و توهين كنندگان به اعتقادات مردم، بايد بينديشند كه عملشان سوء تدبيري بيش نيست و بهتر است كه با مردم از رهگذر دوستي و عدم رنجاندن برخورد كرد و وارد شد.»
سروش با اشاره به حملات رو به گسترش برخي افراد به مقدسات و همزمان تلويزيون ها و سايت هاي متعددي كه توهين به اعتقادات مردم و تمسخر مسلمانان را سرلوحه كار قرار داده اند، تاكيد كرد: «با اين وجود، يك تلويزيون تاسيس نشده است كه به انديشه هاي سكولار حمله و توهين كند.»
سروش كه خود يكي از مستخدمان سازمان هاي زيرمجموعه ناتوي فرهنگي در زمينه ترويج سكولاريسم محسوب مي شود، پيش از اين هشدار داده بود برخلاف ژست پيشين، سكولاريسم غرب گارد ستيزه جو با اسلام در پيش گرفته چرا كه فرضيه زوال اديان اشتباه درآمده و اسلام با بيشترين استقبال در اروپا و آمريكا مواجه شده است.
هشدار سروش نسبت به نتايج منفي و معكوس حمله به ارزش هاي اسلامي براي جريان هاي ضدانقلاب در حالي است كه نامبرده بارها ضمن تحريف اصول اسلامي و ترويج برخي اسرائيليات، از اهانت به اصل دين و پيامبر عظيم الشأن اسلام(ص) نيز دريغ نكرده است. وي ادعا مي كند قرآن مجيد، وحي الهي نيست بلكه خطورات شاعرانه به قلب پيامبر(ص) و تجربه شخصي ايشان است(!) ترديدافكني سروش در امامت و مهدويت و سپس اهانت به ساحت مرجعيت و فقاهت ادامه اين روند هتاكي بوده است حال آن كه به تعبير رسول اكرم(ص) فقها حصون و دژهاي حفاظت از اسلام هستند. سروش چندي پيش با جسارت به مرحوم آيت الله مشكيني، ايشان و انديشه فقها را با طالبانيگري مقايسه كرد!
سروش از جمله ارتزاق كنندگان و مزدبگيران مراكزي چون شوراي روابط خارجي آمريكاست.
شوراي زرد راه راه به پايان سلام كن!
در حالي كه 5 روز از 25 بهمن و رسوايي فراخوان ضد انقلاب مي گذرد، بازار حملات محافل اپوزيسيون به گروه موسوم به شوراي هماهنگي سبز داغ است.
روز گذشته در حالي كه سايت سكولاريسم نو، از «شوراي هماهنگي راه سبز اميد» به عنوان «شوراي زرد نااميدي» ياد كرد و نوشت «اين شورا اصرار بر پدرخواندگي دارد اما بيشتر به عنوان سوپاپ تخليه هيجان اعتراضات عمل مي كند»، شبكه بالاترين تاكيد كرد «شوراي سبز اميد، نااميد شد و به پايان سلام كرد».
اين پايگاه اينترنتي مي نويسد «دستاوردهاي فراخوان شوراي سبز اينها بود 1- از دست دادن نيروهاي كنشگر شجاع و با قابليت هزينه دادن 2-ايجاد نااميدي در نيروها كه تبليغات وسيع اين فراخوان را شنيدند ولي هيچ تجمعي نديدند 3-احساس شكست در جنبش 4- احساس پيروزي براي حاكميت. افسوس كه حتي شخصيت هاي برانداز هم فريب شورا را خوردند و وارد بازي آنها شدند.
نويسنده بالاترين ادامه مي دهد: هر چند كه متاسفانه هزينه گزافي داديم اما خوشحالم كه شوراي كذايي تبديل به شوراي نااميدي شد، شورايي كه ما از اول هم با آن به دلايل مختلف مخالف بوديم. اكنون به همه نشان داده شد كه شورايي كه با حضور چند نفر اصلاح طلب پاريس نشين تشكيل شده، اصلا ديد درستي نسبت به داخل كشور ندارد. اين شورا نمي تواند رهبري يك جنبش را در دست بگيرد. فراخوان به تظاهرات سكوت نشان داد كه يا دستشان با حاكميت در يك كاسه است و اين يك تله براي نااميدي و از دست دادن نيروهاي كنش گر است و يا كار سياسي و مبارزاتي بلد نيستند! هرچه كه هست اين جماعت به پايان خود سلام كردند.
اما نويسنده پاريس نشين «خودنويس» هم با طنز از خجالت شورا درآمده و نوشت: از شوراي هماهنگي يك سال بعد از تشكيل، سوال نكن! جيزه! البته واضح و مبرهن است كه اگر هر كسي مثل خود ما درباره شوراي هماهنگي هر حرفي غير از الهي قربون دست و پاي بلوريت برم بزند قطعا قصد متلاشي كردن جنبش داشته و عموما از جمهوري اسلامي و در پاره اي موارد راسا از خود شخص حسين طائب پول مي گيرد. ليكن ديديم حالا كه داريم پول هاي جمهوري اسلامي را مي گيريم، حصر سران جنبش هم كه يكساله شده، شوراي هماهنگي هم كه يك دندان آن جلوها درآورده و اگر ]...[ داشته باشد خودش مي تواند بگويد، پس چرا درباره اش حرف نزنيم؟
در ادامه اين مطلب ضمن انتشار كاريكاتوري از نقابداران «شورا» تصريح شده است «نتيجه گيري هاي كلي ما از شوراي هماهنگي راه راه سبز اميد ( هر دفعه مي خواهم «راه» را تايپ بكنم دستم گير مي كند و «راه» دو دفعه چاپ مي شود) در يك سال گذشته؛ 1- اين شورا پيش از حصر سران جنبش توسط خود موسوي و كروبي تشكيل شده ولي طبق گفته هاي نمايندگان «بي طرف» ايشان روح موسوي و كروبي هم از وجود چنين شورائي خبر ندارد. 2- اين شورا اعضاي خيلي زياد توي ايران دارد كه عموما در پاريس تصميم گيري مي كنند. 3- هدف از تشكيل اين شورا كه توي ايران است هماهنگي بين «تمام» نيروهاي خارج كشور مي باشد و به همين دليل از يكماه بعد از تشكيل شوراي هماهنگي تمام نيروهاي خارج كشور هر كدام به 300 انشعاب تقسيم و بعضا از فرانسه فرار كردند رفتند يك جاي دوري.
خودنويس در ادامه نتيجه گيري طنز خود نوشت: تلاش ها، سياست گذاري ها، رفتار و اعلام مواضع سخنگوي شوراي هماهنگي باعث ايجاد چنان مقبوليتي در داخل و خارج شده كه هر بار حتي دعوت كوچكي به تجمع و راهپيمائي اعتراضي و تكبير روي پشت بام و در مورد اخير «سوت زدن» در شب 25 بهمن از طرف شوراي مربوطه مي شود در سراسر ايران ميليونها نفر بطور همزمان به پشت بام و خيابانها ريخته اما دقيقا از فرداي همان روز هم همگي به دنبال دليل جهت رفع و رجوع علت عدم حضور و استقبال مردم از دعوت شورا مي گردند و عموما هم به اين نتيجه مي رسند كه شدت سركوب رژيم خيلي زياد بوده است(!) اعضاي اين شورا كه توي ايران هستند همگي بدون دريافت هيچ پولي از هيچ جائي و فقط در راه رضاي خدا در پاريس كار مي كنند و حتي پول باديگاردهاي غول تشن سخنگوي اين شورا را طبق اسناد موجود يكي از عمه هاي جمشيد آريا مي پردازد چون جان ايشان بشدت در معرض خطر است و خود ما ده دفعه از صدتا تروريست خطرناك پرسيديم همه شان گفتند ناموساً آخه اينو كي مي كشه؟!
گوگل همچنان در حريم كاربران جاسوسي مي كند
روزنامه وال استريت، ابعاد جديدي از جاسوسي سرويس گوگل منتشر كرد.
گزارش افشاگرانه روزنامه وال استريت ژورنال درباره اقدامات پنهاني گوگل براي كسب اطلاعات خصوصي از رفتارهاي آنلاين ميليون ها كاربر آي فون در سراسر جهان، بحث داغي را در ميان متخصصان و فعالان برجسته وب در سراسر جهان برانگيخته است.
گوگل، غول جست وجوهاي آنلاين و پرترافيك ترين وب سايت جهان، با دور زدن تنظيمات حريم خصوصي آي فون و سافاري، مرورگر پيش فرض تجهيزات كمپاني اپل، تلاش كرده تا اطلاعاتي درباره عادات، علايق و رفتارهاي كاربران در زمان وب گردي روي موبايل به دست آورد و از آنجايي كه اين كار بدون اطلاع رساني و جلب رضايت كاربران انجام شده، حالا موج گسترده اي از انتقادات و شكايات را روانه گوگل كرده است.
گوگل براي تحقق اين هدف، تنظيمات پيش فرض اپل در گوشي هاي آي فون را تغيير داده تا بتواند درك كند كه كاربران در هنگام استفاده از سافاري، وقتي در سايت گوگل حضور ندارند، بيشتر به چه مسائلي توجه نشان مي دهند. گوگل اين كار را از طريق «يك كد پيچيده و مخصوص» انجام داده كه مرورگر سافاري را از طريق يك آسيب پذيري و نقص ساده فريب مي دهد. تنظيمات پيش فرض سافاري به گونه اي است كه از چنين اقدامات تعقيبي و رهگيرانه اي جلوگيري مي كند و اجازه رهگيري نامحسوس را به هيچ اپليكيشن و سرويس ديگري نمي دهد.
گزارش كاوشگرانه وال استريت ژورنال، در واقع نتيجه تحقيقات جاناتان ماير، از پژوهشگران دانشگاه استنفورد است. پس از انتشار اين اطلاعات افشاگرانه، گوگل بلافاصله اين كد را غيرفعال كرده است. گفته مي شود غير از گوگل، كمپاني هاي فعال ديگري در صنعت تبليغات آنلاين، نظير پوينت رول، وايبرنت ميديا و ميديا اينوويشن هم از «تكنيك هاي مشابه» استفاده كرده اند.
دويچه وله گزارش داد: برخي از تحليلگران مي گويند آنچه رخ داده ممكن است از عوارض جانبي ناخواسته سيستمي باشد كه گوگل براي شخصي سازي داده ها در فضاهاي اجتماعي مجازي نظير گوگل پلاس طراحي كرده است. برخي از متخصصان اعلام كرده اند كه پس از افشاي اين اطلاعات، زمان آن فرا رسيده كه گوگل هر نوع تعقيب و رهگيري نامحسوس را متوقف، و پيرامون شيوه هاي جمع آوري اطلاعات درباره كاربران روشنگري كند. با افشاي اين اطلاعات، وجهه گوگل در افكار عمومي آسيب جدي خواهد ديد و با نارضايتي هايي كه تبليغ دهندگان و مشتريان گوگل ابراز كرده اند، كاهش درآمد اين كمپاني هم از پيامدهاي محتمل است.
يادآور مي شود پيش از اين گزارش هاي متعددي درباره همكاري گوگل با سازمان جاسوسي سيا منتشر شده بود.
فضاي خاكستري در حد فاصل اصولگرايان و اصلاح طلبان
پيوند نامزدهاي اصلاح طلب با طيف شبه اصولگرايي كه برخي از آنها متمايل به فتنه گران بوده اند عميق تر شده است.
اخبار جديد منتشره حاكي از آن است كه اين دو گروه، داراي برخي نامزدهاي مشترك خواهند بود. حميدرضا كاتوزيان (عضو ستاد موسوي) با اشاره به اسامي 9 نامزد طيف موسوم به صداي ملت و منتقد دولت گفت: در اين فهرست اسامي علي مطهري، كاتوزيان، علي عباسپور، عليرضا محجوب، علي عسكري (رابط پارلماني مركز تحقيقات استراتژيك)، حسن زماني، حسن غفوري فرد، اميدوار رضايي و مصطفي رضا حسيني قطعي شده است.
متقابلاً عليرضا محجوب (عضو فهرست ياران خاتمي در انتخابات مجلس هشتم) در گفت وگو با مهر خبرداد كه حضور اسامي «علي مطهري، كاتوزيان و عباسپور» در ليست، به خانه كارگر پيشنهاد شده است. همچنين در فهرست «جبهه مردم سالاري» نيز نام مطهري، عسكري و كاتوزيان در كنار اسامي محجوب، جلودارزاده، سيدحسين هاشمي و الهه راستگو ديده مي شود.
محجوب درباره اين هم پوشاني و درباره اينكه آيا «خانه كارگر» ائتلاف با «صداي ملت» را مي پذيرد، گفت: چرا رد كنيم؟ مگر دليلي براي رد كردن آن داريم؟ حتماً هم مي پذيريم.
وي گفت: خانه كارگر در حال گفتگو با سران فهرست انتخاباتي موسوم به صداي ملت است و در حال نزديك شدن به آخر كار با اين فهرست انتخاباتي هستيم. قبل از اينكه در مجموعه اصولگرايان جبهه ها شكل بگيرد و قبل از اينكه معلوم شود اصولگرايان چه كار مي كنند خدمت برخي افراد كه فكر مي كنم مؤثر هستند از جمله چهره هايي كه در ليست «صداي ملت» قرار خواهد گرفت رسيده بوديم و عنوان كرده بوديم هر كمكي از دست خانه كارگر برآيد دريغ نخواهيم كرد.
وي افزود: براي مراجعه به اين افراد حتي از تشكيلاتم هم اجازه نگرفته بودم بلكه شخصاً به عنوان يك كار اخلاقي و درست، كاري كه مطمئن بودم دوستان هم رد نمي كنند و مي پذيرند خدمت اين چهره ها رفتم. بعد به دوستان خانه كارگر گزارش دادم كه اين داستان را مرتكب شده ام و گفتم اگر مي خواهيد زيرش بزنيد و قبول نكنيد، همين فردا بروم از تك تك عزيزان عذرخواهي كنم و بگويم اين قول حمايت يك تعارف شخصي بوده است.
وي در پاسخ به اين سؤال كه «يعني به علي مطهري، كاتوزيان و عباسپور پيشنهاد كمك داده بوديد؟» گفت: قاعدتاً.
وي در پاسخ به اينكه «آيا به ديگر چهره ها مانند اعضايي از جبهه متحد اصولگرايان يا پايداري هم چنين پيشنهادي داده بوديد؟» گفت: چهره هايي هستند كه در جبهه متحد هستند و به آنها پيشنهاد داديم مانند آقاي مصباحي مقدم.
در همين حال حسن غفوري فرد كه در فهرست جبهه متحد جاي نگرفته، از تشكيل گروهي موسوم به ائتلاف بزرگ اصولگرايان خبر داده و گفته است: ما 50 درصد با جبهه متحد مشترك هستيم.
ديروز هم گروه ياد شده نام 21 نفر را به عنوان نامزد معرفي كرد كه از جمله اسامي «غفوري فرد، ابوالحسن نواب، عباسپور، كاتوزيان، مطهري، علي عسكري، حسن زماني (مشاور لاريجاني) و...» در آن ديده مي شود. پيش از اين كاتوزيان اعلام كرده بود به توصيه لاريجاني نامزد شده و به توصيه «برخي بزرگان» -با وجود قرار نگرفتن در فهرست جبهه متحد- در گود رقابت مانده است. غفوري فرد و نواب پيش از قطعي شدن فهرست جبهه متحد، تأكيد ويژه اي روي اهميت اين فهرست و اهميت وحدت داشتند.
غفوري فرد ديروز در مصاحبه اي تصريح كرد: اشتراكات فكري بين ما (گروه ائتلاف بزرگ اصولگرايان) و فهرست صداي ملت (طيف مطهري و كاتوزيان و عباسپور) موجب شد كه تعدادي از افراد مشترك باشند و تعدادي از افراد ما نيز در ليست آنها حضور دارند.
به گزارش «خبر آن لاين»، وي درباره پيشنهاد مدير مسئول كيهان درباره كناره كشيدن برخي نامزدها و ارائه فهرست واحد و مشترك گفت: آقاي شريعتمداري يك نظريه دادند و مرجع تقليد نيستند كه براي ما تعيين تكليف كنند.
غفوري فرد در مورد ارزيابي خود از لاريجاني اظهار داشت: من رياست ايشان را كاملاً موفق مي دانم زيرا توانست با نحوه مديريت خود اقتدار مجلس را ارتقا دهد و در مورد رياست مجلس نهم با وجود آنكه غيبگو نيستم احتمال مي دهم كه شانس ايشان از بقيه بيشتر باشد.
يادآور مي شود در پي انتشار اسامي 16 عضو فهرست «جبهه مردمي اصلاحات» (وابسته به كواكبيان) نيز معلوم شد كه اسامي علي مطهري و اميدوار رضايي فعلاً در اين فهرست جاي گرفته است. جاي 14 نفر در اين فهرست هنوز خالي است.
قرار گرفتن نام اميدوار رضايي از اعضاي فهرست «جبهه ايستادگي»(نزديك به محسن رضايي) در فهرست اصلاح طلبان در حالي است كه محسن رضايي در يك نشست دانشجويي گفته است: جبهه ايستادگي جبهه مستقلي است و اگر چه تفكر اصولگرايي دارد اما در جناح اصولگرا نيست چون جناح اصولگرايي در روزهاي آخر عمر خود قرار دارد(!)
صلاحيت سرليست جبهه ايستادگي تاييد نشده است.
از سوي ديگر محمد ساقيان عضو شوراي مركزي گروهي موسوم به «جبهه توحيد و عدالت» كه به دولت نزديك است، اعلام كرده اين گروه ليست نهايي خود را در تهران و مراكز استان ها بعد از تأييد صلاحيت هاي قطعي ارائه مي كند و فعلاً 20 نفر در اين فهرست قطعي شده اند.
حسين سعيدي دبير جنبش عدالت و مهرورزي- ديگر گروه همسو با دولت - نيز اعلام كرد فهرست نامزدهاي خود را دوم اسفند منتشر خواهد كرد.