کد خبر 1142141
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۰۳:۰۱

آزمایشات جدید نشان می دهند که سیاه دانه و عسل می توانند در درمان نوع شدید و متوسط بیماری کووید۱۹ موثر باشند.

به گزارش مشرق، در اولین آزمایش بین المللی بر روی تاثیر گیاهان در درمان کووید ۱۹، محققان پاکستانی، کانادایی، شیلیایی و امریکایی دریافتند گیاه سیاه دانه و عسل قادر به درمان نوع متوسط تا شدید بیماران کووید ۱۹ هستند.

محققان به خواص ضدویروسی این گیاه پی بردند. همچنین نتایج نشان داد سیاه دانه موجب کاهش تکثیر کروناویروس در کشت های آزمایشگاهی سلولی شد.

بیشتر بخوانید:

موادغذایی ضدکرونا را بشناسید

مطالعات مولکولی نشان داده است که برخی از فیتوشیمیایی ها نظیر nigelledine، a-hederin و thymoquinone دارای شباهت بالایی با چندین آنزیم و پروتئین کروناویروس هستند. در حقیقت کمپلکس انرژی آنها به مراتب بهتر از کلروکین، هیدروکسی کلروکین و فاویپیراویر است.

بیشتر بخوانید:

خواص سیاه دانه و عسل؛ ۵ خاصیت فوق العاده عالی از این معجون طبیعی

به گفته محققان، انواع فیتوشیمیایی های موجود در سیاه دانه دارای خواص التهاب زا، ضدمیکروبی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است.

همچنین عسل هم دارای تاثیرات ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضدالتهابی و تنظیم کننده سیستم ایمنی است.

مطالعات مولکولی نشان داده که عسل دارای شش ترکیب فلاوونوئیدی است که مانع از تکثیر کروناویروس می شود. عسل همچنین در مقابله با باکتری های مقاوم به دارو موثر است.

عسل به خاطر وجود ترکیبات پلی فنولیک اش، که موجب تحریک واکنش های ایمنی می شود، موجب تقویت سیستم ایمنی می شود. از سوی دیگر در تسکین عفونت های مجاری تنفسی فوقانی مفید است.

تیم تحقیق دریافت ترکیب سیاه دانه و عسل دارای خواص دارویی هستند که می توانند در تسکین شدت بیماری کووید ۱۹، کنترل تکثیر ویروسی و درمان کووید ۱۹ موثر باشند.

همچنین نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف سیاه دانه همراه با عسل منجر به بهبود سریع تر و پاکسازی ویروسی در بیماران کووید ۱۹ می شود.

در این مطالعه، ۳۱۳ بیمار کرونایی تحت مطالعه قرار گرفتند. از بین این تعداد، به ۱۶۰ بیمار ترکیب سیاه دانه و عسل و به ۱۵۳ بیمار دارونما داده شد.

محققان مشاهده کردند علائم بیماران دریافت کننده ترکیب سیاه دانه و عسل در مدت ۳ تا ۷ روز تسکین یافت.

منبع: مهر

برچسب‌ها