امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی به‌صورت جدی موضوع اقدامات توهین‌آمیز و ناقض امنیت ملی هیات پارلمان اروپایی را در دستور کار قرار می‌دهد. همانگونه که پیش‌تر نمایندگان از احضار وزرای امورخارجه و اطلاعات سخن می‌گفتند، احضار محمدجواد ظريف وزير امور خارجه و سيدمحمود علوي وزير اطلاعات در دستور كار قرار گرفت.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

***

*برای مشاهده صفحه اول روزنامه‌های سیاسی ایـنـجـا کلیک کنید*


افزایش تحریم‌های ضد ایرانی زیر پوست مخالفت با تحریم‌های جدید

ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا راز نگرانی دولت این کشور درباره تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران را بازگو می‌کند.
بر اساس گزارش کیهان، ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران درباره علت مخالفت دولت با تصویب تحریم‌های جدید از سوی کنگره گفت: ما برای اعضای سنا و دیگران روشن ساخته‌ایم که چرا فکر می‌کنیم این کار به راهبرد مذاکرات آسیب می‌رساند. من می‌توانم لحن دقیقی را که در این زمینه از طرف جامعه اطلاعاتی به کار برده شده ارائه کنم، یک‌دقیقه به من فرصت پیدا کردن آن را بدهید.

جامعه اطلاعاتی در ارزیابی 10 دسامبر خود اعلام می‌کند؛ «تحریم‌های جدید احتمال رسیدن به یک موافقتنامه جامع و موفقیت‌آمیز را با ایران تضعیف می‌کند.»
وی همچنین اظهار داشت: تحریم‌های جدید بین اعضای جامعه بین‌المللی تفرقه ایجاد می‌کند. ما دور دنیا گشته و گفته‌ایم تحریم‌ها را با این هدف وضع کرده‌ایم که ما را به یک راه‌حل دیپلماتیک برساند. اگر ما در چشم شرکا چنین جلوه کنیم که حقیقت را نمی‌گوییم، این به معنای آن است با حسن‌نیت مذاکره نمی‌کنیم، این توافقی که ما به اتفاق گروه 5+1 آن را امضاء کرده‌ایم به صراحت می‌گوید که ما در حین مذاکرات تحریم‌های جدید وضع نخواهیم کرد، اگر ما خودمان نخواهیم پای این موافقتنامه بایستیم، چگونه می‌توانیم از دیگران بخواهیم که پای آن بایستند؟ همچنین، این کار می‌تواند ایرانیان را به اتخاذ موضع سخت‌تری وادار کند و بدترین سناریوی ممکن پایان یافتن مذاکرات است. پس چرا به خاطر چیزی که هنوز برای اثبات یک دیدگاه اجرا هم نشده است، به استقبال خطر برویم. موضع البته به معنای انصراف دولت آمریکا از اعمال فشار بر ایران و کنار گذاشتن تحریم‌ها نیست. در واقع دولت آمریکا با اتخاذ تاکتیک میان‌بر، به جای اینکه اسم تحریم‌های جدید را به میان آورد- آن‌گونه که کنگره طالب است- عملاً تعداد شرکت‌های تحت تحریم را گسترش داده که آخرین مورد آن اعمال تحریم‌ها علیه 18 شرکت جدید است. بدین ترتیب برخی اعضای هیئت مذاکره‌کننده ایرانی نیز مدعی شده‌اند هرچه روح توافق ژنو نقض شده اما متن آن نقض نشده و هنوز توافق نمرده است؟
در واقع بر اساس آخرین خبرها دولت و کنگره آمریکا همزمان با افزایش تحریم‌ها علیه ایران، جنگ زرگری راه انداخته‌اند.
جی کارنی سخنگوی کاخ‌سفید اخیراً اعلام کرد، اگر کنگره تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران به تصویب برساند، آن را وتو خواهد کرد.
یک مقام عالی‌رتبه آمریکایی به روزنامه‌ هافینگتون‌پست گفت: ضرورتی ندارد که کنگره این طرح را تصویب کند، زیرا ما در حال تقویت تحریم‌های موجود هستیم و اگر مذاکرات موفقیت‌آمیز نباشد یا اگر ایران تقلب کند، می‌توانیم به تحریم‌ها روی بیاوریم.
ادعای وتوی طرح جدید از سوی رئیس‌جمهور در حالی است که اگر مصوبه‌ای به تصویب دو سوم اعضای کنگره برسد، لازم‌الاتباع از سوی رئیس‌جمهور آمریکاست. در همین حال اکثریت قاطع اعضای سنا و مجلس نمایندگان آمریکا به شدت متأثر از لابی صهیونیستی ایپک هستند. بنابراین مواضع متفاوت دولت و کنگره در ماجرای تحریم‌ها، بیشتر جنگ زرگری است و موضوع واقعی همان است که مقام آمریکایی به هافینگتون‌پست گفته است: «ما در حال تقویت تحریم‌ها هستیم». این جمله مغایر با یکی از دو رکن بیانیه ژنو در زمینه عدم اعمال تحریم‌های جدید است.
در همین حال تابناک گزارش داد: در حالی که متن کامل طرح تحریمی جدید کرک- منندز برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران منتشر شده است، نگاهی به متن این طرح حاکی از آن است که در بخش مربوط به اشخاص و نهادها، طرح تحریم‌ جدید در نظر دارد که با گسترش دایره افراد و نهادها، فشار تحریمی بر ایران را دوچندان کند.
سر و صدای طرح تحریمی جدید سناتورهای ضدایرانی سنای آمریکا دیروز در حالی بلند شد که پیش از این گفته می‌شد که این طرح تا پایان مدت شش ماهه موافقتنامه موقت ژنو معلق شده است. اما اکنون گویا آنگونه که مشخص است سناتورها بنا دارند این طرح را بعد از تعطیلات رسمی آخر سال و در روز 6 ژانویه 2014 (دو هفته دیگر) به سنای آمریکا ببرند.
نگاهی به بخش مربوط به افزایش تحریم‌ها بر علیه نهادها و افراد، نشان می‌دهد که طرح جدید با گسترش دایره افراد و نهادها درصدد است تا ضمن شامل کردن نهادهای مهم حاکمیتی در ایران و همچنین گسترده کردن شرایط شمول تحریم افراد، فشار تحریمی را دو چندان بکند. این تحریم‌ها مقاماتی را در دولت، مجلس، وزارت دادگستری، سازمان انرژی و قوه قضائیه شامل می‌شود.  

احضار وزراي خارجه و اطلاعات به مجلس

روزنامه وطن امروز نوشت: امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی به‌صورت جدی موضوع اقدامات توهین‌آمیز و ناقض امنیت ملی هیات پارلمان اروپایی را در دستور کار قرار می‌دهد. همانگونه که پیش‌تر نمایندگان از احضار وزرای امورخارجه و اطلاعات سخن می‌گفتند، احضار محمدجواد ظريف وزير امور خارجه و سيدمحمود علوي وزير اطلاعات در دستور كار قرار گرفت. این موضوع را ابراهیم آقامحمدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفته است. آقامحمدی با اشاره به دیدار هیات پارلمانی اروپا با نسرین ستوده و جعفر پناهی از فعالان فتنه گفت: این دیدار مساله‌ای نیست که بخواهیم به‌سادگی از کنار آن بگذریم، زیرا اینجا جمهوری اسلامی ایران است، نه افغانستان و اوکراین. چرا هیچ‌کسی مسؤولیت این دیدار را قبول نمی‌کند و مجلس و وزارت امور خارجه مسؤولیت را بر گردن دیگری می‌اندازند. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه وزارت امورخارجه و وزارت اطلاعات باید پاسخگوی این دیدار باشند، تصریح کرد: سوالات نمایندگان درباره این دیدار را فردا یکشنبه (امروز) تقدیم هیات‌رئیسه خواهیم کرد. آقامحمدی به فارس گفت: مجلس شورای اسلامی وزرای امور خارجه و اطلاعات را به خانه ملت احضار کرده و از آنها خواهد خواست پاسخگوی این دیدار باشند که اقدامات مربوط به این موضوع را فردا یکشنبه پیگیری خواهیم کرد. از هیات‌رئیسه مجلس هم خواهیم خواست ضمن دفاع از ساحت خانه ملت این موضوع را پیگیری کند که نقش برخی نمایندگان در این دیدار چه بوده است. این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به برخی دیدارهای مسؤولان با هیات پارلمانی اروپا نیز اشاره و تصریح کرد: برخی از این دیدارها با نهایت تحقیر انجام شد که باید از آن مقامات پرسید، مگر چه کسی با چه اعتباری به ایران سفر کرده که شما اینگونه طالب دیدار با آنها هستید.

 فساد مالی چندهزارمیلیاردی در قشم

بر اساس گزارش روزنامه شرق، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از دستور و پیگیری ویژه دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای بازگرداندن اراضی فروخته‌شده قشم به افراد خاص و سازمان‌های دولتی خبر داد. «شهریار مشیری» با اشاره به اینکه قشم در دولت گذشته حیاط‌خلوتی برای برخی مقامات و سازمان‌های دولتی بوده گفته است: «حجم اموالی که باید به بیت‌المال برگردد، چندین هزارمیلیاردتومان است.» به گزارش «مهر» او با اعلام اینکه در دولت قبل، منطقه آزاد قشم محلی برای فروش زمین، املاک و اراضی به اشخاص خاص بوده، گفته است: «هیچ فکری برای توسعه جزیره صورت نگرفته است. در سال‌های گذشته، قشم به باراندازی برای واردات کالا به‌منظور فرار از مالیات و سوءاستفاده‌های مالی بوده است.»این در حالی است که او پیش‌تر هم از فساد گسترده مالی چندمیلیون‌دلاری در این منطقه خبر داده بود، فسادی که از واگذاری رایگان زمین و ساختمان تا بخشش پول نقد از اموال عمومی را دربر می‌گیرد. به گفته او، نهادهای نظارتی در قشم به‌‌طور عملی هیچ کاری نکرده‌اند، چنان‌چه «تروریست‌های اقتصادی» در این منطقه رشد کرده‌اند و حقوق مردم قشم، استان هرمزگان و ایران پایمال شده است. او گفته بود که اداره امور جزیره با فروش اراضی بوده، یعنی ثروت جزیره قشم هزینه امور جاری شده است تا جایی که حالا باید از صفر شروع کنیم و برگردیم به سال 69 که تازه منطقه آزاد قشم کارش را شروع کرده بود با این تفاوت که در آن موقع اراضی، متعلق به جزیره بود و طراحی شده بود که به‌شکل دیگری دربیاید اما حالا آنها را هم از دست داده‌ایم.»

مصوبه ۷۰۰ ميليارد ريالي دولت براي خشکسالي اصفهان

روزنامه خراسان در ویژه‌های خود نوشت: بر اساس بخشنامه اي که طي روزهاي اخير به وزارت کشور ارسال شده است، مقرر شده بنا به پيشنهاد معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهور مبلغ 700 ميليارد ريال از محل منابع ماده ۱۰ قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت در اختيار استان اصفهان قرار گيرد تا در زمينه هاي مربوط به رفع زيان هاي ناشي از خشکسالي هزينه شود. همچنين در اين بخشنامه تاکيد شده است که مصوبه هاي شهريورماه و مهرماه دولت در اين زمينه، لغو مي شوند.

مرتضوی: احمدی‌نژاد گفت نگران نباش

روزنامه ایران نوشت: دست آخر اين كه سعيد مرتضوي كه ماجراي رياستش بر سازمان تأمين اجتماعي به يكي از چالش‌هاي ميان مجلس نهم و دولت دهم تبديل شده بود و اين روزها كميته تحقيق و تفحص مجلس از تخلفات گسترده سازمان تحت رياستش گزارش داده، در مصاحبه با هفته‌نامه «پنجره» مسائلي را مطرح كرده است. او كه حكم ديوان عدالت اداري در مورد بركناري‌اش را سياسي و غيرقانوني نامیده، درباره چرايي استعفا ندادنش به رغم این حکم گفته است: «نامه را به آقای احمدی‌نژاد نشان دادم و توضیح دادم که آقای حداد گفته‎اند مصلحت نظام است که کناره‎گیری کنم. آقای احمدی‎نژاد گفتند من فرد دوم مملکت هستم، مصالح نظام را من بهتر می‎دانم یا نمایندگان تهران؟ اگر امروز بر سر شما کوتاه بیاییم، اینها فردا در رابطه با افراد دیگر مدعی می‎شوند.»

روایت رسانه روباه پیر از اهمیت دروغ در عملیات روانی

روزنامه کیهان نوشت: بی‌بی‌سی با انتشار دروغ‌های علنی در واقع کدام روندها را در عملیات روانی مدیریت می‌کند؟
این پرسشی است که شاید خیلی‌ها دنبال دریافت پاسخ آن باشند. وب‌سایت بی‌بی‌سی اخیراً مقاله‌ای را به قلم یکی از اصلاح‌طلبان فراری منتشر کرد که هدف رفتار رسانه‌ای معطوف به دروغ را توضیح می‌دهد؛ هر چند که در همین مقاله نیز بی‌بی‌سی در موضع تخطئه دیگران است. علی‌اصغر رمضانپور معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت خاتمی که اکنون به عنوان کارمند جزء شبکه دولتی انگلیس (بخش فارسی) فعالیت می‌کند در این مقاله می‌نویسد: در فرآیند انتشار اطلاعات نادرست، هدف محدود به ایجاد باور نسبت به اطلاعات نادرست نیست (اگرچه از تکنیک‌های رایج باور پذیر کردن دروغ مانند گفتن دروغ‌های بزرگ که کسی احتمال دروغ به آن بزرگی را نمی‌دهد یا دادن جزئیات به ظاهر فرعی که مخاطب احتمال دروغ بودن آن را نمی‌دهد یا دادن اطلاعات درست و مشهور در لابلای اطلاعات نادرست، استفاده می‌شود) بلکه هدف اصلی مخدوش کردن اطلاعات درست یا آن نگرش یا باوری است که از نظر دستگاه پروپاگاندا ناپسند است.
وی می‌افزاید: از نظر روانی لازم نیست مخاطب دروغی را باور کند تا بر او اثر نهد، شگرد قدیمی همه دروغ‌گوها این است که فقط روی باور کردن دروغ توسط مخاطب حساب باز نمی‌کنند، آن‌ها روی اثر فردی و جمعی دروغ حساب باز می‌کنند. به تعبیر دیگر اثر دروغ یا اطلاعات نادرست فقط باور کردن آن نیست. دروغ بدیل‌های تازه‌ای در برابر حقیقت در ذهن مخاطب می‌سازد و از شدت اعتماد مخاطب به حقیقت می‌کاهد. از این طریق یک دروغ همیشه سنگ بنای دروغ بعدی است که هدف آن سازمان دادن نگرش تازه است. مجموعه‌ای از دروغ‌ها همراه با استنتاج‌های درست از نظر صوری نظام تازه‌ای از مفاهیم را شکل می‌دهد که شبه حقیقت است.
بی‌بی‌سی ادامه می‌دهد: نظامی از باورها و نگرش‌های تازه که صرفاً به دلیل جاخوش کردن در ذهن و در نقل‌های رسانه‌ای، جایگزین نظامی از باورها و نگرش‌هایی می‌شود که حقیقت نامیده می‌شود یا از نظر حرفه‌ای یا اخلاقی معتبر است. در سطحی کلی‌تر،‌هدف از انتشار این اطلاعات خاکستری استفاده از حساسیت‌های مخاطب برای شکل دادن به برداشت‌هایی است که زمینه را برای توجیه‌پذیر کردن اقدام‌های دستگاه سازنده پروپاگاندا یا نظام‌واره دروغ فراهم می‌کند. این دروغ‌ها آتش تهیه توپخانه‌ای است که پیش از وارد عمل شدن نیروهای پیاده نظام به کار برده می‌شود.

آشنا: کاملا قانع‌ام که احمدی‌نژاد انتخابات سال 88 را برد

بر اساس گزارش روزنامه جام جم، حسام‌الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی با شماره اخیر نشریه اندیشه پویا در پاسخ به پرسشی درباره نتایج انتخابات گذشته، گفته: «من نتیجه انتخابات سال 76 را حاصل پیروزی شهر بر روستا می‌دانم. انتخابات 84 و 88 را حاصل پیروزی روستا بر شهر و 92 را حاصل همکاری شهر و روستا می‌دانم.... من کاملا قانع هستم که آقای احمدی‌نژاد در سال 88 انتخابات را برده است. با تدلیسی که سعید حجاریان گفته موافق نیستم، با واژه‌ها نباید بازی کنیم.»

آشنا این را هم افزود : «همه دولت‌ها تلاش می‌کنند با به کار بردن برخی روش‌ها در دوره دوم هم پیروز شوند. بعضی روش‌ها را ما دوست داریم و بعضی را هم دوست نداریم.»

مشاور رئیس‌جمهور یادآور شد: همه دولت‌ها در سال آخر دوره اول خود قیمت‌ها را کنترل می‌کنند و ثابت نگه می‌دارند، همچنین تلاش می‌کنند مردم را راضی نگه دارند. می‌گویند می‌خواهیم مشارکت را افزایش دهیم، اما واقعیت این است که مشارکت را به نفع خود افزایش می‌دهند. این کارهای آقای احمدی‌نژاد هم نه عجیب و نه دفعه اول بود که اتفاق می‌افتاد.


تاسيس کنسولگري جديد ايران در افغانستان به پيشنهاد ظريف

خراسان نوشت: بر اساس مصوبه هفته هاي اخير هيئت وزيران که توسط اسحاق جهانگيري معاون اول رييس جمهور به دستگاههاي مربوطه ابلاغ شده، مقرر شده است بنا به پيشنهاد شهريورماه محمدجواد ظريف وزير خارجه کشورمان، سرکنسولگري جمهوري اسلامي ايران در شهر زرنج ولايت نيمروز افغانستان با رعايت قوانين و مقررات مربوطه تاسيس شود و فعاليت خود را آغاز کند.


حمایت جنرال موتورز از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی

 روزنامه جمهوری اسلامی‌ در اخبار جهت اطلاع خود نوشت:  یک عضو هیات مدیره ائل خودرو که نماینده رسمی جنرال موتورز در ایران است درباره شایعاتی مبنی بر حمایت جنرال موتورز از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل گفت: ائل خودرو قراردادی با فدراسیون فوتبال ایران به امضا رسانده و به عنوان حامی تیم‌های ملی ایران شناخته شد. به گزارش ایرنا به نقل از "یو اس ویوور" مجید جاودانی درباره قرارداد توافق شده میان جنرال موتورز و تیم ملی فوتبال ایران نیز گفت: این قرارداد حدود 15 میلیارد تومان است. وی تصریح کرد: می‌توانم بگویم این مبلغ توسط جنرال موتورز تأمین شده و اگر مدعی شوم این شرکت بزرگ امریکایی حامی تیم ملی فوتبال ایران شده کاملاً خبر درست و صحیحی می‌باشد.


برند انقلاب را خراب نكنيد!

حسین قدیانی در روزنامه وطن امروز نوشت: یک: «غربی‌ها مثل گاو تحلیل می‌کنند!» این جمله برای هر کس ناآشنا باشد، برای آقای رفسنجانی کاملا آشناست، چه می‌گویم که جمله از آن ایشان است و متعلق به زمانی که آقای رفسنجانی، آقای هاشمی بود و خطیب نماز آدینه. آن روزها غربی‌ها، می‌خواستند هم نمی‌توانستند این بزرگوار را تحقیر کنند، چرا که حتی دشمن هم لااقل در مقام اعتراف و حداقل در ضمیر خود، برای انقلابی مقاوم احترام بیشتری قائل است تا انقلابی خسته و خدای نکرده بریده و دست و پا بسته. در این 10 سال گذشته بویژه در مقطع فتنه 88 جناب رفسنجانی، به زعم بعضي‌ها کم قند در دل غربی‌ها آب نکرد، لیکن چه جوابی دادند غربی‌ها به ایشان، جز اینکه یک زنیکه عضو پارلمان اروپا رسما ایشان را تحقیر کند؟! پس غربی‌ها علاوه بر آنکه مثل گاو تحلیل می‌کنند، لزوما جواب خوبی را با خوبی نمی‌دهند و آدمی را در روز روشن تحقیر می‌کنند. در مثل مناقشه نیست؛ شاید هیچ‌کس در جهان عرب، از میان آنان که توقع مبارزه هست، اندازه یاسر عرفات برای دشمن خود خوش‌رقصی نکرد اما پاسخ آن همه شاخه زیتون را دست آخر اسرائیلی‌ها با مسموم کردنش دادند، البته بعد از آن همه که توافق پشت توافق تحقیرش کردند. این وسط، آزاده‌ای هم به نام نامی سیدحسن نصرالله وجود دارد که حتی نتانیاهو و پرز هم اگر چه با او تا حد جان خصومت دارند اما به ناچار در برابر شکوه این رهبر عربی، سر تعظیم فرود می‌آورند.

دو: «حقش است!» این جمله را خیلی‌ها بعد از دیدن فیلم و عکس‌های تحقیر آقای رفسنجانی توسط زنیکه اروپایی بر دل و زبان خود جاری کردند اما کمی اگر بر افق نگاه خود بیفزاییم، باید متوجه شویم مع‌الاسف همه این تحقیرها برند ممتاز جمهوری اسلامی را نشانه رفتهو الا آقای رفسنجانی همانطور که خود هم بارها اذعان کرده‌اند، بدون انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچ اهمیت خاص دیگری ندارند. اینجاست که باید دل‌نگران همه آن رخدادهای ضد غرور ملی‌ای باشیم که دقیقا از بعد توافق ژنو، یکی پس از دیگری رخ می‌نماید. در این مقام، اصلا بحث بر سر این نیست که فلانی از گروه ما هست یا نه، بهمانی رای ما هست یا نه، آن دیگری با ما هست یا نه. دشمن صرف نظر از این تقسیم‌بندی‌ها، با سوءاستفاده از آنچه در ژنو دادیم، غرور ملی همه ما را از مراجع‌عظام‌تقلید گرفته تا رانندگان تاکسی مورد هجوم قرار داده است. روزی برخلاف روح توافق، تحریم جدیدي وضع می‌کنند، آنگاه مدعی می‌شوند این تحریم‌ها جدید نیست و ادامه همان تحریم‌هاي قبلی است. دگر روز و این بار شاید برخلاف جسم توافق (!) باز هم تحریم جدید وضع می‌کنند و تو گویی مسرور از این تحقیر برمی‌دارند اینگونه به ریش ما می‌خندند؛ «این دور جدید تحریم‌ها اصلا ربطی به هسته‌ای ندارد و مخصوص حقوق بشر است!» در ادامه، یک روز جان کری، یک روز هم اوباما، در روزگار ذلت برند آمریکا در دنیا، مرتب و پشت بند هم علیه ما شاخ و شانه می‌کشند که گزینه نظامی همچنان روی میز است! در این بین، هر از چندی هم وزیر خارجه آمریکا، سفر به تل‌آویو را فراموش نمی‌کند، بلکه گزارش کار خود را به‌موقع به اسرائیل داده باشد! و همچنان در همین بین، هیاتی از پارلمان اروپا راهی ایران می‌شود تا نه با آقای رفسنجانی، بلکه با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار و علاوه بر تحقیر استوانه انقلاب، اعلام دارند؛ «هدف ما از سفر به ایران، دیدار با فلان مجرم فتنه 88 و آن دیگری بود!»

سه: خطر بشدت، برند جمهوری اسلامی را تهدید می‌کند. عاقبت خنده به دشمن هم معلوم شد. گمانم دیگر بس است. هر آن که باید متوجه خوی زشت و کثیف آمریکایی‌ها شده باشد، شده، آن هم که نشده، دیگر مسؤولیتی متوجه جمهوری اسلامی نیست. شرط است که دقت کنیم در ازای تنبه بعضی‌ها، دقیقا داریم چه امتیازی به دشمن می‌دهیم و چه لطمه‌ای به برند 300 هزار خون مظلوم وطن وارد می‌کنیم؟! بیفزاید خداوند بر درجات امام راحل که می‌گفت؛ «کسانی که خواب آمریکا را می‌بینند، ان‌شاءالله خدا بیدارشان کند». آن که خواب آمریکا می‌بیند و در سر سودای غرب دارد، هزار بار دیگر هم آقای رفسنجانی توسط غربی‌ها تحقیر شود، باز حرف خود را می‌زند.

چهار: «حقوق شهروندی» ذیل «حقوق ملی» تعریف می‌شود. دولت باید جمع کند این بساط را. مجلس باید به میدان بیاید. این اخبار تحقیرآمیز، بیگانه است با روح و جسم نظام مقدس ما. این اخبار را ما عادت نداریم. گویی اخبار نظامی دیگر است، هر نظامی غیر از نظام جمهوری اسلامی. این اخبار، بیگانه است با روح روح‌الله. بیگانه است با خشم خمینی. بیگانه است با 30 سال انتظار مادر شهید گمنام. بیگانه است با غیرت ایرانی... . تا ما باور کنیم که قطار انقلاب از ریل عزت خارج نشده، باید قطع شود این روند. رانندگان تاکسی از نظر مشاور عالی بعضی‌ها نمی‌فهمند، مراجع تقلید چه؟!
 
شیرزاد: در حال حاضر به امثال ناطق نوری نیاز داریم!

برخی فعالان اصلاح‌طلب می‌گویند از فعالیت ناطق نوری در عرصه انتخابات استقبال می‌کنند هر چند در این باره تردیدهایی دارند.

به گزارش کیهان، محمدجواد حق‌شناس در این باره گفت: ناطق نوری می‌تواند مشترکات جریان اصلاح‌طلب و جریان اصولگرای معتدل و خردگرا را به واقعیت‌ نزدیک کند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با آریا درباره سرلیستی ناطق نوری در طیف اصلاح‌طلبان گفت: تردیدی نیست که حضور آقای ناطق نوری در عرصه انتخابات مجلس کاملا مثبت و تاثیرگذار خواهد بود اما سرلیستی ایشان در طیف اصلاح‌طلبان بستگی به زمان و موقعیت خودش دارد.
وی ادامه داد: اگر چه بستر پیروزی آقای روحانی را اصلاح‌طلبان و آقایان هاشمی و خاتمی فراهم ساختند اما نباید فراموش کنیم که حمایت آقای ناطق نوری از آقای روحانی و نقشی که جریان اصولگرای خردگرا در این زمینه داشتند و همچنین نقشی که آقای ولایتی در انتخابات ایفا کرد و از انتخابات کناره‌گیری نکرد در پیروزی آقای روحانی نقش بسزایی داشتند.
حق‌شناس اظهار داشت: بخش قابل توجهی از سبد رای اصلاح‌طلبان متعلق به آقای ناطق نوری است اما قضاوت درباره این که ایشان به عنوان سرلیست اصلاح‌طلبان مطرح شود قطعا زود است و باید صبر کنیم ببینیم چه کسانی کاندیدا می‌شوند.
احمد شیرزاد نماینده مجلس ششم نیز گفته است: در شرایط فعلی دشوار است که به موضوع سرلیستی اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دهم وارد شویم اما به طور کلی بنده معتقدم آقای ناطق نوری در موقعیت بسیار خوبی هستند تا در فضای سیاسی کشور فعال شوند البته ورود ایشان به عرصه انتخابات نیازمند آن است که از حالا خیلی بیشتر دیده شوند بنابراین من به عنوان یک ناظر سیاسی بر این باورم که باید نسبت به حضور آقای ناطق نوری بیشتر ابراز علاقه کنیم.
عضو جبهه مشارکت تاکید کرد: آقای ناطق نوری باید ارتباطات خود را با احزاب سیاسی و اتحادیه‌های صنفی بزرگ گسترش دهند زیرا نقش ایشان را در ایجاد تعادل، موازنه مثبت و افزایش عقلانیت در فضای سیاسی کشور مفید می‌دانم.
وی ادامه داد: آقای ناطق نوری ممکن است از توهین‌هایی که صورت گیرد دلگیر باشند البته بنده معتقدم الان زمان دلگیری نیست زیرا اگر جای دلگیری باشد شاید آقای هاشمی بیش از همه محق به دلگیری هستند اما در حال حاضر می‌بینیم حضور ایشان در عرصه سیاسی کشور تعادل بسیار خوب و مثبتی ایجاد کرده است.
وی تاکید کرد: آقای ناطق نوری باید وارد عرصه شود و خود را برای یک مبارزه یا ایفای نقش جدی آماده کند زیرا ما در حال حاضر به امثال آقای ناطق بسیار احتیاج داریم و باید در صحنه حضور داشته باشند.
همچنین سعید حجاریان به ایسنا گفته است: تا انتخابات مجلس زمان زیادی باقی است اما من معتقدم باید مجلس دهم شبیه مجلس پنجم شود یعنی اقلیت قوی و تاثیرگذار از اصلاح‌طلبان وارد مجلس شوند و با توجه به شرایط موجود، چنین چیزی قابل قبول و راضی کننده خواهد بود. در مجلس پنجم، کارگزاران فراکسیونی قوی بودند. به نظر من حضور آقای ناطق نوری در مجلس بعدی بسیار موثر خواهد بود و من از حضور چنین نیروهایی در مجلس بعدی استقبال می‌کنم اما خود آقای ناطق گفته است که در انتخابات شرکت نمی‌کند.
در همین حال محمدرضا تابش معتقد است که هنوز زود است درباره نامزدی عارف و ناطق نوری و یا سرلیستی آنها اظهار کنیم.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    0 0
    ؟
  • ۱۵:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    0 0
    واقعا"دولت نهم ودهم گند زدند تو این مملکت!!! بابا چه قدر دزدی ؟!! خدایا چه قدر اختلاس ؟!!! یا آقا امام زمان خودت به فریادمان برس.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس