سید حسن نصرالله با اشاره به عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از عراق تأکید کرد که آمریکا در عراق شکست سختی متحمل شد و ملت عراق باید این پیروزی بزرگ را جشن گرفته و به جهانیان اعلام کند.

 
به گزارش مشرق، سید حسن نصرالله در سخنرانی شب عاشورای خود با بيان اينکه آرزوی ما این است که ملت‌های عربی هرگز فریب ریاکاری آمریکا را نخورند، افزود: ملت هاي منطقه وقتی مشکلات خود را پشت سر گذاشتند به جایگاه طبیعی خود برای مقابله با قضیه اصلی و آمریکایی‌ها بازگردند، آمریکا هم که در عراق شکست خورد و عقب‌نشینی از عراق را تکمیل مي کند، اخراج می کنند که این یک شکست حقیقی است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان اظهار داشت: آمریکا وقتی به عراق آمد قصد خروج از آن را نداشت، بخش بزرگی از عملیات مقاومت عراق سرپوش گذاشته شده است و این مسئله را رسانه‌های خبری تأيید می‌کنند، اما آنچه در عراق رخ داد شکست بزرگی برای آمریکاست و باید ملت عراق آن را جشن گرفته و این پیروزی را به جهانیان به نمایش بگذارند.

وی همچنین تأکید کرد: آمریکا می‌خواهد این شکست را با فضای غبار آلود منطقه از چشم مردم مخفی نگه دارد و ملت‌های منطقه را از مشاهده شکست ارتش آمریکا منحرف کند و با تأسف شدید باید بگویم که در این امر تا حدی زیادی نیز موفق بوده است و می‌بینیم که خبر عقب‌نشینی آمریکا از عراق در شبکه‌های ماهواره‌ای عربی دیده نمی‌شود.

لینک دانلود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
    0 0
    فعلا دارن يه كارايي ميكنن كه من خودم ميگم كاشكي ميموندن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس