خیلی حال کردم درود بر شرفتان که در آنجا هوای مردم فقیر و ندار را دارید ....... قابل توجه دلالان محترم و مغازه دارانی که گوجه به مثقال دست مشتری می دهند .... لطفا یاد بگیرید و مطمئن باشید برکت پول و سفره ان کشاورز بیشتر از خیلی پول هاست
خداییش در حق سیستانیا با بلوچا ظلم شده با همه نداریشون فقط ی با واسه ی بارم که شده به عنوان مهمون برین خونشون.باورکنین فرش زیر پا ندارن ولی اونچه که دارن برا مهمونشون کم نمیذارن میخواد هر کی که باشه.وقتی زندگی برادران سیستان و بلوچستانو با بالا شهریای تهران مقایسه میکنم خدا رو شاهد می گیرم اشکم در میاد.خدا یارو یاورشون باشه.ان شاء الله
دوست عزیزم دلالی به معنای واسطه گری هست.
دلال شرافت مند هم داریم.
من خودم مغازه ی مشاور املاک دارم. شغل من دلالی به حساب میاد چون واسطه گری هست. اگر هم شغل من وجود نداشته باشه آشفته بازار بازار مسکن چند صد برابر خواهد شد.
اما در همین شغل هم انسانهای کثیف پیدا میشند و هم انسان های شریف. شما دعا کن که من به یاری خدا بتونم جزو شریف ها باشم.
اما این درست نیست که بگی دلالی شغل کثیفیه. دلالی یک شغل خدماتی هست که در صورت درست و شریف بودن دلال گره از کارهای مردم وا میکنه.
به واقع فقرا سخاوتمندتر هستند. در نظر بگیرید بالعکس افراد ثروتمند و متمکن هزارتومان هم به جونشون بسته است و حاضر نیستند که کمترین کمکی به افراد مستحق بکنند.