غذای نذری مردم استان کرمان نوعی آبگوشت است که به «آبگوشت امام حسینی» مشهور است. درست کردن این غذا تدارکات خاص خود را دارد. مواد تشکیل دهنده این غذا نخود، لوبیا، نخود نیم‌کوب، آرد نخود، آرد برنج، سبزی‌تلخان، شنبلیله، رب‌گوجه و گوشت است که آماده سازی و پخت آن چندین روز زمان می برد. سید محمد معین الدینی ساکن شهر تاریخی ماهان 30 سال است که بنابر بر اعتقادات مذهبی خود به خاطر شفای چشم پسرش که در اثر جرقه آتش در آستانه نابینایی بوده و همچنین ستون فقرات خود که در اثر سانحه ای شکسته و وی را نیم فلج کرده بوده 28 صفر نذری می‌دهد و چند هیئت در این روز برای عزاداری به منزل وی می‌آیند و مهمان سفره نذری او هستند.

{$sepehr_album_21176}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    1 0
    دمشون گرم
  • ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
    1 0
    با دوغ و سبزی سرو بشه چی میشه! وصف ناشدنی است مزه اش!
  • علی ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۳۱
    0 0
    کاش مراحل پخت رو توضیح میدادید ،ما هم درست کنیم ،هر چند مثل اونها نمیشه ،
  • فاطمه ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
    1 0
    وای خدا آبگوشت کرمان معرکس.ظعم ترخونش.....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس