کد خبر 215199
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲

خیتاب نوعی نان سنتی مغزدار است که مخصوص آذربایجان است، در فصل بهار مردم به طبیعت رفته و سبزی کوهی مخصوص این نوع خوراکی را جمع آوری می کنند.

{$sepehr_album_3299}

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۶
    0 0
    همان پيتزاي سبزيجات است منتها سالم تر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس