کد خبر 1817461
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۰

به گزارش مشرق، محمود مرادی زارعی، هنرمند و فعال حوزه صنایع چوب، ۱۴ سال پیش فعالیت خود را از پشت‌بام خانه پدری آغاز کرد و امروز در کارگاهی ۳۰ متر مربعی به تولید آثار چوبی و صنایع دستی مشغول است. او هشت سال است که در کنار همسرش، سحر کیانی، این مسیر را ادامه می‌دهد و بخشی از تولیدات خود را در همان فضای کارگاهی به نمایش می‌گذارد. مرادی زارعی در طول سال‌های فعالیت حرفه‌ای خود موفق به دریافت دو نشان ملی، چندین مدرک مربیگری و آموزشی از سازمان فنی و حرفه‌ای و همچنین دیپلم‌های افتخار در حوزه صنایع دستی شده است.

در سال‌های اخیر، افزایش چشمگیر قیمت مواد اولیه به یکی از مهم‌ترین چالش‌های فعالان صنایع چوب تبدیل شده است. چوب روسی و گونه‌های بومی که تا چندی پیش با هزینه‌ای به‌مراتب کمتر تأمین می‌شدند، اکنون با قیمت‌های چند برابری در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرند؛ موضوعی که بر روند تولید، قیمت تمام‌شده محصولات و توان رقابتی هنرمندان این حوزه تأثیر گذاشته است.

با وجود محدودیت فضا، افزایش هزینه‌های تولید و رکود بازار، این زوج هنرمند همچنان در کارگاه کوچک خود به فعالیت ادامه می‌دهند؛ کارگاهی که حاصل سال‌ها تلاش، تجربه و پافشاری بر حفظ هنر صنایع چوب در شرایط دشوار اقتصادی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس