صفحه نخست روزنامه‌های‌ ‌شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

برجام تمام شد خسارت‌ها و خیانت‌ها ادامه دارد، ترمیناتورهای برجام، باطل شد، به روزرسانی روابط با شرق، هم پیمان علیه تحریم‌ها، حسن ختام ایران جان و...از جمله تیترهای روزنامه‌های ‌شنبه ۲۶ مهر هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • US ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
    2 1
    باراکالا کیهان! چرا از خرید و ساخت جنگنده نسل جدید چیزی نمی گویی!؟ کارت شده جنگ انداختن بین احزاب
    • IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
      2 1
      تفرقه بیانداز وحکومت کن
  • IR ۰۸:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
    1 3
    سوریه ازذست رفت لبنان هم ازدست رفت فلسطین وحماس هم ازدست رفت حشدالشعبی بزودی حالا نوبت مردم ایران است بااتاق عفاف وحجاب و80هزارنیرو نوبت سر به سر کذاشتن بامردم است تفرقه بیانداز وحکومت کن
    • IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
      1 0
      مردم؟
  • IR ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
    2 0
    درقاموس کشورها وقتی نفراتی به نیابت ازکشور دیکه برای ان کشور وارد جنک بشن میکویند مزدور حالا اسمش راعوض کردن شده نیابتی یا سقوط رامیکن فرود سخت یادروغ رامیکن ادرس اشتباه ازدروغ مصلحتی رسیدیم به چه چیزهایی فارسی راپاس بداریم
  • IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
    8 1
    برجامی که سالیان قبل مرده بود دیروز بصورت رسمی دفنش کردند اما خائنین به وطن هنوز دارند از کدخدا با اصرار و دروغگویی حمایت می کنند معلوم نیست نان کدخدا چه زهر ماری تویش گذاشته اند که هر کسی بخورد مسخش می کند ظریف و روحانی نمونه بارز آنست هم اکنون که روسیه رئیس دوره ای شورای امنیت را بعده دارد و اسنب بگ را غیر قانونی اعلام و قطعنامه شورای امنیت را ملغی کرده است ظریف از مخالفت با روسیه در حین سفر آقای لاریجانی دست بر نمی دارد اگر من دادستانی تهران بودم یک لحظه اجازه حضور او در غیر از اوین را نمی دادم برای همیشه او را در اوین نگهداری می کردم تا از دروغگویی و جانبداری از دشمن ترین و خونخار ترین دولت دنیا یعنی آمریکا دست بردارد. آقای دادستان و آقای مهسنی اژه ای کی باید به اراجیف ایشان رسیدگی کنید؟
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
    3 0
    تیتر سازندگی جالب است . ملت را چی فرض کردید؟؟؟!!! مگر همین زبان بلد دنیا!!!! البته زبان نفهم !!! نمیگفت اسنب بک نداریم !!! بعدش گفت کار فرانچسکو است !!! چقدر غوه غذاییه مفلوکی داریم !!!!! در 47 سال بعداز انقلاب فقط 2 وزیر دولت رییسی را به جرم ترک فعل زندانی کردند !!! الباقی از کرسنت تا .... تا... در خواب !!!
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
    2 0
    جالبه رسانه های غربزده و بزک کننده برجام در سالروز مرگ برجام لال مونی گرفتن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس