پای منافع ملی محکم بایستید دشمن با چه زبانی بگوید باج میخواهد، سلاح ایمان، معجزه حزبالله، خنده به آدم کش، مردم بدانند، منفور جهانی و...از جمله تیترهای روزنامههای شنبه ۵ مهر هستند.
قضیه ماشه بیشتر جنگ روانی و انتقام جویی از سوی اروپا است . شدیدترین تحریمهای ایران قبلا توسط امریکا انجام شده است .
اروپا در جنگ اکراین تحقیر شده و لذا از دوستی ایران و روسیه عصبانی و در حال تلافی است .
تورم سی درصدی در ایران با این همه منابع ، تنها یک معنا دارد : رانت خواری و فساد اقتصادی گسترده ! .... پس مهمترین کلید کاهش تورم ایران و پایدارسازی جامعه ، سرکوب قاطع مفسدین و فساد اقتصادی است !!
حال که مکانیسم ماشه فعال شد و مرگ برجام را به چشم خود دیدیم و ثابت شد که ظریف شیادانه به ملت دروغ گفت تای این همه هزینه برای کشور بتراشد وقت آن رسیده است که روحانی فحاش به منتقدین و ظریف دروغگو که ده سال ملت را سر کار گذاشتند اولا باید همه سکه هایی که گرفتند پس بدهند دوم اینکه باید قوه قضائیه بدون تلافت وقت این دو نفر و همه کسانی که در این مسدله دست داشتند را به دادگاه احضار، تشکیل پروند و محاکمه نمایند ملت که گناه نکرده اینها بعد از ده سال بیایند و بگویند ما نمی دانستیم و فرانچسکو سرمان کلاه گذاشته وقت حساب کشی ملت فرا رسیده.
بعد از اینها نوبت احزاب و گروه هایی که که با رسانه های خود برای اینها فرش قرمز گستردند و با دروغگویی به ملت در جهت تضعیف کشور و مزدوری برای دشمن کم نگذاشتند اینها نیز باید محاکمه و به اشد مجازات برسند
حداقل مجازات ظریف عذرخواهی و خداحافظی دائمی با سیاست و مدیریت است.مکانیسم ماشه نشان از بی توجهی و بی سوادی سیاسی ایشان است.خواهشا دیگربس است آقای ظریف محترم!!!
ظلم کارفرمایان خصوصی و مشکلات معیشتی کارگران و بازنشستگان ، مهمترین عامل مورد سوء استفاده بدخواهان است! .... با حمایت لازم و هوشمندی قوا ، این حفره ها بسته شود !!
خوش به حالت ظریف گه همیشه میخندی!
خوش به حالت که هنوز فکر میکنی غربیها منتظر شنیدن حرف تو اند تا مشکلاتشان با ما را حل کنند.
خوش به حالت که هنوز با حرف هایت تلاش میکنی برای غرب اعتماد سازی کنی.
خوش به حالت که هنوز نفهمیدی هستهای فقط یک بهانه است.
خوش به حالت که هنوز اسطوره و مقتدای خیلی ها هستی
خوش به حالت ظریف گه همیشه میخندی!
خوش به حالت که هنوز فکر میکنی غربیها منتظر شنیدن حرف تو اند تا مشکلاتشان با ما را حل کنند.
خوش به حالت که هنوز با حرف هایت تلاش میکنی برای غرب اعتماد سازی کنی.
خوش به حالت که هنوز نفهمیدی هستهای فقط یک بهانه است.
خوش به حالت که هنوز اسطوره و مقتدای خیلی ها هستی