کد خبر 1749845
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸
کال‌شورهای بانمک

رودخانه «کال‌شور» از روستای‌های جاجرم سرچشمه می‌گیرد، گذر این آب از دل کویر باعث تشکیل بلورهای نمک شده است. مردم این منطقه دو ماه از سال را به برداشت سنتی نمک از «کال‌شور» اختصاص می‌دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰
    3 0
    خدا قوت
  • مجید IR ۰۷:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰
    0 0
    بهداشتی هست ؟
  • محمود IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰
    2 0
    آخر نفهمیدیم این مدل نمک بهتره برای سلامتی بدن یا اون که از مغازه میخریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس