کد خبر 1048010
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹
نانوایی

هرآنچه باید برای پیشگیری از شیوع کرونا در نانوایی ها رعایت شود را در این اینفوگرافیک می بینید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
    10 0
    نانوایی ها یکی از مراکز اصلی گسترش کرونا اگر جهت خرید نان به یک نانوایی (مثلا" سنگکی)بروید می بینید که شاطر با همان دستهایی که نان را تحویل میدهد اسکناس یا رسید پول را گرفته وسپس باهمان دستها داخل اسکناسهای کثیف میگردد تا باقیمانده پول مشتری را بدهد مشتری نیز پول کثیف ونان را همزمان گرفته و به منزل میبردو هرخانواده سه نوبت در شبانروزمستقیما" از این نان تغذیه میکنند.نانوایی ها از سحر تاساعاتی از شب دایر بوده وبه همین شکل نان به خریداران عرضه میکنند. حال با توجه به اینکه نان غذای اصلی ما ایرانیان بوده وتعدد وتکرر مراجعه به نانوایها در طول شبانروز ، ملاحظه میکنید که ویروس کرونا چاره ای جز گسترش سریع ندارد . راه حل: بایستی تدبیری بیندیشند تا شاطری که نان تحویل میدهد به هیچ عنوان تماسی با پول یا دستگاه پوز و رسید آن نداشته یاشد.