فدایی افزود: رادار مطلع الفجر2 ، رادار مدرن با پردازش پیشرفته است که قادر است اهداف هوایی را تا برد 480 کیلومتر و همچنین اهداف با سطح مقطع پایین را آشکار سازی و ردگیری کند.
وی به ویژگی خاص متحرک بودن این رادار هوایی به دلیل نصب بر روی یک خودروی سنگین اشاره کردو گفت: استفاده از منبع تغذیه شهری ویا دیزل ژنراتورها ونیز آماده به کارکردن این رادار درکمتر از 2 ساعت از دیگرویژگیهای این راداراست.
رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات وارتباطات دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: در این رادار با 2 کانال مستقل به صورت همزمان وبا استفاده از همه ظرفیّت ،قابلیت ردیابی و آشکارسازی فرکانس ها را فراهم کرده اند که با این امکان، با جایگزینی یک کانال در صورت ایجاد اشکال درفرستنده،گیرنده ویا مسیر آنتن کانال دیگر، افزونگی و قابلیت اعتماد بالایی در جهت شناسایی وردگیری اهداف هوایی فراهم شده است.
فدایی با اشاره به قابلیت بهره برداری از این رادار در همه شرایط جوی گفت: برخورداری از برد مناسب، اندازه گیری زاویه، جهت، سرعت وارتفاع اهداف پروازی به روش مقایسه سیگنال بین 2کانال مستقل موجود در رادار از دیگرویژگی های رادار مطلع الفجر 2 است.
بیست وپنجمین جشنواره بین المللی خوارزمی به منظور تجلیل و قدردانی از تلاشهای پژوهشگران ، فناوران و نوآوران برتر داخلی و خارجی روز سه شنبه 15 بهمن ماه در سالن سران کشورهای اسلامی برگزار شد که طرح رادارمتحرک برد بلند مراقبت هوایی باند VHF(مطلع الفجر2) در بخش پژوهشهای کاربردی این جشنواره عنوان نخست را به خوداختصاص داد.