کد خبر 99293
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۸

یک منبع نزدیک به خانواده مبارک در اظهاراتی مهم از تلاش دیکتاتور مخلوع مصر برای انعقاد قراردادی در زمینه آزادی خود پرده برداشت که طی آن وی در برابر ارائه اطلاعاتی حساس و حیاتی از کشور خارج خواهد شد.

به گزارش مشرق، مهر به نقل از روزنامه روزالیوسف نوشت: "حسنی مبارک" اخیرا از همسرش تقاضا کرده یکی از وکلای مورد اعتمادشان را به دیدار وی ببرد تا طی آن درباره توافق آزادی خود در مقابل ارائه اطلاعاتی حیاتی صحبت کند.

براین اساس، دیکتاتور مخلوع مصر درنظر  دارد در مقابل کشف اموال محرمانه متعلق به مصر در خارج از کشور، آزادی خود را بگیرد و از قاهره به لندن برود.

گفته می شود دراین توافق ارائه اطلاعات جدید ازسوی مبارک در زمینه قرارداد فروش گاز به رژیم صهیونیستی وحسابهای بانکی محرمانه برخی ازاعضای هیئت دولت گنجانده شده است. البته مبارک دربرابر ارائه این اطلاعات خواسته که پرونده وی در دادگاه کاملا مختومه شود و به وی وخانواده اش اجازه داده شود که خاک مصر را به مقصد انگلیس ترک کنند.

بنابراین گزارش نکته جالب توجه دراین پیشنهاد این است که مبارک تقاضا کرد علاوه بر موارد فوق با توجه به نقش آفرینی درجنگ اکتبر 1973 مراسمی ویژه برای وداعش از کشور، مشابه آنچه برای "ملک فاروق" (از شاهان گذشته مصر) برگزار شد، در نظر گرفته شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محسن ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    0 0
    رو که نیست... آدم هم اینقد پر رو...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس