نیکولای ماکاروف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه روز سه شنبه اعلام کرد این کشور تا سال 2020، در مجموع بیست زیردریایی هسته ای خریداری خواهد کرد.

نیکولای ماکاروف رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه روز سه شنبه اعلام کرد این کشور تا سال دو هزار و بیست، در مجموع بیست زیردریایی هسته ای خریداری خواهد کرد.
ماکاروف در کنفرانسی خبری در مسکو گفت خرید شانزده زیردریایی هسته ای کلاس های بوری Borei و یاسن Yasen در طرح تسلیحاتی دولت روسیه پیش بینی شده است ولی وزارت دفاع قصد دارد چهار زیردریایی دیگر نیز خریداری کند.
وی افزود: «اگر چنین فرصتی پیش بیاید، ما دو زیردریایی بوری نهصد و پنجاه و پنج و دو زیردریایی یاسن هشتصد و پنجاه و پنج دیگر سفارش خواهیم داد».
ماکاروف تاکید کرد ارتقاء نیروهای هسته ای راهبردی روسیه، اولویت طرح تسلیحاتی این کشور تا سال دو هزار و بیست است.
به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از مسکو، براساس طرح تسلیحاتی دولت روسیه که بیست تریلیون روبل (هفتصد و بیست میلیارد دلار) را بدین منظور تا سال دو هزار و بیست اختصاص داده، هزینه های نظامی این کشور از سال دو هزار و هشت تاکنون افزایش یافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس