به گزارش مشرق به نقل از فارس، بنا بر اطلاعیه صادره از جانب نخست وزیری ترکیه رجب طیب اردوغان نخست وزیر این کشور که پیش از این در تاریخ 26 دسامبر 2011 تحت عمل سیستم گوراشی قرار گرفته بود، بار دیگر به عنوان مرحله دوم و در عین حال آخر در همان ناحیه به مدت 30 دقیقه زیر تیغ جراحی قرار گرفت.
بنابراین گزارش در این اطلاعیه همچنین ذکر شده است که در حال حاضر وضعیت مزاجی اردوغان بسیار خوب است و وی مشغول برنامه ریزی امور هفتگی خود شده است.
این گزارش در ادامه افزود: ارطغرل گونای وزیر فرهنگ و گردشگری و اگمن باغیش وزیر اتحادیه اروپا پس از ملاقات با اردوغان به خبرنگاران گفتند که حال ایشان بسیار خوب است و جای هیچگونه نگرانی نیست.
اردوغان نخست وزیر ترکیه که پیش از این بعلت مشکل گوارشی یکبار مورد عمل جراحی قرار گرفته بود، بار دیگر خود را به تیغ جراحان سپرد.