میخواستم نظر بدم اما گفتم بی فایده است.
اغلب نظرات مزخرف منتشر میشه اما نظرات ما حتی اگه علیه امدنیوز و اسرائیل و..باشه منتشر نمیشه.مثل دفعه قبل که علیه گاو بی خاصیت یعنی نیما زم نوشتیم اما بی فایده بود وقت گذاشتن و نوشتن.
پیشنهاد میدهیم که با زنان رزمنده ی حزب الله لبنان یک زور آزمایی داشته باشند. سلاح رو به دست میمون هم بدهی احساس شجاعت و غرور میکنه باید در معرکه جنگ آنها را آزمود.
چه عجب سانسور نکردید پاهاشونو!!! بعدم خجالت نمیکشید به زنها میگید ماده؟؟؟ مرد که باشن فقط میگید صهیونیست ولی زن که باشه میگید ماده صهیونیست! انگار زنها حیوون خونگی ان از نظر شما!
دوستان به قضیه ی این عکس با دید مثبت نگاه کنید ، انتشار این عکس یعنی زنان خانه دار اسرائیلی هم اسلحه به دست هستند و در جنگ خون کسی که اسلحه به طرف جنودالله بگیره بر عهده ی خودشه پس در اون روزی که قدس در حال آزادسازی از چنگال وحوش صهیونیست است ، حتی ماده سگ های صهیون هم در امان نخواهند بود چون ممکن در لباس زنی خانه دار قصد جسارت به مسلمین را داشته باشد