کد خبر 97433
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۵

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اعلام كرد: طرح تولید سوسیس گیاهی به زودی در اختیار كارخانجات و شركت های مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی قرار می گیرد تا این فراورده گیاهی جایگزین سوسیس های فعلی شود.

به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، مجید حاجی فرجی افزود: كار تحقیقاتی برای تولید این سوسیس به اتمام رسیده است و این طرح داخلی تا پایان بهمن ماه جاری برای تولید رونمایی می شود.

وی یكی از دلایل افزایش اضافه وزن و چاقی را در افراد، زندگی صنعتی عنوان كرد و گفت: امروزه اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان و جوانان به بالای ۵۰ درصد رسیده است.

وی افزود: تحقیقات نشان می دهد كه در مهد كودك ها، كودكان زیر سن دبستان دارای اضافه وزن و چاقی به همراه بیماری های افزایش قند و چربی خون و نیز آنزیم های كبدی هستند كه این بیماری ها به ژنتیك ارتباطی ندارد بلكه به دلیل عادات غلط تغذیه ای ایجاد شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس