کد خبر 972
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۶

آتش‌سوزي گسترده در صدها هکتار جنگل دورود همچنان ادامه دارد و مسئولان درخواست کمک کشوري کرده‌اند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاري فارس، صبح امروز آتش‌سوزي بسيار گسترده در صدها هکتار جنگل دورود اين شهر و روستاهاي اطراف را در تاريکي فرو برد.
به گفته مسئولان آتش نشاني به دليل کوهستاني بودن منطقه امکان مهار آتش با ماشين‌ها و وسايل موجود آتش نشاني دورود وجود ندارد و ماشين‌هايي که توسط آتش نشاني دورود فرستانده شده‌اند برگشته‌اند، و با وجود تقاضاي کمک، از خرم‌آباد و شهرهاي همجوار هنوز پاسخي دريافته نشده است.
به گفته يکي از مسئولان تنها راه مهار آتش استفاده از بالگردهاي آتش نشاني است که متاسفانه تا لحظه مخابره اين خبر ساعت 12:?5 ظهر در اين مورد اقدامي نشده است و نيروهاي مردمي و آتش نشانان دورود همچنان در مهار آتش ناموفق بوده‌اند و آتش همچنان رو به گسترش است، روستاهاي چشمه سرنجه و دره اسپر و راکن به شدت در معرض خطر هستند و کشاورزي منطقه نابود شده است.
علت حادثه هنوز مشخص نشده، مسئولان دورودي جلسه ستاد بحران را تشکيل دادند و خبرتکميلي متعاقبا اعلام مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس