به گزارش مشرق، جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به اینکه ماهواره ظفر این دانشگاه دارای کاربرد عمومی است، گفت: یکی از خبرهای خوب کشور بومی سازی شدن ساخت ماهواره توسط نخبگان و جوانان داخل کشور است که در آینده ای نزدیک همه آحاد مردم می توانند از خدمات این محصول کاملاً ایرانی استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
۳۷ طرح پژوهشی فضایی در کشور اجرایی می شود
وی افزود: ماهواره دارای خدمات مختلف برای حوزه های اقتصادی، اجتماعی و حتی تا حدودی سیاسی است زیرا یکی از خدمات ماهواره شناسایی محل های حاصل خیز برای گسترش حوزه کشاورزی و تولید محصولات اساسی برای کشور است.
ذاکری ادامه داد: ماهواره ظفر کاربرد عمومی دارد و در آینده ای نزدیک همه بخش های مهم علمی، فناوری، زیست محیطی هم با استفاده از خدمات این محصول ملی شاهد تغییر و تحول می شوند.
وی تصریح کرد: بدون شک در حوزه علمی و فناوری در مدت زمان کوتاهی با پیشرفت های متنوعی روبرو خواهیم بود چراکه ماهواره می تواند جواب بسیاری از پرسش ها یا مسائل مربوط به موضوعات مخلف را بدهد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران اضافه کرد: ماهواره ظفر در ابعاد ۷۰ در ۷۰ طراحی شده که هدف آن پس از پرتاب، دیتاگیری و ارسال اطلاعات به زمین است.
وی در پایان گفت: ماهواره ظفر در حال حاضر در مرحله کنترل کیفی قرار دارد و اواخر تابستان در شهریور ماه پرتاب خواهد شد.