کد خبر 962173
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۵
۶ ماده مقوی برای درمان بیماری کم خونی

یکی از راه‌های درمان کم‌خونی استفاده از مواد غذایی طبیعی مقوی و مفیدی است که در اطراف ما به وفور یافت می‌شود.

به گزارش مشرق، بیماری کم خونی زمانی اتفاق می‌افتد که سلول‌های خونساز و هموگلوبین بدن شم کم باشد، در این حالت بدن نمی‌تواند از خود دفاع کرده و به بیماری کم خونی مبتلا خواهد شد؛ بهترین درمان برای افزایش سلول‌های خونی، خوردن مواد غذایی است که در آن‌ها ویتامین آهن به اندازه کافی وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید

رازهای سلامت در روزه داری

در این خبر به معرفی مواد غذایی می‌پردازیم که می‌توانند سبب درمان بیماری کم خونی شوند.

سبزیجات

سبزیجات مانند کلم، کرفس و اسفناج میزان زیادی آهن را در خون جای داده‌اند و می‌توانند کم خونی بدن را درمان کنند، همچنین در این سبزی‌ها حجم زیادی ویتامین‌های دیگر به کار رفته است که آن‌ها هم می‌توانند سبب درمان بیماری کم خونی در شما شوند.

۶ ماده مقوی برای درمان بیماری کم خونی

گوشت و مرغ

گوشت قرمز بیشترین حجم از آهن را در میان تمام گوشت‌ها داراست و خوردن سه وعده گوشت قرمز در طول هفته می‌تواند حجم سلول‌های خونساز بدن را افزایش دهد.

۶ ماده مقوی برای درمان بیماری کم خونی

جگر

در جگر، دل و قلوه گوسفند آهن زیادی به کار رفته و آن‌ها می‌توانند سبب افزایش هموگلوبین خون و آهن بدن شوند.

۶ ماده مقوی برای درمان بیماری کم خونی

غذاهای غنی شده با آهن

غذاهایی که با مواد مختلف دیگری غنی شده‌اند اگر در رژیم غذایی شما قرار بگیرند، می‌توانند آهن زیادی را برای بدنتان به وجود آورند. افرادی که گیاه خوار هستند باید از سبزیجات و مواد غذایی که با ویتامین آهن غنی شده‌اند استفاده کنند تا به کمک این مواد غذایی کم خونی بدنشان را درمان کنند.

۶ ماده مقوی برای درمان بیماری کم خونی

لوبیا

این ماده غذایی برای افراد گیاه خوار گزینه بسیار خوبی به حساب می‌آید، زیرا گیاه خواران می‌توانند از این ماده غذایی تمام ویتامین مورد نیاز بدن خود را تامین کنند.

۶ ماده مقوی برای درمان بیماری کم خونی

آجیل و دانه‌های مقوی

در انواع دانه‌های آجیل، آهن وجود دارد که می‌توان آن‌ها را به تنهایی مصرف کرد یا در دسرهای خود به کار برد و بهتر است که نوع خام آجیل را برای خوردن انتخاب کنید. این دانه‌های آجیل عبارت‌اند از: تخمه آفتابگران، بادام هندی، پسته و دانه درخت کاج.

۶ ماده مقوی برای درمان بیماری کم خونی

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    6 0
    با این گرونی فقط عکساشو میتونیم ببینیم
  • احمدخواجوند IR ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    3 1
    اگر لوبیاچیتی چین چین باشد
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    6 0
    همین یکی رو گرون نکردن که الان میرن سراغش انبار میکنن تا بگنده
  • CA ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    3 7
    خوردن لوبیا قرمز به تنهایی مسموم کننده و به احتمال قوی سنگ کلیه میاورد و میباید همراه با دیگر حبوبات پخته شود, لوبیای قرمز حاوی سمی به نام فیتوهماگلوتینین phytohemagglutinin است. برای استفاده از لوبیا باید قبل از مصرف برای مدت طولانی در آب جوشانده شود: پختن لوبیا در دمای زیر ذوب ، سمیت آنها را افزایش می دهد. که علائم آن تهوع و استفراغ شدید است ...
    • IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
      3 0
      کم سواد ها منفی داده اند ولی موضوع فوق واقعیت دارد
  • IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    2 0
    اگه بشه خرید چشم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس