
وي افزود: در پايان نيمه و پس از صحبت با بازيکنان به اجبار چند بازيکن را مجبور به تغيير پست کردم. به عنوان مثال مي توان به ايمان مبعلي و فليپ دسوزا اشاره کنم . با توجه به اخرا ج مدافع ما آنها تغيير پست دادند. من با اينکه در قم به تساوي رسيديم و پيروزي را از دست داديم از بازيکنانم راضي هستم و به آنان افتخار مي کنم چراکه با احتساب وقت هاي اضافه حدود 95 دقيقه 10 نفره بازي کرديم و اين نشان از تعصب و جنگندگي تيم ما بوده است.
مظلومي با اشاره به گل تساوي تيمش، گفت: امروز اتفاق بدي در فوتبال ما رخ داد و متاسفانه در بعضي از بازي ها اين موارد پيش مي آيد و بسيار تاسف برانگيز است. جوانمردانه بازي نکردن بعضي از بازيکنان در اين فوتبال باب شده است. همگي کاملا شاهد بوديد که بازيکنان ما به دليل مصدوم شدن يکي از بازيکنان حريف بازي را رها کردند اما متاسفانه بازيکنان صبا بازي کردند و ديديم که يک بازي ناجوانمردانه باعث شد تا امير حسين صادقي اشتباه کرده و دروازه خود ما را باز کند.
مظلومي در ادامه اشاره به شهرآورد هفته آينده افزود: هميشه و قبل از ديدار مقابل پرسپوليس، هم ما و هم بازيکنان پرسپوليس استرس ويژه اي دارند و بسيار محتاط بازي مي کنند و اين باعث مي شود تا در نتيجه بازي قبل از اين ديدار تاثيرگذار باشد.
پرويز مظلومي در پايان و در خصوص تيم صباي نيز افزود: صبا از سرمربي و بازيکنان خوبي سود مي برد و توانسته است در شهر قم تيم هاي بزرگي را شکست دهد. براي محمود ياوري و بازيکنانش آرزوي موفقيت دارم.