فیدان: صلح و ثبات ایران برای ترکیه مهم است

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که آنکارا امیدوار است که آمریکا و ایران برای حل بحران جاری میان خود با مذاکره و بدون نیاز به اقدام نظامی یا جنگ، به راه حل دست یابند.

به گزارش مشرق به نقل از آناتولی، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که آنکارا امیدوار است که آمریکا و ایران برای حل بحران جاری میان خود با مذاکره و بدون نیاز به اقدام نظامی یا جنگ، به راه حل دست یابند.

فیدان پس از اولین نشست شورای صلح در واشنگتن بر اهمیت تداوم مذاکرات میان دو کشور تاکید کرد و گفت: دلایل زیادی برای خوشبینی وجود دارد. امیدواریم که درباره برنامه هسته ای ایران توافق حاصل شود.

وی در ادامه افزود: از سوی دیگر تحرکات نظامی نیز وجود دارد و ما از نزدیک دنبال می‌کنیم که آیا این تحرکات با هدف فشار بر مذاکرات جاری انجام می‌شود یا آمادگی برای عملیات نظامی‌ است که پیشتر تصمیم آن گرفته شده است.

وزیر خارجه ترکیه در ادامه گفت: اما اینکه چگونه و چه زمانی این نشانه‌ها به اقدامات عملی قابل الاجرا تبدیل خواهد شد و طرفین چه برداشتی نسبت آن خواهند داشت و چگونه تصمیمات آن‌ها را در مرحله بعدی جهت‌دهی خواهد کرد؛ ما الان در همان آستانه حساس هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • سعید IR ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۱
    0 0
    نترس فیدان ایران ترکیه نسییت به شبه کودتا بشه یا آمریکا حمله کنه مردم بریزند خیابان اسرائیل برای ما حکومت کنه ما آمریکا را نابود میکنیم
  • ناشناس IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۱
    0 0
    خوش به حال مردم ترکیه عربستان وسایر کشورهای دیگر مسلمان مابه کجارسیدیم جنگ تحریم فشار اقتصادی بی دینی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس