کد خبر 948901
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۲:۳۰
چغاله بادام

مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی معاونت غذا و دارو درباره خوردن نوبرانه‌های بهاری مانند چغاله‌بادام هشدار داد.

به گزارش مشرق، جعفری اظهار کرد: چغاله بادام، گوجه سبز، زردآلو و توت فرنگی همگی میوه‌های مغذی هستند اما پوست آنها ممکن است به سموم کشاورزی و برخی حاوی میکروب‌های آلوده باشد.

وی تصریح کرد: از آنجایی که میوه‌های بهاری، برخلاف میوه‌های زمستانی، معمولاً با پوست مصرف می‌شوند، باید قبل از مصرف شسته و با محلول گندزدا به خوبی ضدعفونی شوند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
    2 0
    ما که 3-4 بار خوردیم رفت ولی ایشاللا سال دیگه حواسمونو بیشتر جمع میکنیم
  • حقیقت IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
    0 0
    با سلام : با اینکه ملت تحصیل کرده داریم متاسفانه خیلی هم بد عادت هستیم حالا چقاله ومیوه خیلی مهم نیست اما این جماعت بیش از اندازه گوشت خوار وپر خور هستن برای همینه که در جامعه درنده خویی وپرخاشگری رو به افزون هست
    • IR ۱۷:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۸
      0 0
      لینک مقاله رو هم بذار وقت کردی، البته از یک ژورنال Q1 بین المللی
  • مریم IR ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
    0 0
    حالا وزیر بهداشت اینقدر بیکاره که توی این شرایط که سیل جان و مال مردم رو برده اندر مضرات چغاله بادام گرانقیمت را که ما توان خریدش رو نداریم شرح می دهد مردم رو اب ببره یک عده رو ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس